Jom Shopping Tudung di De'Wanie !!

30/03/2013

.Assalamualaikum

Sticky Post 24 hours



Holoww korang . Ada sesiapa yang sedang mencari tudung terbaru zaman kini . Jom kita shopping beramai-ramai di De'Wanie . Mereka ada menyediakan pelbagai jenis tudung masa kini dengan pelbagai corak , bentuk , warna yang unik lagi cantik .

Anda boleh lihat sample/contoh tundung yang dijual di De'Wanie . Ada tersenarai di bawah..


1) Adeera shawl (tribal printed)
- bermotifkan corak tribal (puak) yang memang menjadi trend fashion para hijabi sekarang ni..materialnya yang sangat selesa dan lembut..xperlu iron pun untuk pakai...ternyata penampilan anda akan terserlah dgn shawl material polyster crepe yang berkualiti tinggi ini..harga hanya rm39..

2) Adni shawl(halfmoon plain)
-diperbuat dari material chiffon berkualiti tinggi dan selesa dipakai..direka khas untuk muslimah dengan bentuk halfmoon,labuh dan cukup panjang...ada 10 pilihan warna-warna menarik..hanya rm35 sahaja...
 

3) Aqeela shawl (halfmoon manik)
-Aqeela nama yang indah membawa maksud "the very best" sesuai digambarkan dengan rekaan shawl ini yang ekslusif dan elegan..material chiffon berkualiti dan lembut..ianya berbentuk halfmoon dan mudah dipakai..sesuai dipakai untuk bertunang,nikah dan majlis keramaian...harga hanya rm50 sahaja..


 


4) Nada scarf (bawal lace di kepala)
- tudung bawal masih tidak lapuk dek zaman,kami memberi sentuhan moden dengan jahitan lace yang cantik di bahagian atas tudung..sesuai digayakan utk kasual dan santai...harga hanya rm20..


5) Nadhira scarf( bawal border lace)
- tudung bawal nadhira ini cukup mempesona,mampu membuatkan pemakai bergaya dengan yakin dan menawan..nadhira sendiri membawa maksud yang berseri-seri,seperti mana si pemakai akan kelihatan berseri-seri dgn pemakaian tudung bawal ini..harga rm20 sahaja...
 

6) Najla scarf( bawal bunga)
- elemen tona pelangi di fabrik tduung bawal ini menampakkan si pemakai sungguh ceria dan tampak muda..ditambah dengan jahitan tangan bunga chiffon pada tudung, ternyata membuatkan penampilan anda nampak segar dan meyakinkan!harga hanya rm18 sahaja..


untuk tempahan sila layari laman web kami di: 



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

23 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
March 30, 2013 at 10:06 AM delete

cntknya. .hrga pun bpatutan. . :D

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
March 30, 2013 at 12:17 PM delete

cantiknya tudung-2 tuh . akak dah shopping situ ? kalau da , meh tunjuk gambar akak bergaya dengan tudung tuh .. jadi model lar kejap .. hehe

avatar
-effa ayub-
AUTHOR
March 30, 2013 at 3:51 PM delete

hihi..cantik koleksi depa nie ... :D

avatar
Cik Fie
AUTHOR
March 30, 2013 at 3:53 PM delete

wah ! cantiknya tudung tu :)

avatar
March 30, 2013 at 4:02 PM delete

canteq tudung..model dia pun lawa sangat....

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
March 30, 2013 at 6:45 PM delete

cntiknya :)kak lyssa memang sepadan kalau pakai tuding A deera shawl

avatar
March 30, 2013 at 10:58 PM delete

Cantik-cantiknya tudung.Warna pun menarik.

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
March 30, 2013 at 11:26 PM delete

cantik ! belikan untuk saya bole ? hikhik ;D

avatar
De' Wanie
AUTHOR
April 1, 2013 at 9:12 AM delete

tenkiu adik lisa yg manis sudi review kami!jom singgah shopping di website kami ye...:)

avatar
CIK i l y
AUTHOR
April 9, 2013 at 5:39 PM delete

love it muchh!! byk out of stock.. *sediyh~*

avatar
Anonymous
AUTHOR
April 13, 2013 at 5:50 PM delete

Cantik angat aangat

avatar
Cik Fie
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:27 PM delete

cantiknya tudung2 tu :)

avatar
July 4, 2013 at 3:56 PM delete

perghhhhh memang cantik giler tudung2 ni. beli utk raye la. =)

avatar
Nys Anis
AUTHOR
January 31, 2014 at 11:19 PM delete

nice ! n berpatutan hrganyeee

avatar
sayyidah
AUTHOR
February 27, 2014 at 4:28 PM delete

seronok lah kak lyss sbb pengomen terhebat bukan lagi anonymos tapi--------PANDA BIRU--------

avatar
sayyidah
AUTHOR
February 27, 2014 at 4:32 PM delete

one more thing!! i am 12!!! a new blogger!!! can u teach me how i can be a popular blogger like u!!!!! just u and me!!!this is my dream since i am 10 yr

avatar

Google+ Followers