Sebelum , Semasa dan Selepas Booth Camp Carian Gadis Konfiden Kotex

28/11/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Huwargh . Dah 7 hari blog tak ber-update terasa macam 7 tahun dah . Ramai yang tertunggu bila la Lyssa nak update blog kan ? Sorry la . Serius tak de masa . Ni pun Lyssa tak nak cerita panjang . Entry ni Lyssa hanya nak hiaskan dengan 3 gambar je . 

Seperti yang korang tahu , minggu lepas (jumaat , sabtu dan ahad) Lyssa bersama 30 finalist Carian Gadis Konfiden Kotex bercuti ke Club Med Cherating . Ok Pengalaman yang sangat menyeronokkan di sana dengan pebagai aktiviti yang menghiasi diri kami masa tu . 

Lyssa yang tak kenal dengan sesiapa pun alhamdulillah , senang je dapat kawan masa tu sebab semua finalist tersangat lah sporting ! Friendly and tak sombong langsung . 

FULL Entry akan Lyssa ceritakan minggu hadapan , maybe . So , korang tunggu je lah heh . 
Untuk entry ni Lyssa hanya sertakan gambar sebelum , semasa dan selepas . Hoyeah . 
Tengok lah . Ramai kan ?!

 Yang ni semasa kami tak berapa kenal satu sama lain . tengok lah . tak kenal pun , macam dah kenal lama kan bila tengok gambar ni . wahaha :P

 


Yang ni pulak gambar semasa party masa booth camp tu . Happy sangat . Kalau korang tak nampak Lyssa kat mana , tu haaa . Lyssa sebelah Nad Zainal dan belakang Johan (Adam & Hawa) . haha . Cari lah !


 Yang ni sesi terakhir kami berphotosoot . Hari terakhir Hari Ahad . Muka semua happy je kan . Tapi disebalik muka yang happy tu kami rasa sedih nak tinggal kawan kat situ . Serius sedih . Macam nak pergi lagi je booth camp tu . huwargh...


 
Ok lah . untuk entry kali ni , Lyssa post yang ni dulu , nanti FULL ENTRY akan Lyssa post kan next week . Lyssa akan ceritakan sekali , siapa pemenang dalam carian gadis konfiden tu erkk . Sabarrrrrrr ....


Jangan lupa follow my instagram : @lyssafaizureen . wuwehuuuu ~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

35 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ummi Shaheira
AUTHOR
November 28, 2012 at 11:47 AM delete

Wahhhhh . untungg lah comel je

avatar
Ummi Shaheira
AUTHOR
November 28, 2012 at 11:47 AM delete

Wahhhhh . untungg lah comel je

avatar
November 28, 2012 at 11:50 AM delete

Wah! Best nya tengok kak lyssa pergi camp tu..

avatar
Secret Garden
AUTHOR
November 28, 2012 at 11:55 AM delete

Kak Lyssa berseluar pink! hehe.. Cute akak! ^^ Best je nampak..

avatar
intan liyana
AUTHOR
November 28, 2012 at 12:03 PM delete

peminat setia ni...hihihi

avatar
November 28, 2012 at 12:22 PM delete

Mana kak Lyssa nih xD Susah nak jumpa *mata dah lekap kat laptop :3 Hehe.Anyway, Bestnyaaa !

avatar
November 28, 2012 at 12:23 PM delete

Comel la kak lyssa ..umm...nk tya boleh? (buat tutorial)

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
November 28, 2012 at 12:26 PM delete

Bestnya. kami akan doakan supaya Kak Lyssa menang !

avatar
Piepy
AUTHOR
November 28, 2012 at 12:29 PM delete

wow! best giler... untunglah kak lyssa.. :)

avatar
November 28, 2012 at 12:34 PM delete

dalam gambar ke dua dgn ke 3 yg mana satu Kak Lyssa..

avatar
November 28, 2012 at 12:35 PM delete

Hai kak lyssa ,kak lyssa cute sgt! Boleh x saya nk tya?

avatar
Azmira Yusof
AUTHOR
November 28, 2012 at 12:38 PM delete

Kenangan terindah kita bersama di Club Med Cherating :)

avatar
Atirah ★
AUTHOR
November 28, 2012 at 1:00 PM delete

wahh! bestnyaaaa, tak sbar nk tnggu nk entry xD

avatar
FairyOfMyLove
AUTHOR
November 28, 2012 at 1:07 PM delete

weee mesti bez kan?
rase cam nak join jew.....
huhuhu

avatar
Alyn Adnan
AUTHOR
November 28, 2012 at 1:11 PM delete

Waahhh seronoknye tgok ...

avatar
syafieqah
AUTHOR
November 28, 2012 at 1:36 PM delete

wahhh best nya dpt pegi ^^ sy tnggu entry seterusnya^^ hehe

avatar
Atyra Pink
AUTHOR
November 28, 2012 at 3:24 PM delete

ni mesti takde idea nk update ^^

avatar
November 28, 2012 at 4:27 PM delete

Wahhhh ! Untung ahhh ! dapat jumpa artis lagi :D

avatar
maszull
AUTHOR
November 28, 2012 at 4:39 PM delete

assalamualaikum lyssa....bestnya dapat masuk pertandingan tu n mama nak tahu siapa yg berjaya ek...?

avatar
~ Tieqa~
AUTHOR
November 28, 2012 at 6:41 PM delete

waah bestnyer pengalaman berharga tu...

avatar
November 28, 2012 at 10:31 PM delete

wah wah!!! bestnyaaa lyssa dapat pergi kem cenggini... dapat tambah kenalan... 0.0

avatar
Ahmad
AUTHOR
November 29, 2012 at 10:24 AM delete

assalamualaikum tuan belOg.

kamu lawa saya suka..

jadi kamu telah saya tag disini

http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/cerita-pencarian-20-blogger-bertuah-by.html

avatar
Marya Hana
AUTHOR
November 29, 2012 at 11:59 AM delete

lyssa, rinduuuuu semua! walaupon hanya 3 hari 2 malam, tapi semua dah mcm adik beradik (:

avatar
boni kacak
AUTHOR
November 29, 2012 at 1:00 PM delete

wah...bestnya.... kalau saya tau, saya dah menyamar jadi perempuan pastu join kem ni..hehehehe

avatar
Tira
AUTHOR
November 29, 2012 at 3:02 PM delete

Wah-2, best nye. btw, smue comey-2

avatar
November 29, 2012 at 9:43 PM delete

nampak 2 blogger femes di situ,,

avatar
Remy hazza
AUTHOR
November 30, 2012 at 1:10 AM delete

meriah..... bila semua bersatu......

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
November 30, 2012 at 8:09 AM delete

Wahh .. MestI Seronok kan ?
Semue comel2x :D

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
December 1, 2012 at 1:45 PM delete

Bestnya...
Dapat jumpa artis lagi ooo :-)

avatar
jaakechik
AUTHOR
December 4, 2012 at 6:28 PM delete

semuanya mmg nampak sgt2 konfiden! suka tengok!

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/

avatar

Google+ Followers