Blog Bau Hapak !

24/01/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v





" Wuuu . Uchukkk !! Uchukkk !! Bau apa nih ? "  o..O

"HAPAAAKKKKKK nye !"

Ohok . Ni la 1st expression Lyssa bila bukak link https://www.blogger.com/
Sejak bergelak "Student" ni , blog pun dah terabai . Sampai hari ni , baru start balik bukak blog since 14hb hari tu .. Kira dah 10 hari lah kan ? Terasa macam dah tak reti dah dahku nak menaip . Serius , jejari dahku dah keras . Tak selembut dulu dengan entry-entry yang 'gempak' lah konon , jiwang , berguna and banyak setiap hari . hua3 . "dramatissss gilerr -.-" damn .

Dan secara jujurnya Lyssa nak bagitau , baru semalam Lyssa sentuh laptop Lyssa ni tau . 
Tu pun bukan bukak blog pun . Just bukak facebook je . haha . INI SERIUS OK ! Nampak tak muka serius Lyssa neh . Nampak tak ? Nampak tak ?

Kalau dulu , 24 jam , jejari tak lekang bersama keyboard laptop kesayangan ni . Tapi sekarang , 'kitorang' break sekejap disebabkan hal hal yang tertentu . Hari ni baru 'kitorang' kaple balik setelah sekian lama menyepi . ergh . 

Blog yang bau hapak ni , akan Lyssa spray kan balik menggunakan Febreze Ambi Pur . So , bagi siapa-siapa yang selalu jenguk blog Lyssa ni , nanti korang akan terasa kebauan kewangian nya . haha .

Dan ada yang tanya Lyssa , mana hilangnya pergi "shoutbox" kat blog Lyssa ni kan ?

Oh ye . Lupa nak bagitau , buat sementara waktu ni , Lyssa nak hide kan sekejap ye .
Tunggu bila Lyssa betul-betul free baru Lyssa akan letakkan balik yaw . Alolo . Kesian kat korang . Nak tanya apa-apa pun susahkan ? Nak BW pun tak tahu nak singgah taip kat mana kan ? Sorry . Sorry .

Disebabkan hidup sekarang dengan kebusy-an yang melampau , terpaksalah Lyssa buat macam tu . Sorry again . Dan ada yang tanya , sekarang ni Lyssa study kat mana kan ? Err . Rasanya tak perlu tahu kot . Tak penting pun . haha !

So , lepas ni .. Kalau blog lyssa berbau hapak lagi , korang spray la guna 'spray otak' korang dengan menyumbangkan idea-idea yang bernas dengan mengomen setiap entry Lyssa yang tersedia ada dalam blog ni ye ! hua3 .   'Ini bukan paksaan okeh '

Dan akhir sekali , Semoga Maju Jaya . Happy Blogging ! yach >_<

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

58 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
afiq ikmal
AUTHOR
January 24, 2013 at 9:51 AM delete

hheheheh lama x posy :D

Reply
avatar
January 24, 2013 at 9:52 AM delete

hehe...xla bau sgt wei..ni bila nak update psl winner GA sha ari tu? da lama tgu hehe

Reply
avatar
Mohd Zuhri
AUTHOR
January 24, 2013 at 9:54 AM delete

edit la blog kak lysa haha

Reply
avatar
NAL
AUTHOR
January 24, 2013 at 9:58 AM delete

sembur je febreeze...hehe :)

Reply
avatar
NAL
AUTHOR
January 24, 2013 at 9:58 AM delete

sembur je febreeze...hehe :)

Reply
avatar
Aina Munira
AUTHOR
January 24, 2013 at 9:58 AM delete

rindu kak Lyssa ! hewhew :3

Reply
avatar
Mizz Hatver
AUTHOR
January 24, 2013 at 10:02 AM delete

Alolo kak Lyssa. Apa-pun Jom visit Blog Putry nak ? hewhew . http://dotdotputrymirah.blogspot.com/

Reply
avatar
afinny delza
AUTHOR
January 24, 2013 at 10:04 AM delete

:: Salamm Kak Lysaa . Emm . Kak Lysaa Punya Blog Cntikk Sgt .

#BTW ~ Salam Maulidur Rasull

Reply
avatar
afinny delza
AUTHOR
January 24, 2013 at 10:04 AM delete

:: Salamm Kak Lysaa . Emm . Kak Lysaa Punya Blog Cntikk Sgt .

