Home
tutorial
Tips-Tips

28 November 2012

Sebelum , Semasa dan Selepas Booth Camp Carian Gadis Konfiden Kotex

28/11/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Huwargh . Dah 7 hari blog tak ber-update terasa macam 7 tahun dah . Ramai yang tertunggu bila la Lyssa nak update blog kan ? Sorry la . Serius tak de masa . Ni pun Lyssa tak nak cerita panjang . Entry ni Lyssa hanya nak hiaskan dengan 3 gambar je . 

Seperti yang korang tahu , minggu lepas (jumaat , sabtu dan ahad) Lyssa bersama 30 finalist Carian Gadis Konfiden Kotex bercuti ke Club Med Cherating . Ok Pengalaman yang sangat menyeronokkan di sana dengan pebagai aktiviti yang menghiasi diri kami masa tu . 

Lyssa yang tak kenal dengan sesiapa pun alhamdulillah , senang je dapat kawan masa tu sebab semua finalist tersangat lah sporting ! Friendly and tak sombong langsung . 

FULL Entry akan Lyssa ceritakan minggu hadapan , maybe . So , korang tunggu je lah heh . 
Untuk entry ni Lyssa hanya sertakan gambar sebelum , semasa dan selepas . Hoyeah . 
Tengok lah . Ramai kan ?!

 Yang ni semasa kami tak berapa kenal satu sama lain . tengok lah . tak kenal pun , macam dah kenal lama kan bila tengok gambar ni . wahaha :P

 


Yang ni pulak gambar semasa party masa booth camp tu . Happy sangat . Kalau korang tak nampak Lyssa kat mana , tu haaa . Lyssa sebelah Nad Zainal dan belakang Johan (Adam & Hawa) . haha . Cari lah !


 Yang ni sesi terakhir kami berphotosoot . Hari terakhir Hari Ahad . Muka semua happy je kan . Tapi disebalik muka yang happy tu kami rasa sedih nak tinggal kawan kat situ . Serius sedih . Macam nak pergi lagi je booth camp tu . huwargh...


 
Ok lah . untuk entry kali ni , Lyssa post yang ni dulu , nanti FULL ENTRY akan Lyssa post kan next week . Lyssa akan ceritakan sekali , siapa pemenang dalam carian gadis konfiden tu erkk . Sabarrrrrrr ....


Jangan lupa follow my instagram : @lyssafaizureen . wuwehuuuu ~


35 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Ummi Shaheira said...

Wahhhhh . untungg lah comel je

Ummi Shaheira said...

Wahhhhh . untungg lah comel je

Syafa Syafiqah said...

Wah! Best nya tengok kak lyssa pergi camp tu..

Secret Garden said...

Kak Lyssa berseluar pink! hehe.. Cute akak! ^^ Best je nampak..

intan liyana said...

peminat setia ni...hihihi

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Mana kak Lyssa nih xD Susah nak jumpa *mata dah lekap kat laptop :3 Hehe.Anyway, Bestnyaaa !

Fara_nym(Isnym) said...

Comel la kak lyssa ..umm...nk tya boleh? (buat tutorial)

Raihana Husni said...

Bestnya. kami akan doakan supaya Kak Lyssa menang !

Piepy said...

wow! best giler... untunglah kak lyssa.. :)

Mumbling online............. said...

dalam gambar ke dua dgn ke 3 yg mana satu Kak Lyssa..

Fara_nym(Isnym) said...

Hai kak lyssa ,kak lyssa cute sgt! Boleh x saya nk tya?

Azmira Yusof said...

Kenangan terindah kita bersama di Club Med Cherating :)

Niena Reen said...

waa.. best!

Atirah ★ said...

wahh! bestnyaaaa, tak sbar nk tnggu nk entry xD

FairyOfMyLove said...

weee mesti bez kan?
rase cam nak join jew.....
huhuhu

Alyn Adnan said...

Waahhh seronoknye tgok ...

syafieqah said...

wahhh best nya dpt pegi ^^ sy tnggu entry seterusnya^^ hehe

Atyra Pink said...

ni mesti takde idea nk update ^^

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

Wahhhh ! Untung ahhh ! dapat jumpa artis lagi :D

arni said...

Bestnye kak lyssa

maszull said...

assalamualaikum lyssa....bestnya dapat masuk pertandingan tu n mama nak tahu siapa yg berjaya ek...?

WaneyRedza said...

Best nya Lyssa :)

~ Tieqa~ said...

waah bestnyer pengalaman berharga tu...

✿A I N A A✿ said...

wah wah!!! bestnyaaa lyssa dapat pergi kem cenggini... dapat tambah kenalan... 0.0

hazanis said...

bestnya.

Ahmad said...

assalamualaikum tuan belOg.

kamu lawa saya suka..

jadi kamu telah saya tag disini

http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/cerita-pencarian-20-blogger-bertuah-by.html

Marya Hana said...

lyssa, rinduuuuu semua! walaupon hanya 3 hari 2 malam, tapi semua dah mcm adik beradik (:

boni kacak said...

wah...bestnya.... kalau saya tau, saya dah menyamar jadi perempuan pastu join kem ni..hehehehe

♥ Wina ♥ said...

wahhhh seronoknyer!

Tira said...

Wah-2, best nye. btw, smue comey-2

Nurmujahidah Ismail said...

nampak 2 blogger femes di situ,,

Remy hazza said...

meriah..... bila semua bersatu......

Nabila Izzati said...

Wahh .. MestI Seronok kan ?
Semue comel2x :D

Dunia Wilma said...

Bestnya...
Dapat jumpa artis lagi ooo :-)

jaakechik said...

semuanya mmg nampak sgt2 konfiden! suka tengok!

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/