Home
tutorial
Tips-Tips

24 January 2013

Blog Bau Hapak !

24/01/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v





" Wuuu . Uchukkk !! Uchukkk !! Bau apa nih ? "  o..O

"HAPAAAKKKKKK nye !"

Ohok . Ni la 1st expression Lyssa bila bukak link https://www.blogger.com/
Sejak bergelak "Student" ni , blog pun dah terabai . Sampai hari ni , baru start balik bukak blog since 14hb hari tu .. Kira dah 10 hari lah kan ? Terasa macam dah tak reti dah dahku nak menaip . Serius , jejari dahku dah keras . Tak selembut dulu dengan entry-entry yang 'gempak' lah konon , jiwang , berguna and banyak setiap hari . hua3 . "dramatissss gilerr -.-" damn .

Dan secara jujurnya Lyssa nak bagitau , baru semalam Lyssa sentuh laptop Lyssa ni tau . 
Tu pun bukan bukak blog pun . Just bukak facebook je . haha . INI SERIUS OK ! Nampak tak muka serius Lyssa neh . Nampak tak ? Nampak tak ?

Kalau dulu , 24 jam , jejari tak lekang bersama keyboard laptop kesayangan ni . Tapi sekarang , 'kitorang' break sekejap disebabkan hal hal yang tertentu . Hari ni baru 'kitorang' kaple balik setelah sekian lama menyepi . ergh . 

Blog yang bau hapak ni , akan Lyssa spray kan balik menggunakan Febreze Ambi Pur . So , bagi siapa-siapa yang selalu jenguk blog Lyssa ni , nanti korang akan terasa kebauan kewangian nya . haha .

Dan ada yang tanya Lyssa , mana hilangnya pergi "shoutbox" kat blog Lyssa ni kan ?

Oh ye . Lupa nak bagitau , buat sementara waktu ni , Lyssa nak hide kan sekejap ye .
Tunggu bila Lyssa betul-betul free baru Lyssa akan letakkan balik yaw . Alolo . Kesian kat korang . Nak tanya apa-apa pun susahkan ? Nak BW pun tak tahu nak singgah taip kat mana kan ? Sorry . Sorry .

Disebabkan hidup sekarang dengan kebusy-an yang melampau , terpaksalah Lyssa buat macam tu . Sorry again . Dan ada yang tanya , sekarang ni Lyssa study kat mana kan ? Err . Rasanya tak perlu tahu kot . Tak penting pun . haha !

So , lepas ni .. Kalau blog lyssa berbau hapak lagi , korang spray la guna 'spray otak' korang dengan menyumbangkan idea-idea yang bernas dengan mengomen setiap entry Lyssa yang tersedia ada dalam blog ni ye ! hua3 .   'Ini bukan paksaan okeh '

Dan akhir sekali , Semoga Maju Jaya . Happy Blogging ! yach >_<


58 000 orang Pengomen Terhebat !!:

afiq ikmal said...

hheheheh lama x posy :D

sHaRiNa eLyaNa said...

hehe...xla bau sgt wei..ni bila nak update psl winner GA sha ari tu? da lama tgu hehe

Mohd Zuhri said...

edit la blog kak lysa haha

NAL said...

sembur je febreeze...hehe :)

NAL said...

sembur je febreeze...hehe :)

Aina Munira said...

rindu kak Lyssa ! hewhew :3

Mizz Hatver said...

Alolo kak Lyssa. Apa-pun Jom visit Blog Putry nak ? hewhew . http://dotdotputrymirah.blogspot.com/

afinny delza said...

:: Salamm Kak Lysaa . Emm . Kak Lysaa Punya Blog Cntikk Sgt .

#BTW ~ Salam Maulidur Rasull

afinny delza said...

:: Salamm Kak Lysaa . Emm . Kak Lysaa Punya Blog Cntikk Sgt .

#BTW ~ Salam Maulidur Rasull

Cik Fie said...

mana ada bau hapak . wangi la . haha :)

nurmaisofia muhd nasir said...

Dah lama tunggu Entri Kak Lyssa tau ;) Saya nak tanya kat shoubox kak lyssa tapi tiba-tiba hilang pulak :(

nurmaisofia muhd nasir said...

Dah lama tunggu entri kak lyssa , nak tanya dekat shoutbox tapi hilang pulak shotbox nya :(

Mysara Ab Rahman said...

slalu singgah blog lyssa tgok tutorial..:)

Sheila Eiman said...

selamat kembali kak lyssa :D

Sandra Fendra said...

hehe.. kak lyssa tak update brpa hari pun ramai juga yg dtg terjahh.. hehe

http://sunnyxandra.blogspot.com

Fienazzuki said...

It's okay my dear...
Hidup student...It's normal

Budak Kampung said...

lysaa...ore nk tny cmne nk buat autopublish

Nabila Aziz said...

student? oww , I see...lysaa dah tua sikit lah ye? hahaha

http://nabila-aziz.blogspot.com/
http://abyllazz.blogspot.com/

#tumpang iklan.

