Contest Mendapat Duit Raya Daripada Nile.Com.My

.Assalamualaikum

Hi semua :) lama tak nampak Lyssa update blog kan ? Biasa lah . Busy sangat dengan study , sampai blog pun dah terabai sikit . hehe . Hari ni , 1 Julai genap lah kita berpuasa 3 hari kan ? So , so far macam mana ? Ada yang dah tertinggal puasa ke ? Sembahyang terawikh korang pergi tak ? Kalau yang pergi tu , alhamdulillah :) Bagi yang tak pergi tu , rajin-rajinkan lah pergi terawikh tu . Banyak manfaatnya =D

Err , lepas dah habis puasa sebulan ni nanti , tibalah pula hari raya kan ? Siapa yang tak beli lagi baju raya tu  , cepat2 lah beli . Lyssa dah settle dah tempah semua baju raya . huhu . Eksaited nak rayalah kata kan :O

Bagi yang belum prepare untuk raya nanti , nahhhhhh jom join contest yang Lyssa sebut2 kan kat tajuk tu . Nile.com.my yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual  baju muslimah , pakaian , kasut , beg , barang2 gym , buku , kelengkapan rumah/dapur dan sebagainya akan mengadakan giveaway bagi Hari Raya AidilFitri ini . 

Di bawah merupakan hadiah bagi giveaway ini :

2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

Macam mana nak join giveaway ni ?

Senang je . Korang hanya perlukan buat satu entry dengan mengikut 4 step di bawah .


1. TAJUK : Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

2. Letak banner ini di dalam entry korang dan link kan banner itu dengan link yang ini ..






3. Dalam entry tu nanti , korang ceritakan , kalau korang dapat RM300 tu , apa korang nak
  buat untuk bulan Ramadhan atau hari raya nanti ..
( Contohnya macam nak bawa family korang dinner berbuka puasa ke , ataupun nak beli biskut raya ke , atau apa2 je lah . Nanti korang ceritakan ye . hehe)

4. Emailkan ke give_away@nile.com.my korang punya detail dengan tajuk :

Raya GiveAway (Nama Penuh Korang) 

a. Link Blog :
b. Nama Penuh :
c. H/p Number :


Ini contoh korang boleh tengok :

 



5. Korang boleh check result nya nanti kat >> SINI << . Tarikh akhir untuk join contest ni ialah pada : 21/07/2014, 11.59pm

p/s : Pemenang akan diundi menggunakan random.org
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

33 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
ANa Ahmad
AUTHOR
July 1, 2014 at 4:38 PM delete

link blog tu link blog saja ke atau link entry giveaway ni?

avatar
Khalid Kyle
AUTHOR
July 1, 2014 at 8:22 PM delete

Bestnye, nampak nk kene try ni :) btw lama gilos x nmpk lyssa update blog.

Jom ramai2 kita berombak di Buffet Ramadhan Casa Ombak XD

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
July 1, 2014 at 9:39 PM delete

Salam Lyssa ..Akak dah join dan ikut semua syarat yang Lyssa bagi ..Tq

avatar
Precious Cla
AUTHOR
July 2, 2014 at 11:09 AM delete

siap joined :) semoga berjaya.

avatar
Lin Azlina
AUTHOR
July 2, 2014 at 11:28 AM delete

mencuba nasib.. harap ada rezeki

avatar
Nadya Bubble
AUTHOR
July 2, 2014 at 3:54 PM delete

Wahhhh best ni!


**SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

avatar
NMA
AUTHOR
July 2, 2014 at 4:06 PM delete

tq for these great ga contest... will try it later... :)

avatar
::NureeN::
AUTHOR
July 3, 2014 at 10:38 AM delete

ok.. nureen dh join...

avatar
July 3, 2014 at 11:06 AM delete

Salam Lyssa..
Kak sue join...
Wish me luck ye.. :)

avatar
July 3, 2014 at 1:16 PM delete

nak trylaaa..hehehe tq for info ;)

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 4, 2014 at 8:57 AM delete

Macam seronok je...

avatar
salmiah awang
AUTHOR
July 4, 2014 at 11:47 AM delete

Jom kita sertai beramai-ramai.

avatar
zack mohd
AUTHOR
July 5, 2014 at 1:32 AM delete

Salam lyssa...nama saya zaki...salam kenal..saya nk minta tolong awak promotekan link saya ni...www.spshops.com/myzaki .ini adalah link portal iklan seperti mudah.my..sila explore link saya ini...yang bagusnya,bila berbelanja boleh menjana pendapatan dan memperkenalkan pun dapat bonus...jom kita sama2 pakat join...cuma RM 10 je untuk jadi ahli spshops.com/myzaki...terima kasih.

avatar
July 5, 2014 at 10:47 PM delete

Thanks lyssa bagi detail. Will join bcoz nile memang barang murah dan chanteq sangat.. :)

Selamat berpuasa

avatar
PetakBunga
AUTHOR
July 8, 2014 at 12:06 PM delete

rasa nak joint jugak

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 17, 2014 at 2:05 PM delete

xrugi pun kalau click ini. click dan tengok dulu page ni ok.
By the way this is already proven Making money faster. let's grab it..
click this>>>http://jobandcash.com/?share=33189

avatar
Jairo Min
AUTHOR
July 17, 2014 at 2:07 PM delete

xrugi pun kalau click ini. click dan tengok dulu page ni ok.
By the way this is already proven Making money faster. let's grab it..
click this>>>http://jobandcash.com/?share=33189

avatar
Fuza Musa
AUTHOR
July 19, 2014 at 11:29 PM delete

Kalau lah Fuza menang RM300

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/saya-nak-duit-raya-rm300-daripada.html

avatar
aty Sempoi
AUTHOR
July 21, 2014 at 3:00 PM delete

baru je shopping kat nile.. tak perasan lak ada contest :) ANAK LELAKI TAK BEST?

avatar
Farid Laham
AUTHOR
July 21, 2014 at 11:36 PM delete

macam best aje ni hehe

avatar
July 23, 2014 at 2:35 AM delete

alaa.. tak sempat nak join contest.. :(

avatar
aina khalid
AUTHOR
July 26, 2014 at 12:38 AM delete

k.lyssa,camne nak letak tempat untuk orang komen,blog saya tak ada pun..

avatar
August 7, 2014 at 3:10 PM delete

wowww....hebatnyaaa..hheh

avatar
ruqayya
AUTHOR
August 7, 2014 at 4:38 PM delete

owh...terlepas pula...

Ruqayya just wrote... Kalender 2015

avatar
Ababil
AUTHOR
August 13, 2014 at 4:22 AM delete

Q nak joint jugak boleh tak

avatar
SYAHMI OTHMAN
AUTHOR
August 28, 2014 at 9:55 AM delete

tambah duit poket dengan mudah https://advertorial.my/dap/a/?a=1149

avatar

Google+ Followers