Chinese New Year GiveAway daripada Nile.com.my





Amboi , nampak je tajuk pasal GiveAway cepat-cepat je tekan link ke blog Lyssa ye ? hihi . Tahu , ini pun yang korang tunggu-tunggu kan ? Biasalah , kalau ada perayaan je memang selalu Lyssa akan update pasal GiveAway kat blog ni .

So , macam biasa .. Bulan Februari ni ada perayaan apa ye ? Sure lah korang tahu kan ? Perayaan Tahun Baru Cina .. Apa lagi ye dak ? Um , even korang bukan Chinese pun mesti ade yang suka sebab cuti sekolah kan ? Lyssa pun suka jugak sebab boleh lah cuti sehari dua dari mengadap buku study , boleh lah rest kan minda kejap . hihi .

Ok ! pasal entry kali ni , Nile.com.my yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah , Kasut , Beg , Barang-barang Gym , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi akan melancarkan GiveAway semasa Tahun Baru China iaitu pada 19 Februari 2015 .

Di bawah adalah hadiah hadiah bagi giveaway ini :

5 x Pemenang Bertuah yang akan mendapat RM 150 barangan dengan PERCUMA

Macam mana nak join giveaway ni ? Senang je ! Korang buat post di blog dengan mengikut 4 step di bawah ini :

1.     Tajuk Entry : Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

2.     Letak banner di bawah ini bersertakan backlink untuk banner tersebut .

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96



3
L  Letakkan produk-produk yang korang nak daripada Nile.com.my bersama dengan link produk tersebut .



Contohnya :

Saya mahukan barangan di bawah ini dengan harga kurang daripada RM150, jadi saya letakkan kesemua gambar beserta link untuk rujukan semua .


















Jumlah harga barangan : RM62.09+RM34.90+RM34.30+RM12.20= RM143.49



     Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

CNY Giveaway 2015 (dan nama penuh)

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :


Contoh :




      Korang boleh check result >> di sini <<.. Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada 15/02/2015 , 11.59 pm

p/s : Cabutan bertuah via random.org




KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

52 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
ctmz
AUTHOR
January 23, 2015 at 9:34 AM delete

GUDLUCK LYSSA! CT PON JOIN JUGAK! =)

avatar
nur ikaa
AUTHOR
January 23, 2015 at 12:01 PM delete

macam menarik je GA nie kan

avatar
January 23, 2015 at 12:15 PM delete

@nur ikaa

memang menarik tauu .. join lah xD

avatar
January 23, 2015 at 2:18 PM delete

nak join ke tak nak ehh...macam menarik...hehehhe..macih lysaa

avatar
January 23, 2015 at 2:43 PM delete

lyssa link dia tak boleh buka lah :(

avatar
Sheila Salim
AUTHOR
January 23, 2015 at 4:25 PM delete

Assalamualaikum adik lyssa. akak join juga ye. hehehe menarik sangat giveaway ni.. baru semalam terserempak dengan van nile hehehhe ~~~

avatar
January 23, 2015 at 4:59 PM delete

Ena dah join!! yeahhh support lyssa!

avatar
Cik Mimie
AUTHOR
January 24, 2015 at 9:01 AM delete

Gudluck Lyssa :) Cik Mimie pun join :)

avatar
January 24, 2015 at 9:31 AM delete

Wani dah join. :) Good luck kak Lyssa! ^__^

http://wani-siulatbuku.blogspot.com

avatar
Emma Diana
AUTHOR
January 24, 2015 at 10:52 AM delete

saya join jugak :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html

avatar
tourin medan
AUTHOR
January 25, 2015 at 4:28 PM delete

Nak Cuti Ke Medan danau toba
nak tengok harga and itinerary
visit my blog http://percutianmedan25.blogspot.com/
or whatsapp: +62821 6201 7001

avatar
fazlina rosli
AUTHOR
January 25, 2015 at 5:01 PM delete

saya dah join :)

http://mysecretvitamin.blogspot.com/2015/01/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html

Hopefully berjaya.