#BTW ~ Salam Maulidur Rasull

Reply
avatar
Cik Fie
AUTHOR
January 24, 2013 at 10:06 AM delete

mana ada bau hapak . wangi la . haha :)

Reply
avatar
January 24, 2013 at 10:08 AM delete

Dah lama tunggu Entri Kak Lyssa tau ;) Saya nak tanya kat shoubox kak lyssa tapi tiba-tiba hilang pulak :(

Reply
avatar
January 24, 2013 at 10:09 AM delete

Dah lama tunggu entri kak lyssa , nak tanya dekat shoutbox tapi hilang pulak shotbox nya :(

Reply
avatar
January 24, 2013 at 10:10 AM delete

slalu singgah blog lyssa tgok tutorial..:)

Reply
avatar
Sheila Eiman
AUTHOR
January 24, 2013 at 10:10 AM delete

selamat kembali kak lyssa :D

Reply
avatar
Sandra Fendra
AUTHOR
January 24, 2013 at 10:16 AM delete

hehe.. kak lyssa tak update brpa hari pun ramai juga yg dtg terjahh.. hehe

http://sunnyxandra.blogspot.com

Reply
avatar
Fienazzuki
AUTHOR
January 24, 2013 at 10:30 AM delete

It's okay my dear...
Hidup student...It's normal

Reply
avatar
Budak Kampung
AUTHOR
January 24, 2013 at 10:35 AM delete

lysaa...ore nk tny cmne nk buat autopublish

Reply
avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
January 24, 2013 at 10:44 AM delete

student? oww , I see...lysaa dah tua sikit lah ye? hahaha

http://nabila-aziz.blogspot.com/
http://abyllazz.blogspot.com/

#tumpang iklan.

Reply
avatar
January 24, 2013 at 11:04 AM delete

hehee..xpa..lyssa ttp d hti..:d gud luck lyssa..

Reply
avatar
LuNa Lee
AUTHOR
January 24, 2013 at 11:27 AM delete

ouh, lyssa da smbung study,,.ptot da lme xupdate..

Reply
avatar
January 24, 2013 at 12:22 PM delete

blog bau hapak?

kena siram air yassin ni kat blog ni..
hehe..

Reply
avatar
Aina Sofea
AUTHOR
January 24, 2013 at 2:30 PM delete

Itulah pasalkan . Masok je tahon ni , susah dah nak hapdet . Takpe-2 , nanti Aina sembur febreze kat blog akak . Pastuh , jangan lupa nak sembur kat blog Aina pulak !! xP Happy Blogging , kak Lyssa ! Semoga idea datang bertambun-2 haha .

Reply
avatar
January 24, 2013 at 3:24 PM delete

wahh kak lyssa da jdi student skang.. heheh blog akk sentiasa wangiiii harum semerbakkkk hoho

Reply
avatar
Effa Nadia
AUTHOR
January 24, 2013 at 4:14 PM delete

ohh.. sambung belajar rupanya.. patutlah tak berhadpet :3

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
January 24, 2013 at 4:16 PM delete

amboi.. tak nak bagitau dia study kat mana??? sesampainya hatimu.... sob3..

Reply
avatar
Maisarah Azmi
AUTHOR
January 24, 2013 at 4:31 PM delete

oo..patutla ada bau hapak 2 3 minggu ni..hehehe..xpe Lyssa, good luck study ok

Reply
avatar
Dee Kay
AUTHOR
January 24, 2013 at 5:26 PM delete

Hi...
Jom tgk jubah lycra n tudung sepasg bharga bwh RM200 di http://deekayapparel.blogspot.com/

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
January 24, 2013 at 8:40 PM delete

febreze yg ada cukup tak lisa oi ? kihkih :D

Reply
avatar
neezy baby
AUTHOR
January 24, 2013 at 8:48 PM delete

salam...tq sys sbb sediakn tutorial for newbies...hehhe...t sys follow sye ek...syukran

Reply
avatar
neezy baby
AUTHOR
January 24, 2013 at 8:50 PM delete

salam...tq sys...sbb sediakan tutorial for newbies..heheh...errm t sys follow le sy k..heheh..tq..

