Hadiah dari Korea :)

05/07/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Auu auuu korang . Lama dah terasa tak berceloteh kat blog ni . Dah usang dah jadi blog ni tak berupdate kan ? haha . And now masa untuk Lyssa potpet potpet jadi Mak Joyah jap kat entry ni . Korang dok diam2 , baca je sudah . Shhhh...

Korang tahu ke , sekarang ni Lyssa kat mana ? emm . Ramai yang tak tahu sebenarnya . Lyssa sekarang ni ada kat rumah mak sedara Lyssa kat Bukit Jalil . Dah lama dah duk sini . Since 15 Jun hari tu . huu . Lama kan ? Dah nak dekat sebulan dah .

Dok sini pun bukan buat apa pun . Jaga budak je . Budak sekolah rendah 2 orang . haha . 
Mak dia pergi Korea minggu lepas . So , dengan sukarelanya duduk sini jaga budak2 tu . Bukan Lyssa sorang , tapi berdua dengan cousin Lyssa , Mia namanya . Sebaya ..

huuu . Makcik Lyssa tu pergi Korea seminggu , so .. hadap la muka dorang hari2 selama seminggu .. Layan je laa kerenah budak 2 orang tu kan . haha . Malam2 , sebelum tidur menangis , mak kat Korea boleh pulak 24 jam call je mak dia . Tak tahu pulak mak dia sibuk kat sana . Bukan pergi bercuti . tapi disebabkan hal-hal kerja . adui . Bill pun dah melambung laa asyik call je kan . *mampus nak bayar* huwhuw .

And baru je 3 hari makcik lyssa dah ada kat sini rasa lega la sikit kan . Tak perlu la nak fikir bangun awal  pagi gerak budak2 tu pi sekolah . tunggu budak tu balik sekolah . masak . masak . masak dan masak . haha . *macam aku pandai masak je * Err . krikkk krikk . 

Apa-apa pun thanks sebab ingat jugak makcik lyssa tu kat kitorang . And beli juga ole-ole daripada Korea . hikhik :') *Suka sangat!*

 
Baju daripada Korea hoiiii * I  ♥ KOREA !


 Kerongsang dengan Rantai Leher .. Aum aumm . Suka sangat ^^

 
Ni pulak produk dari Etude House . Makcik Lyssa beli kat Korea .
CC CREAM Glow . Korang pernah dengar tak produk ni ? hihi . 8 in 1 okehh !

Ada Lyssa research sikit . Tengok ni fungsi CC Cream ni : 

♥ Memperbaiki warna kulit (merawat kulitmu supaya kembali ke warna kulit asal)
♥ Penyerapan lebih cepat dengan tekstur lebih ringan
♥ Melembabkan kulit
♥ UV Protection
♥ Pemutih
♥ Perawatan Kerut kulit
♥ Ada efek volumernya (seperti nymph aura volumer, jadi ada efek glowing walaupun  
   tidak se-glowing nymph aura)
♥ Make Up Base
 
 Auu Auu . Sungguh ohsemm ! Thanks my auntie . Banyak nya dia shopping kat sana kan ?
Err , *Permintaan sebelum dia ke Korea haritu , bawak balik lelaki korea tau ?** Aumm .
hahahahah xD tapi tak de punn ... sadissss :'(



 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ummi Shaheira
AUTHOR
July 5, 2013 at 7:09 PM delete

Wahh untunglahh nanak jugaaaakkk

avatar
Cik Fie
AUTHOR
July 5, 2013 at 7:10 PM delete

bestnya kak lyssa . mesti mahal kan hadiah tu ? :)

avatar
muja
AUTHOR
July 5, 2013 at 7:14 PM delete

hahaa,, yang permintaan before gi korea tu tak menahan,, kih3

avatar
Azila Latiff
AUTHOR
July 5, 2013 at 7:18 PM delete

waa.. bestnya dapat hadiah dari korea :)

avatar
July 5, 2013 at 7:28 PM delete

Untung Kak lyssa dapat baju i Love Korea :DD

avatar
Zulaiqa
AUTHOR
July 5, 2013 at 7:31 PM delete

Be your First pengomen :) btw ! ieqa new blogger tau ! sweet 13 ! bila tngok blog kak lyssa terus buad blog !