avatar
Anis Hadirah
AUTHOR
January 25, 2015 at 5:29 PM delete

Akak blog akak guna jenis apa saya cuba nak una jenis akak tpi x jumpe yg sesuai nk letak kod tuto akalah

avatar
January 26, 2015 at 12:27 AM delete

lyssa, nak tnya link yang nile lyssa bg tu, cuma ada nama lyssa sorang je dlm penyertaan tu. sy dh email kat nile. ke sy salah hantar alamat email.

avatar
January 26, 2015 at 10:15 PM delete

@Busyra Bt Takiyudin

sabar ye busyra .. nanti nile akan update jgk .. ramai dh yg join tu ... sabar ok ? ^_^

avatar
Tokey Baju
AUTHOR
January 27, 2015 at 10:14 AM delete

hebat nile.. selalu jugak aku usha barang2 menarik kat situ

avatar
sya mimie
AUTHOR
January 28, 2015 at 8:34 AM delete

asslmkm lyssa..

alhamdulillah.. akk sempat join sama.. :)

avatar
Rashid Majid
AUTHOR
February 1, 2015 at 11:15 AM delete

Anyone love free tudung?

Jom blogwalking ;)
http://rashidmajidofficial.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-journey-with-jjajja.html

avatar
ZueZulaikha
AUTHOR
February 1, 2015 at 9:11 PM delete

nak kena join jugak ni, mesti rugi kalau x join sbb hadiah dia lumayan.. hehe.. btw, zue drop link ni untuk sis lyssa terjah nanti ye: http://melaedah.blogspot.com

avatar
Anis Amira
AUTHOR
February 2, 2015 at 8:07 PM delete

Nak join gak lah . Best nih . hehe

avatar
Nadiah Othman
AUTHOR
February 2, 2015 at 10:42 PM delete

nile ni memang murah sangat ! :)

avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
February 4, 2015 at 12:37 PM delete

dtg singgah sini. :)

((http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html))

avatar
February 4, 2015 at 1:28 PM delete

memang teruja sangat2 dengan GA.
terima kasih untuk makluman.

avatar
Budak Nuizz
AUTHOR
February 6, 2015 at 8:20 AM delete

goodluck kak lyssa :))

http://ijahoney.blogspot.com

avatar
darika ashman
AUTHOR
February 8, 2015 at 5:21 AM delete

nice blog

http://dreemikastore.blogspot.com/

avatar
darika ashman
AUTHOR
February 8, 2015 at 5:21 AM delete

http://dreemikastore.blogspot.com/

avatar
Hana Syed
AUTHOR
February 10, 2015 at 10:44 AM delete

wah patutla banyak jumpa entry nile ni.. good luck ye and thanks for sharing

avatar
Shark Kay
AUTHOR
February 11, 2015 at 4:21 PM delete

join selagi sempat...
hehehe...
http://www.ceritashark.com/2015/02/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html

avatar
Nuha
AUTHOR
February 12, 2015 at 11:17 AM delete

wah ramainya join.. good luck semua.

jemput ke blog nuha. ada entry terbaru tentang resepi kuih bakar yg senang dan sedap!

avatar
Sean WPWhat
AUTHOR
February 12, 2015 at 12:15 PM delete

lucky i still able to join too

avatar
bb_nona
AUTHOR
February 12, 2015 at 12:32 PM delete

SAYA PON SUDAHHH JOIN .. HARAP NORNAQIYAH ADE REZEKI, hehee

yg belom join..cpt join...

jom la singgahh2 belog sy semuaa

http://nonasani.blogspot.com/2015/02/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html

hhehee..smg rezeki milik kita..amin !

avatar
Ain Shaklee
AUTHOR
February 13, 2015 at 11:15 AM delete

thanks lisa. suka sgt bca blog lisa. jemput follow blog kita
http://strawberrykebun.blogspot.com/

avatar
Angah Amirul
AUTHOR
February 14, 2015 at 2:20 AM delete

hai mcmana nk contact ya =)

avatar
anys nadhilah
AUTHOR
February 15, 2015 at 8:00 PM delete

Nak join jugak boleh? Hehe

avatar
anys nadhilah
AUTHOR
February 15, 2015 at 10:03 PM delete

Dah join ! Feel free to visit

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/02/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html?m=1

avatar

Google+ Followers