Lyssa Faizureen Nak Kahwin ?

02/08/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ummmm . Cakkkkk . Bulan 8 dah sekarang . Cepatnya masa kan ? Sepatotnye nak update entry ni 2 3 hari lepas . Tapi tak kesampaian lah . Dah sekarang ada mood and masa rasa cepat cepat je nak habis taip . haha . 

Dua tiga hari lepas kot tiba-tiba Lyssa ada terima something kat shoutbox Lyssa . Bila baca je benda-benda ni terus BERKERUT-KERUT habis dahi Lyssa ni , mulut pun kemain SENGET-MENYENGET dah . Hati tiba-tiba jadi BERGONCANG-GONCANG , debaran jantung semakin KENCANG . * pergh . Ayat mengalahkan sasterawan negare . ekeke .  

Eh , dah . dah . Nak sambung cerita . Korang tahu tak  , apa yang Lyssa terima ? Ni haaa .
Baca la . Baca la . 

 


Pelik . Jelik . Aneh . Hairan . Ajaib . Dan seumpamanyalahh .  Dah rasa tak keruan pulak bila dapat news macam ni yang mengatakan LYSSA FAIZUREEN NI NAK KAHWIN DAH . Perghh . Dengan siapa ? Dengan siapa ?

Haa . Bila dah dapat shout dari diorang macam tu , mulalah Lyssa nak kaji selidik bagai . Apa yang "LYSSA KLON" tu cakap sampai diorang boleh tanya " Lyssa nak kahwin dah eh? "
 

Lepas dah habis kaji selidik semua , Lyssa terus printscreen apa yang "LYSSA KLON" tu cakap . Baca ni :

 

Wowwww . Agak terjojol dah sampai tersembul dah bijik mata Lyssa bila baca benda ni . HAHA . Apa ? Majlis kahwin buat time bulan puasa , 10 Ogos 2012 sebab NAK JIMAT DUIT ? Makanan tak de pulak tuu .

haha . kelakar tak kelakar ? Siapa lah pulak yang menabur fitnah cakap aku nak kahwin ni ?
Dengan siapa pun tak tahu lah . Jodoh tak sampai lagi lah beb . Kalau ada jodoh , kahwinlah Lyssa nanti . Tak payah memandai nak jadi diri Lyssa masuk semua shoutbox orang sebar kata Lyssa ni nak kahwin . Eh . Tak payah nak susahkan diri tu . Jaga diri sendiri tu lagi bagus dari jaga diri/hal orang lain ye ..

Buat pulak time bulan puasa gini . Kurang pahala puasa awak tu . Dah dah la . Bawak-bawak lah insaf . Tak payah nak jadi diri orang lain sangat lah ye . Saya tak perlukan bantuan awak pun untuk sebarkan kata saya ni nak kahwin ke , nak berak ke , atau nak korek hidung sekali pun . Tak perlu :)  

Kepada sesiapa yang rasa Lyssa datang blog korang dengan shout benda pelik macam ni ke atau maki hamun tak tentu pasal ke . *Janganlah percaya ! Lyssa kalau nak BW kat blog orang , Lyssa hanya akan komen yang baik-baik sahaja yang mengatakan yang Lyssa ni singgah situ ke , follow ke , nak say hai hai ke . Selain perkara yang Lyssa BOLD kan ni memang itu bukan Lyssa lah ye . Terima kasih kerana memahami .


LIKE and COMMENT la kalau rajin . peace =.=v
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

66 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Dimensi Siber
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:25 PM delete

hmmm.. nk ber blog pun x aman kalu ada yg nk bermusuh cm ni

avatar
August 2, 2012 at 2:25 PM delete

kesian kat lyssa ;) terkjt jugak ary tu tgk:) rupanya khabar angin je

avatar
August 2, 2012 at 2:27 PM delete

sabar jelaa... ade jugak manusia macam tu sekarang... haihhss

avatar
Cik Honney
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:29 PM delete

ingatkan betul2x nak kawen dah....rupa2x nye den tertipu lagi..hihihi..sabar jelah lyssa ye...

avatar
August 2, 2012 at 2:29 PM delete

Pergghh. Kurang diajar oleh ibu bapa. Hahaha. Mesti gabra gila akak lyssaq time tu. :D

avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:30 PM delete

ciannye.. x pe lah ... memang orang selalu syirik dengan kita.... ermm biasalah orang femes... lyssa ingat saya ??

avatar
August 2, 2012 at 2:30 PM delete

Sorry! silap taip! Akak lyssa. Haaa. bru btul. XD

avatar
August 2, 2012 at 2:31 PM delete

Ingatkan kak Lyssa nak kahwin.. Eeh, jahatnya orang itu tabur fitnah.. Memang tak patut... Hiish..

avatar
August 2, 2012 at 2:35 PM delete

Kak Lyssa comel , tu semua jelly :)

avatar
TehaaNFM
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:35 PM delete

hehe, baru nak wish taniah :)

avatar
Balqis Nabila
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:36 PM delete