Lyeen De Syifa said...

hehee..xpa..lyssa ttp d hti..:d gud luck lyssa..

LuNa Lee said...

ouh, lyssa da smbung study,,.ptot da lme xupdate..

khairul akmal bin azman said...

blog bau hapak?

kena siram air yassin ni kat blog ni..
hehe..

Shakira Pathi said...

bau febreze dah hehe :)

Aina Sofea said...

Itulah pasalkan . Masok je tahon ni , susah dah nak hapdet . Takpe-2 , nanti Aina sembur febreze kat blog akak . Pastuh , jangan lupa nak sembur kat blog Aina pulak !! xP Happy Blogging , kak Lyssa ! Semoga idea datang bertambun-2 haha .

Princess Syazliyana said...

wahh kak lyssa da jdi student skang.. heheh blog akk sentiasa wangiiii harum semerbakkkk hoho

Miss Eunice said...

welcome back? =)

Effa Nadia said...

ohh.. sambung belajar rupanya.. patutlah tak berhadpet :3

boni kacak said...

amboi.. tak nak bagitau dia study kat mana??? sesampainya hatimu.... sob3..

Maisarah Azmi said...

oo..patutla ada bau hapak 2 3 minggu ni..hehehe..xpe Lyssa, good luck study ok

Dee Kay said...

Hi...
Jom tgk jubah lycra n tudung sepasg bharga bwh RM200 di http://deekayapparel.blogspot.com/

ct kektus said...

febreze yg ada cukup tak lisa oi ? kihkih :D

neezy baby said...

salam...tq sys sbb sediakn tutorial for newbies...hehhe...t sys follow sye ek...syukran

neezy baby said...

salam...tq sys...sbb sediakan tutorial for newbies..heheh...errm t sys follow le sy k..heheh..tq..

NurulMirotic[NSHS] said...

Hehe rindu kak Lyssa :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/like-my-page.html

Aminin said...

Salam..Lysa Saya letak blog Lysa senarai list blog di blog saya..
blog saya xmacam blog lysa.. terima kasih harap sudi follow yer

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

aslvie adam said...

Ha..today blogwlking blog lisa bru de update....wangi wangi..de bau..tapi tak sure haruman pe ni..hueheh

Semut Senyum said...

ala... baru 10 hari dah hapak... saya ni dah hmpir sebulan, mcm mana nak describe bau tu. ehehheh...

lissa mmg blogger pilihan, of course jgn clash lama sgt dgn laptop utk blogging k.. nanti ramai yang demam rindu kat lissa... =)

.:MrS cHerRy:. said...

lyssa..cane nk hide gadget yg kat bwh blog nih..ce tgk kt blog ema..hee...tlg aja kan..

najwa roslan said...

lama noh tak post... btw lets visit my blog.. yummy yummy :D

Aida Omar said...

study?? mohon lepas nie update entry tentang kehidupan student pulak eh.. hehe.. tak pe lyssa depa mesti faham punya.. ambik masa untuk diri sendiri dulu.. Good luck lyssa :)

Solehah Shamsuddin said...

lyssa, sys terbau perfume lavendar la kt sini. lyssa, update la entry bergambar. best tau tgk pic lyssa :)

Carlos Santiago said...

adakah lyssa akan memasukkan template versi baru 2013? hehe

BANkami
BANkami

MaYa MustWany said...

hiihihi tuh la..masa tuh datang tgk xupdate..siap refresh lagi..macam tak caya lak..

xpelah lyssa,kami faham.. :)

erfina ruslan said...

tq lyssa :)

MisEyz BLurz said...

rindulah kat lyssa klu mcm ni..hihi^_^

Anonymous said...

ok sumpah busuk blog nih :3

Anonymous said...

What computer brands allow you to build your own computer?


Feel free to surf to my website - www.linksreddit.com
My web blog :: paxil lawsuit settlements

Shazlianie said...

Thanks kak lisa cuz akak post banyak tutorial untuk newbie,
btw akak ada x tutorial untuk scroll bar .....

Khoo Chee said...

wlcome home lyssa..hehehe

Remy hazza said...

hapak pun...remy tetap dtg sini...keluar jer kat bloglist....tegedek2 remy sampai....he3

Atirah ★ said...

ha'ahh. samela kita. dah lme x bw sini, hw bnyk gila sekolah ni. update pun jarang sngt sekarang. :'D

Lynn Abd Aziz said...

kak Lyssa , mana elok gune sarung fon getah dengan sarung fon yg ada
kancing tu ? Konfius lha akak

Lynn Abd Aziz said...

kak Lyssa , mana elok gune sarung fon getah dengan sarung fon yg ada
kancing tu ? Konfius lha akak

TanpaNamaDer said...

bau sampai ke cini hehe

CIK i l y said...

hahah ! de2 je...
pandai2 bagi kan masa dik :)

NNR said...

Wangi macam biasa lah. :_

Rina Safrina said...

Kak Lyssa mane CBOX nyer? :)

Panda Biru said...

Aarrgggg. Spray otak saya dah habis. Nak beli baru jap. *pergi kedai