Shopping With My Mum !

08/11/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Seperti yang sudah lyssa janjikan kat korang dalam status di PAGE LYSSA , Lyssa kata nak update pasal lepak kuar dengan mama Lyssa kan ! Ni la dia . Taraaaaaa . Meh meh jemput baca . Rasanya selalu je Lyssa keluar dengan mama Lyssa tapi jarang update dekat blog . So kali ni dah terlebih rajin nak update pulak . 

Kalau korang nak tahu , Lyssa lebih selesa keluar dengan my mum daripada lepak keluar sekali dengan my dad and my lil bro . Sebab apa ? Haaa . Ni lah nak bagitau . Kalau keluar shopping lah kata , kalau dengan my mum , boleh la dok dalam shop tu berejam-jam pun tak pa . Kami memang sekepala . "Kaki Shopping" ! Kalau ada my dad ke , my adik ke mulalah diorang akan "potpet-potpet" . Lama lagi ?? Ishkk .. Cepat lahh .. Memang time tu rasa nak shopping pun tak de mood . Seriusly kot ! Tapi kalau dengan my mum je , tak kesah nak stay dalam mall tu sampai ke malam pun tak kesah punya . haha . Aman . Tenang je dari sebarang gangguan . Sebab tu kalau nak shopping selalu je keluar dengan mama Lyssa .

 


Itu la mama saya !! Muda tak  ? Muda tak ? Ok . Ramai yang cakap kami macam adik beradik . Adik and kakak . betul ke ? hukhuk . **terbatuk pulak**
 
Kami lepak kat Queensbay Mall tadi . Actually tujuan Lyssa petgi situ bukanlah nak shopping sangat pun . Lyssa pergi sana sebab nak beli tiket Bas Aeroline . Sabtu ni Lyssa nak turun KL . Ahad pulak Lyssa nak ke Johor . Pergi Kenduri Kahwin BroFramestoe . Jom lah ramai-ramai gi kenduri kahwin bro . hoho .



 
Ok . Ini lah tiket bas pergi and balik . Penang - KL , KL - Penang . *serius , tak sabar!*
(eksaited nak tangkap gambar dengan tiket , sampai satu tiket terbalik pun tak perasan! haha) abaikan~


Dah penat bershopping , lepas tu singgah minum and makan-makan yang ringan je . 


 


Syok betul lepak QB tadi . Macam-macam benda kami beli . Baju , kasut , seluar .. Hadiah hari jadi papa Lyssa , (lagi 5 hari je) .. woot~woot~ Sampai kering dah poket . hua3 . Kami tak keluar rumah tak pe lah . Kalau dah keluar , mulalah rasa macam tak nak balik je . haha !

 
Yup . Kalau korang nak tahu , saya memang seorang yang simple . hoho :)



Hee . Time gambar kat atas ni , dah pukul 6 petang . Rehat kat luar kejap . Then , sambung shopping lagi . haha . Memang tak tahu penat kami ni . lalalala . Pukul 8 malam baru balik rumah . *wink-wink* . Tu je nak cerita . 

Kbyee :p


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

66 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
November 8, 2012 at 10:29 PM delete

Amboii mama Lyssa macam kawan dah mudaa comeyy jee ;D

avatar
Hanis Syazana
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:30 PM delete

Bestnye dapat shopping ! hee :)

avatar
November 8, 2012 at 10:30 PM delete

Alaaa kak Lyssa tak habaq pun nak pi QB :p kalau tak boleh pi QB tadi alang alang dah dekat dgn pantai hospital penang :'D hehehe

avatar
November 8, 2012 at 10:31 PM delete

WOW kak lyssa! pukul 8 baru balik? Hebatt! huhu. Kalau saya, sejam pon dh tak larat ;p

avatar
November 8, 2012 at 10:32 PM delete

ooo nak pegi .. kenduri bro eyk .. ada rezki jmpa sana hehe

avatar
Jaja Sutera
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:34 PM delete

ala...letak la skali gambar2 shopping tadii ! ^_^

avatar
Fatin Afiqah
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:41 PM delete

perghh .. mudanya mak kak lyssa ... cam adik beradik :)

avatar
lysadinie
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:41 PM delete

OMG akak sesangat laa cntik even simple . tp lisa suke gaya akak yg simple tuh , love u :)

avatar
shiyda
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:41 PM delete

a'ah la , mcm adik bradik ! mudanya mama lyssa , comel je dua branak ni . hihi ^^

avatar
lysadinie
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:43 PM delete

OMG akak sesangat lha cntikk . even simple .lisa suke gaya akak yg simple tuh . love u :)

avatar
ieka farhana
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:44 PM delete

Mcm adik beradik hihihih

avatar
November 8, 2012 at 10:46 PM delete

Kak Lyssa , colour tudung kite sama la :)

avatar
Nurul Afina
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:52 PM delete

mudanya mak lyssa! berapa jarak umur ?