Fuh! ingatkan betul..bila baca tajuk post ni pun dah terkejut beruk :D

avatar
August 2, 2012 at 2:37 PM delete

Aiyooo! Macam-macam. Apalah clone akak ni , nak jadi clone tak kena gaya -.- Sabar k

avatar
Jannah Zai
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:37 PM delete

hahah!! ya Allah.. jannah kena tipu rupanya!! ish, ingat betul2... lyssa klon tu cakap sebijik di shoutbox jannah!!

avatar
Yana Aina
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:38 PM delete

bulan puasa pon nk buat fitnah .. ish3
korg2 jom join GA yana http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

avatar
August 2, 2012 at 2:44 PM delete

Huhu . Terkejot gak kak lyssa nak khwin . Rupa2 nye si klOn kurng kerjaan tu ..mybe dia trlampau mint kak lyssa kowt .

avatar
August 2, 2012 at 2:44 PM delete

Huhu . Terkejot gak kak lyssa nak khwin . Rupa2 nye si klOn kurng kerjaan tu ..mybe dia trlampau mint kak lyssa kowt .

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:47 PM delete

Cian Kak Lyssa . saya pon terkejut juga bila baca tajuk entry ni akk nak kawin . bila dah habis baca , rasa geram betul dekat KLON tu -..-

avatar
August 2, 2012 at 2:49 PM delete

alahai..ade jugak org macam tu..

avatar
Haifa Yasmin
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:49 PM delete

Owhhh..ni name nye kuwang ajaq. Kesian kak lyssa kene fitnah =,=' so cruel..sapelah yg buat ek ? memang nak kene pelempang agaknya.

avatar
Atin Tory
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:54 PM delete

jahatnye Lyssa Klon tu --'
Mesti die tak puasa tu yg tuduh bukan2 kat kat lyssa :(

avatar
amirul ilham
AUTHOR
August 2, 2012 at 2:55 PM delete

hahaha...lawak pon ada

avatar
Momo
AUTHOR
August 2, 2012 at 3:06 PM delete

ala ingat nak kawen betul tadi..hu2... bak sini saye ketuk kepala org yang buat fitnah tuh... huh...

jemput singgah ke blog ek?

sukatykupown.blogspot.com

avatar
HannaNabiella
AUTHOR
August 2, 2012 at 3:13 PM delete

tapi kalau akak nak kawen nanti, jangan lupe jemput yew..huhu,,^_^
btw, agak kurang ashem itu klon,..buat mjlis kwen tapi xde mkanan..mne bolehh.....!! eishh3..>,<

avatar
Remy hazza
AUTHOR
August 2, 2012 at 3:17 PM delete

ingat nak wish tahniah tadi..... tapi tak jadilah,,,,, sebab bukan lyssa rupanyer...... he3....
kalau dah femes.... mcm2 dugaan nyer....

avatar
August 2, 2012 at 3:19 PM delete

lyssa , sabar jea laa lyssa .dia jealous laa tu dengan lyssa .sabar ye :)

avatar
August 2, 2012 at 3:38 PM delete

terkejut gak mula2.tu yg tanya betoi ka?hehe~
niera baru nak ucap tahniah sebab niera pun bakal naik pelamin bulan september ni..umur kita dah la sebaya pulak tu..eksaited jugak ! hehe,btw,doakan niera tau!

avatar
dyabunga
AUTHOR
August 2, 2012 at 3:40 PM delete

sabar je lah.. budak tu teringin nk jadi lyssa kot..ish2..mcm2..

avatar
Ieka Hassan
AUTHOR
August 2, 2012 at 3:44 PM delete

Eyheyyy. Betul-betul menguji kesabarn di bulan puasa nie kan Lyssa :)

avatar
Ah Long
AUTHOR
August 2, 2012 at 4:01 PM delete

ish downg ni mane lyssa nak kwen kan2? lyssa n saya tak ready ag nak kawen ~ Harap maklum , wkwkwkkw , jgn mare lyssa gurau je ~ kih3 ~

avatar
miz ruha
AUTHOR
August 2, 2012 at 4:16 PM delete

sabar aje la...
tak beretika langsung sapa yang sebar benda2 macam tu..

avatar
Syalyn Asmira
AUTHOR
August 2, 2012 at 4:22 PM delete

adoii , kenapa lah bulan pose jgk dia pilih nak aniayai dry sndry ? kak lyssa jgk yg jd mgse . sbar kak erh ? org dengki ler teww~

avatar
August 2, 2012 at 4:31 PM delete

aduyaiii kesian lyssa. bulan2 pose pon nk tabur fitnah. xtkot dose ke ? ishhh

avatar
izzie izzam
AUTHOR
August 2, 2012 at 4:57 PM delete

aiyo ! sian lyssa .. huhu .. ade jugak eyh orang yg tak nak jadi dri sendiri .. tuh nmenye tak bersykur ..

avatar
keri ikhwan
AUTHOR
August 2, 2012 at 5:15 PM delete

serius tergolek kejap gelak baca entri nih haha.
sabar jela

avatar
August 2, 2012 at 5:39 PM delete

dulu Lyssa klon tu kat blog miss z skang makin menjadi2 pula eh.. dasyat..dasyat...

avatar
Atirah ★
AUTHOR
August 2, 2012 at 6:08 PM delete

bulan puasa pun boleh ? ish-3

avatar
FaLya
AUTHOR
August 2, 2012 at 6:35 PM delete

apa punya org daa..

avatar
August 2, 2012 at 6:38 PM delete

ramai betul fake bulan puase ni..
apa nak jadi..
udah2 la wat fitnah or aib kan org..