avatar
July 5, 2013 at 7:32 PM delete

baju i love krabi xnk update plak :(

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 5, 2013 at 7:32 PM delete

be your first pengomen !untung la ! btw , iqa new blogger tau ! tngok je blog kak lyssa terus buad blog !

avatar
July 5, 2013 at 7:34 PM delete

Be your first pengomen ! untung la dpt hdiah dri korea ! btw , iqa new blogger tau ! sweet 13 ! tngok je blog kak lyssa terus buad blog !

avatar
Nurazlan Azmi
AUTHOR
July 5, 2013 at 8:47 PM delete

wow..untunglah pergi korea :3 teringin nak pergi

avatar
July 5, 2013 at 8:48 PM delete

klu bwk blk llaki korea ala2 lee min ho kn best! hehe...kte pn teringin nk g korea..tggu keje dlu

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
July 5, 2013 at 8:50 PM delete

Bagi lah satu KAK LYSSA! Pinjam sehingga jadi tua. :P

avatar
Auni Awatif
AUTHOR
July 5, 2013 at 10:51 PM delete

Untunglah Kak Lyssa dapat hadiah. Dari Korea pulak tu. Eee jelesnya dgn akak :3

avatar
Nadia Johari
AUTHOR
July 10, 2013 at 4:32 PM delete

barang korea tu..bestnyer

avatar
missshoji
AUTHOR
July 12, 2013 at 1:37 AM delete

Lamanya Lyssa x update..hehe.. tp best r lyssa dapat byk ole2 dari makcik ^^

avatar
diena mia
AUTHOR
July 12, 2013 at 8:59 AM delete

hahaha..lyssa ni test owg korea ea..nt sue doakan ea.hehehe..lyssa add fb sue boleh,ada nk minta tlg nie ni fb sue https://www.facebook.com/cik.anna.54

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
July 14, 2013 at 4:20 PM delete

cantik2 ole2 nya..auuww nak laki korea sorang?hihihi

avatar
feity
AUTHOR
July 22, 2013 at 11:05 PM delete

bestnya lau dpt jgak...

avatar
nieysaa shaa
AUTHOR
July 23, 2013 at 3:12 PM delete

bestnyaa kak lyssa .. dptt bju dari korea!!!

avatar
Ain Dzaya
AUTHOR
August 2, 2013 at 1:52 PM delete

lepas ni makin comell la lyssaa..

avatar
Ain Dzaya
AUTHOR
August 2, 2013 at 1:52 PM delete

lepas ni makin comell la lyssaa..

avatar
Ain Dzaya
AUTHOR
August 2, 2013 at 1:52 PM delete

lepas ni makin comell la lyssaa..

avatar
zeera lily
AUTHOR
August 20, 2013 at 12:58 PM delete

waa.. best nya dapat hadiah dr korea tuuu...

jemput follow http://belogzeera.blogspot.com/

avatar
MissVanilla
AUTHOR
August 24, 2013 at 9:23 PM delete

Untungnya lyssa dapat hadiah dari korea. Actually, Etude House tu memang terkenal dkt korea.

avatar
Merah2u
AUTHOR
September 23, 2013 at 2:21 AM delete

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Kenali Qarin

avatar
September 23, 2013 at 5:31 AM delete

Halal ke CC CREAM GLOW tu?? tanye je, jangan plak marah ;)

avatar
October 25, 2013 at 6:46 AM delete

Salam. 1stime mengomel di sni. Ouh.. Kenapa..perkataan korea boleh trik org utk klik di situ? Hehe

Btw, sggah di sni. hzinnirah.blogspot.com ada baju, ada cerpen, ada produk murah!

avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
November 12, 2013 at 9:13 AM delete

Assalamualaikum...wahh...untung nye...adik...dpt hadiah dari korea lg...

avatar
suhaimi jamil
AUTHOR
December 24, 2013 at 10:45 AM delete

hai,,,,bleh ajar saya buat blog x?????

avatar
Nys Anis
AUTHOR
January 31, 2014 at 11:17 PM delete

lisa.. review la cc cream dari etude ni

avatar

Google+ Followers