#MYCyberSale 2014

.Assalamualaikum


MyCyberSale , yang akan bermula dari 29 September 2014 hingga 1 Oktober 2014 adalah kempen membeli-belah dalam Malaysia yang dimulakan oleh kerajaan dan diterajui oleh MDeC (Multimedia Development Corporation). Ia merupakan berita terbesar untuk peminat yang suka bershopping di mana , anda boleh menikmati tawaran yang TERBAIK , TERHEBAT dan TERGEMPAK sehingga 90% diskaun untuk produk .


Sempena MyCyberSale 2014, nile.com.my Online Shopping Malaysia yang dipercayai akan menyertai event siber pertama ini  dengan menyediakan diskaun yang hebat dan Penghantaran Percuma kepada semua pelanggan . Di bawah ini , adalah beberapa produk yang menawarkan semuanya pada harga RM9.90 SAHAJA. Ingat tau !!  Ini hanya berlangsung selama 3 hari dari 29 September-1 Oktober 2014 , so dapatkan barang-barang sekarang sementara stok masih ada dalam masa 3 hari !




http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=7301

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11632

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11652

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11899

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=10439

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11906

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=1236

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=12045

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=47

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=7868


Untuk tahu lebih lanjut .... KLIK GAMBAR DI BAWAH .....

http://www.nile.com.my/page.php?cd=93



Dalam masa 3 hari event MyCyberSale ini , nile.com.my akan menawarkan PENGHANTARAN PERCUMA jika anda membeli lebih daripada RM48 :)

Jom enjoy shopping sekarang sehingga 90% diskaun dan PENGHANTARAN PERCUMA @ http://www.nile.com.my/


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

12 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 29, 2014 at 10:58 AM delete

wah! murah².. tp mcm xde size jek.. heheh... sggah jap.. sng² meh la sggah kt blog sy lak.. :)

avatar
Qeyra
AUTHOR
September 29, 2014 at 7:38 PM delete

Shipping nya banyak tak ?

avatar
sumysya
AUTHOR
October 1, 2014 at 11:18 AM delete

salam jengah...jemput visit my blog http://sumysya.blogspot.com

avatar
October 5, 2014 at 5:40 PM delete

Ala,terlepas....

http://wani-siulatbuku.blogspot.com

Psst,kalau sudi singgah blog Wani yerk. ^^ Thanks !

avatar
October 11, 2014 at 12:32 PM delete

Malaysia Online Boutique...visit www.padieka.com ...tqvm :)

avatar
Sujaihah
AUTHOR
October 14, 2014 at 6:56 AM delete

Alamak dah terlepas !

avatar
October 14, 2014 at 6:06 PM delete

Saya sempat juga grab buku di MPH:-)

http://minaina-ilaaina.blogspot.com

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 15, 2014 at 3:09 PM delete

Malaysia Online Shopping
www.padieka.com

avatar
October 22, 2014 at 7:49 AM delete

Assalam kak Lyssa.Wani singgah sini.Jemput follow blog Wani kalau sudi ^^

avatar
October 24, 2014 at 10:11 AM delete

Patutla ramai orang serbu. Harga RM9.90 jer

avatar
Yun Sing
AUTHOR
October 26, 2014 at 11:35 AM delete

Alamak.. bestnya habislah koyak poket bulan ni :p http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/10/the-liebster-award-8.html

avatar
Luna Q
AUTHOR
October 28, 2014 at 3:30 PM delete

Merasa jugak Mycybersale ni..tp kat Lelong..huhu..itu pun lambat tau..

avatar

Google+ Followers