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:53 PM delete

Best kalau sekepala ngan mak sendiri kan? =)

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:54 PM delete

Ibu kak Lyssa macam muda lah :O

Free hair ? huhu

avatar
November 8, 2012 at 10:55 PM delete

Agak2nya, surprise lagi tak hadiah hari jadi tu tulis kat sini? hee

avatar
ayu jue
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:57 PM delete

mudanye mak lisa~siyes akk ingatkan kawan!

avatar
miss kecoh
AUTHOR
November 8, 2012 at 11:04 PM delete

cantik mak lysaa....mcm anak dia..

avatar
November 8, 2012 at 11:09 PM delete

macam adik dan akak :D
hot mama :D

avatar
November 8, 2012 at 11:14 PM delete

kak Lyssa nak turun JB ? kan best kalau dpt jumpa dgn akak~ :)

avatar
November 8, 2012 at 11:55 PM delete

ena pun seorang simple.. sama la kita.. hehe btw, ur mom like ur sister la lyssa.. sgt bergaya.. perghhh! awet muda gitu.. =)

avatar
Remy hazza
AUTHOR
November 9, 2012 at 12:46 AM delete

oic... brother framestone nak kawen ye,.... sent regard and happy wedding day ye.....

avatar
timm_bill
AUTHOR
November 9, 2012 at 1:38 AM delete

aah la, mcm adik-bradik...

avatar
Farisha Idayu
AUTHOR
November 9, 2012 at 1:40 AM delete

farisha ngan mama pun kaki shopping ..dah shoppng tak reti nk balik ;.muahaha

avatar
November 9, 2012 at 7:31 AM delete

Memang muda sangat "Kakak" Lyssa tuh.. Hihi :))

avatar
November 9, 2012 at 8:18 AM delete

Susah nak percaya yang it's your mom, omo, nampak awet muda nya :D

avatar
ELeEa
AUTHOR
November 9, 2012 at 8:24 AM delete

cantiknya your mum =)

avatar
Thempty Yanty
AUTHOR
November 9, 2012 at 9:11 AM delete

Take care dear. Nanti gerak dgn Abg Ben kan? Njoy ur journey. Ty xdapat pi de urusan sikit.

avatar
Meyyyy
AUTHOR
November 9, 2012 at 9:21 AM delete

Kak lysaa , yalah macam siters je dgn your mama . hee (:

avatar
yana halim
AUTHOR
November 9, 2012 at 10:15 AM delete

anak-beranak sama2 comel... :)

avatar
November 9, 2012 at 11:13 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Yuliana Wahit
AUTHOR
November 9, 2012 at 11:35 AM delete

lyssa!! yuyu pon pergi wedding bro.. nnt jumpa kat sana k..

avatar
maszull
AUTHOR
November 9, 2012 at 12:25 PM delete

assalamualaikum lyssa....wah.!!! best nyer pi shopping ngan mama dia tu...kalau ada rezeki boleh la jumpa di kenduri kawin broframestone tu nanti yer...:)

avatar
Alynn Nyzaa
AUTHOR
November 9, 2012 at 1:39 PM delete

hai2 lica paijurin :D
makin comel blog ni ^^
muda betul mama lyssa..macam kakak lyssa plak..hoho~

avatar
November 9, 2012 at 2:57 PM delete

ingat kawan lyssa tadi..mudanya mama lyssa

avatar
November 9, 2012 at 3:02 PM delete

Kahkahkahh , hebatttt betol Kak Lyssa . Yana pun suka SHOPPINGGG !!! Belanjaaa Yana sekalii dong . hahaha ! :p

avatar
boni kacak
AUTHOR
November 9, 2012 at 3:50 PM delete

eh...tu mak lyssa ke kakak lyssa??hehehe.. kirim salam kat mak tau.. lama tak jumpa dia..

avatar
mselim3
AUTHOR
November 9, 2012 at 5:15 PM delete

tulah ingat kawan lyssa tadi ,rupanya emak...oooo mudanya.

daripada mselim3

avatar
Dream
AUTHOR
November 9, 2012 at 10:00 PM delete

Mudanye mak Kak Lyssa , mestikawen muda kan , hihi

avatar
Nini Mohd
AUTHOR
November 9, 2012 at 11:15 PM delete

mudanya mummy lisa.
memang mcm kakak & adik dah. ;)

http://ninimohd.blogspot.com

avatar
November 9, 2012 at 11:16 PM delete

mule2 ingtkan membe/adik bradik, mama awk rupanya,,heheh mudenye

avatar
Eira ishak
AUTHOR
November 10, 2012 at 1:47 AM delete

lisa makin comel.. simple is better baru nmpak natural beauty kn.. =)

avatar
hazanis
AUTHOR
November 10, 2012 at 4:01 AM delete

lysa, harga tiket bas pergi and balik . Penang - KL , KL - Penang brape erk?:)

avatar
misshannajr
AUTHOR
November 10, 2012 at 11:22 AM delete

mama tu dah macam adik pun ada hehe

avatar
Annyss Aleeya
AUTHOR
November 10, 2012 at 5:52 PM delete

siyes!! lyssa ngn mak dy da mcm adk bradik kn. gaya lebih kurang same jea.

avatar
Myra Jay
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:37 AM delete

Seyes Lyssa your Mum memang nampak muda sesangat.. :)

Memang macam adik dengan kakak je ;)


p/s: Dah lama tak terjah QB ni... :)

avatar
November 21, 2012 at 6:07 PM delete

Series mum kak Lyssa dan kak Lyssa sndiri omey :) Shopping jyeah (y)

avatar
Nadiaa Roslan
AUTHOR
November 26, 2012 at 8:48 AM delete

Muka mak lyssa nmpk muda . ingat kawan :) hee , comel .

sebelum tu mari singgah kat blog saya pula

storyofnadiaa.blogspot.com

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 9:06 PM delete

Lysaa memang suka bergambar yer?

avatar

Google+ Followers