Senarai Nama Blogger Yang Join GiveAway Anniversary ke-3 Blog Lyssa Faizureen

01/12/2013

.Assalamualaikum


Ok . Dah pukul 9 kan ? Ni semua senarai nama blogger yang join . doa-doa lah korang yang dapat RM100 tuh . hik3 . Nanti pukul 10 Lyssa up-kan entry siapa yang bertuah daripada 102 orang ni . Sorang je tau yang dapat :) Sabar ... Sabar .....







KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

15 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 1, 2013 at 9:20 PM delete

Wah! Harap saya Aaamin! Aaamin! Aaamin ya Rabbal Alamin!

avatar
Rozha Haniza
AUTHOR
December 1, 2013 at 9:32 PM delete

Saya orang yang ke-102 tu.
Nasib sempat. :)

avatar
Sheila Eiman
AUTHOR
December 1, 2013 at 9:35 PM delete

wah.. ramainya yang join.. hehe sheila number 8. insyallah.. ada rezeki tak kemana...

avatar
Nur Syuhadah
AUTHOR
December 1, 2013 at 9:42 PM delete

saya number 62 . harap-2 :) aminn !

avatar
December 1, 2013 at 9:57 PM delete

Bismillah, number 2. Harap saya menang. Aamiin :)

avatar
kira akira
AUTHOR
December 2, 2013 at 2:16 AM delete

72 :) insyiallah nombor bertuah ,, sebelom tu nkk bw sume blog kat atas hee~

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 2, 2013 at 5:48 PM delete

hi saya tak nak menang pape tapi nak promote jomlah jana duit online together2 bersama saya . tak pakai duit pon nak signup u olls :D

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 3, 2013 at 9:40 PM delete

org yang menang ialah no.51

avatar
Nys Anis
AUTHOR
January 31, 2014 at 11:13 PM delete

buat lagi giveaway. hehe

avatar

Google+ Followers