#susah nak cari calon bini skrg..

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
August 2, 2012 at 6:44 PM delete

ingt dunia reliti je ade musuh... di alam maya ni pun ade musuh... tak paham btl...

doa tu mintak lyssa cepat dpt jodoh... huhu..

avatar
August 2, 2012 at 7:23 PM delete

masyaAllah, bulan puasa ni pun nak takbur fitnah.. tak pe sis, sometime, semua tu doa.. kot datang cepat jodoh sis, mana kita tahukan.. sabar jela.. berkat sangat kalau bersabar dlm bulan puasa ni...

avatar
August 2, 2012 at 8:58 PM delete

ish..2 xbaik tau buat cm ni..burukkan nama org ja..xpa lyssa sbr ja k..

avatar
Najla Najihah
AUTHOR
August 2, 2012 at 9:10 PM delete

Kesian kak lyssa :/ Puasa2 ni ada juga org nak buat fitnah pasal kak lyssa.. Takpe2, kita doakan dia supaya dia insaf & tidak akan melakukan lagi perbuatan seperti itu.. Kalau kita kutuk2 dia pun, tidak guna juga. Kita nasihatkan dia secukup-cukupnya :D Doakan juga lew kak lyssa supaya dapat jodoh. entah2 ni petunjuk daripada Tuhan kak lyssa akan dapat ^_^ hehe.. Peace (^,-)V

avatar
August 2, 2012 at 9:17 PM delete

ya allah , fitnah nie . hehe

avatar
August 2, 2012 at 10:56 PM delete

Laahaaiii , tertipuu sudeyhh , haha:)

avatar
piko pink
AUTHOR
August 3, 2012 at 12:02 AM delete

jht btol nie...klu nk kwen gtaw kitorang dulu ye...hehe

avatar
August 3, 2012 at 12:04 AM delete

alhamdulillah.. lyssa dah jawab..memang rasa macam betuika nie..buat bulan posa? takpe doakan baik2 kat si klons tu.. fitnah dunia maya nie.. sabar ye lyssa..

avatar
August 3, 2012 at 6:35 AM delete

Ceit, sabar je laaa kak lyssa ..

avatar
ღSyaღ
AUTHOR
August 3, 2012 at 1:57 PM delete

Lyssa, nak ajak Lyssa singgah kat page Gadis Colourful Designs kat facebook.
Jom la jamu2 mata tengok barangan yang menarik kat sana. Shawl2 dia cun sangat. Jom terjah ^^,

avatar
ღSyaღ
AUTHOR
August 3, 2012 at 1:59 PM delete

Jom ke link Gadis Colourful Designs
http://www.facebook.com/pages/Gadis-Colourful-Designs/436191483066512
saya suka sangat Shawl dia..Lyssa pun jom la jenguk2 sekali yer

avatar
August 3, 2012 at 8:30 PM delete

macam-2 zaman skg ni , aptb -_-
sian kak lyssa :(

avatar
gigiAriEma
AUTHOR
August 4, 2012 at 11:35 AM delete

klw betol mst kak lyssa share sini kan. :)

avatar
August 4, 2012 at 12:17 PM delete

hahaha, . . . . lyssa comel sangat kot, orang yg sebar khabar tu jeles, . . .

ni ada sesuatu yang korang nak tahu betul tak ? entah, misteri, . . . dibawakan oleh mysterious lonely boy

avatar
August 7, 2012 at 12:42 AM delete

Ermm maybe hamba Allah yang menabur fitnah about cik lyssa nie nak jadi or nak cepat famous kot *istighfar :( Bersabar ye :)

avatar
August 7, 2012 at 2:06 PM delete

itu lah bila dah femes ni semua org jeles ...pas 2 adalah depa wat tahana kat org len...payah mau jadi org popular...kita bek pon org kata kita jahat pon org kata...xpa lah nak buat mcm na akhir zaman nie mang bayk fitnah2 akan keluaq sabaq ja la no ....

avatar
Nur Asma
AUTHOR
August 7, 2012 at 3:27 PM delete

ayooyooo!!kenapa la diaorg buat mcm ni..mesti nk jadi femes klon tu..

avatar
December 6, 2012 at 9:37 AM delete

Gila tak malu HATERS tu .

avatar

Google+ Followers