Reply
avatar
January 25, 2013 at 12:37 AM delete

Hehe rindu kak Lyssa :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/like-my-page.html

Reply
avatar
Aminin
AUTHOR
January 25, 2013 at 4:34 AM delete

Salam..Lysa Saya letak blog Lysa senarai list blog di blog saya..
blog saya xmacam blog lysa.. terima kasih harap sudi follow yer

Reply
avatar
January 25, 2013 at 2:35 PM delete

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

Reply
avatar
aslvie adam
AUTHOR
January 25, 2013 at 3:17 PM delete

Ha..today blogwlking blog lisa bru de update....wangi wangi..de bau..tapi tak sure haruman pe ni..hueheh

Reply
avatar
Semut Senyum
AUTHOR
January 25, 2013 at 3:19 PM delete

ala... baru 10 hari dah hapak... saya ni dah hmpir sebulan, mcm mana nak describe bau tu. ehehheh...

lissa mmg blogger pilihan, of course jgn clash lama sgt dgn laptop utk blogging k.. nanti ramai yang demam rindu kat lissa... =)

Reply
avatar
January 25, 2013 at 3:39 PM delete

lyssa..cane nk hide gadget yg kat bwh blog nih..ce tgk kt blog ema..hee...tlg aja kan..

Reply
avatar
najwa roslan
AUTHOR
January 26, 2013 at 7:55 PM delete

lama noh tak post... btw lets visit my blog.. yummy yummy :D

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
January 27, 2013 at 11:00 AM delete

study?? mohon lepas nie update entry tentang kehidupan student pulak eh.. hehe.. tak pe lyssa depa mesti faham punya.. ambik masa untuk diri sendiri dulu.. Good luck lyssa :)

Reply
avatar
January 27, 2013 at 2:35 PM delete

lyssa, sys terbau perfume lavendar la kt sini. lyssa, update la entry bergambar. best tau tgk pic lyssa :)

Reply
avatar
January 27, 2013 at 4:57 PM delete

adakah lyssa akan memasukkan template versi baru 2013? hehe

BANkami
BANkami

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 27, 2013 at 9:07 PM delete

hiihihi tuh la..masa tuh datang tgk xupdate..siap refresh lagi..macam tak caya lak..

xpelah lyssa,kami faham.. :)

Reply
avatar
MisEyz BLurz
AUTHOR
January 28, 2013 at 12:01 AM delete

rindulah kat lyssa klu mcm ni..hihi^_^

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 28, 2013 at 3:09 AM delete

ok sumpah busuk blog nih :3

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 28, 2013 at 7:26 AM delete

What computer brands allow you to build your own computer?


Feel free to surf to my website - www.linksreddit.com
My web blog :: paxil lawsuit settlements

Reply
avatar
Shazlianie
AUTHOR
January 28, 2013 at 6:08 PM delete

Thanks kak lisa cuz akak post banyak tutorial untuk newbie,
btw akak ada x tutorial untuk scroll bar .....

Reply
avatar
Khoo Chee
AUTHOR
January 28, 2013 at 9:16 PM delete

wlcome home lyssa..hehehe

Reply
avatar
Remy hazza
AUTHOR
January 29, 2013 at 12:06 AM delete

hapak pun...remy tetap dtg sini...keluar jer kat bloglist....tegedek2 remy sampai....he3

Reply
avatar
Atirah ★
AUTHOR
January 31, 2013 at 8:02 PM delete

ha'ahh. samela kita. dah lme x bw sini, hw bnyk gila sekolah ni. update pun jarang sngt sekarang. :'D

Reply
avatar
Lynn Abd Aziz
AUTHOR
February 16, 2013 at 10:52 PM delete

kak Lyssa , mana elok gune sarung fon getah dengan sarung fon yg ada
kancing tu ? Konfius lha akak

Reply
avatar
Lynn Abd Aziz
AUTHOR
February 16, 2013 at 10:52 PM delete

kak Lyssa , mana elok gune sarung fon getah dengan sarung fon yg ada
kancing tu ? Konfius lha akak

Reply
avatar
TanpaNamaDer
AUTHOR
March 15, 2013 at 3:28 PM delete

bau sampai ke cini hehe

Reply
avatar
CIK i l y
AUTHOR
April 9, 2013 at 6:23 PM delete

hahah ! de2 je...
pandai2 bagi kan masa dik :)

Reply
avatar
NNR
AUTHOR
May 5, 2013 at 4:55 AM delete

Wangi macam biasa lah. :_

Reply
avatar
Rina Safrina
AUTHOR
September 15, 2013 at 9:14 PM delete

Kak Lyssa mane CBOX nyer? :)

Reply
avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 16, 2013 at 2:13 PM delete

Aarrgggg. Spray otak saya dah habis. Nak beli baru jap. *pergi kedai

Reply
avatar