#DTopSecret | Nak Dapatkan 50% Diskaun Dari Domino's Tak ?

.Assalamualaikum


Hai korang ...

Semalam ada ternampak tak Lyssa post mengenai Domino's #DTopSecret di Facebook Lyssa ?
Mesti ada yang perasan .. Dan ada juga yang tak perasan ? Bagi yang belum tahu dan terpinga-pinga apa yang cuba Lyssa sampaikan , better korang baca sampai habis dulu ..

Sekarang ni , Domino's ada buat satu kempen ni tau . Satu kempen yang sangat kreatif iaitu Domino's akan memperkenalkan #DTopSecret dengan bantuan #KelabBloggerBenAshaari untuk merungkaikan #DTopSecret itu bersama-sama dengan pembaca blog ini .


"Domino's Tiles" atau dalam bahasa Melayunya 'Jubin Domino' sentiasa menjadi satu permainan yang popular selama bertahun-tahun. Kali ini , Domino's akan menggunakan cara yang kreatif untuk mendedahkan rahsia besar ini untuk semua rakyat Malaysia melalui penggunakan Jubin Domino ini.
Kami , daripada #KelabBloggerBenAshaari dipertanggungjawabkan untuk golekkan Jubin itu nanti . Bila sasaran dah tercapai , #DTopSecret akan diumumkan !

Jadi , sekarang ni .. Kami sedang mencari pemenang untuk bersama-sama dengan kami menghadiri pelancaran langsung #DTopSecret pada 16 Oktober 2015 nanti !

Dan apa yang perlu korang buat sekarang ni ??

Sekarang ni , jom kita beramai-ramai order Domino's di website


Kalau korang order sekarang , dengan memasukkan kod ini ----> AD62 , korang berpeluang mendapat 50% diskaun daripada setiap pembelian pizza ! Jangan berlengah lagi , last korang boleh guna kod promosi itu adalah pada 16 Oktober 2015 . 


Cara - Cara Membuat Tempahan di Domino's Pizza dengan Mendapat 50% Diskaun !


1. Pergi ke website : https://www.dominos.com.my/

2. Korang akan nampak kotak biru ini , dan masukkan kod promotion iaitu AD62


3. Siapa tak SIGN UP lagi , boleh SIGN UP terus . Bagi yang sudah LOGIN , boleh proceed . Pilih mana satu yang korang nak order ...



4. Ok . Lepas tu , korang dah boleh pilih menu apa yang korang nak ! Simple kan ? hehe .


Sistem order sekarang pun makin mudah dan tak complicated sangat macam dulu-dulu tu . Memang best lah order menerusi online ! Lagipun rugi lah korang tak order melalui website atau mobile phone . Sebab sekarang kan tengah ada promotion 50% diskaun . Ambil lah peluang ni !

Dan jangan sesekali lupa guna CODE ------> AD62 tau . Sebab sekarang ni #teamKBBA ada bersaing dengan team yang lain untuk merebut peluang merungkaikan #DTopSecret tu !


Perkara Penting Untuk Mendapatkan Peluang Menghadiri Pelancaran #DTopSecret

Yang paling Lyssa berharap sangat , lepas korang order dan dah terima pizza korang tu , hope so korang boleh kongsikan pengalaman korang bersama Domino's di laman Social seperti Facebook , Twitter dan Instagram dengan menggunakan hashtag ----> #DTopSecret 

Post yang paling kreatif berpeluang untuk menghadiri pelancaran langsung #DTopSecret itu :)
Eh , jangan lepaskan peluang ni ! Rugi ...... ! Cepat order sekarang .. Sebab Lyssa pun akan order juga nanti ..... Jadi , sama-sama lah kita order ye ..?

TerimaKasihSudiBaca ..

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

29 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Julia Johari
AUTHOR
October 7, 2015 at 12:29 PM delete

Mudah ada tutorial cm ni yeyyy akak dh faham...sok lusa lah order ye...

avatar
Mera Hussain
AUTHOR
October 7, 2015 at 12:31 PM delete

Tq for this info lyssa.mcm tahu2 je tengah mengidam dominos. HEehe

avatar
yaya cendana
AUTHOR
October 7, 2015 at 12:33 PM delete

yeheayyy....nantik kita nak buat order laa!!!

avatar
Murni Alysa
AUTHOR
October 7, 2015 at 12:34 PM delete

boleh cuba ni..dah lama x mkn Domino

avatar
yanie yusuf
AUTHOR
October 7, 2015 at 12:39 PM delete

wahhh leh dapat diskaun 50% tu.. best nya..

avatar
Diana Din
AUTHOR
October 7, 2015 at 12:39 PM delete

penjelasan yang jelas...

avatar
Kak Sue
AUTHOR
October 7, 2015 at 12:47 PM delete

boleh order nanti nie..

avatar
Iena Eliena
AUTHOR
October 7, 2015 at 12:57 PM delete

nyummy sedap :)
iena dah beli dh (^_~)

avatar
October 7, 2015 at 1:12 PM delete

Dominos pizza memang the best...cepat ...sedap dan harga berpatutan...

avatar
PinKy MoMMa
AUTHOR
October 7, 2015 at 1:51 PM delete

ok esok akk order hahahahah..50% banyakkk tuuuu

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 7, 2015 at 1:53 PM delete

Wah menarik ni....best...best...

avatar
Salina Johari
AUTHOR
October 7, 2015 at 2:20 PM delete

Baik...K.Sal akan order..

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
October 7, 2015 at 2:48 PM delete

Ngah on9 nak order hehee

avatar
nona senyum2
AUTHOR
October 7, 2015 at 4:43 PM delete

Wow, memang nampak sodap tuuuuu, ishhhh!

jap lg terjahh...

ok sbelum tu....kalau rajin, meh lah sesama join nih .....

GIVEAWAY RM 1K, NONA SPONSOR SEKALI

DAN ini

GIVEAWAY FUYOOO, BOLEH DAPAT H/P LAH

avatar
eima
AUTHOR
October 7, 2015 at 4:43 PM delete

topsecret tu nanti klu dah umum terbuka untuk semua yg join beli onl;ine ke kat team kbba dan team lain yg involve je ka camne ....

aku ni hari2 order dominos utk anak bujang antu dominos tu ..mmg tak lepas peluang la gini .... hehehehe

avatar
October 7, 2015 at 9:04 PM delete

yummy..sedapnye pizza..belanja i plezzz..ehhehe

avatar
October 7, 2015 at 9:53 PM delete

menarik ni..lama tak makan dominos

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
October 8, 2015 at 3:25 AM delete

Wow menarik ni lyssa.siap ada tutorial lagi senang laa nanti.

avatar
October 8, 2015 at 12:28 PM delete

ada niat nak order. nanti kalau dah order saya buat hashtag tu ye hehe

avatar
October 9, 2015 at 12:26 PM delete

I love Domino so much.. Thanks for sharing

avatar
norlida ali
AUTHOR
October 9, 2015 at 3:44 PM delete

Thanks lisa atas perkongsian.. anak akak sangat sukakan pizza! baru lima tahun tapi boleh habis separuh pizza tu yg saiz sederhana..

avatar
October 9, 2015 at 4:10 PM delete

Nak makan lah domino..lapar pulak perut. Lama x makan ni

avatar
intan nasir
AUTHOR
October 9, 2015 at 11:22 PM delete

xnak pizza heheh nak terjah ummiza heheh...

avatar
Eika Schapika
AUTHOR
October 13, 2015 at 8:32 AM delete

Kak Lyssa , kite punya alamat rumah takde detact utk delivery la. agak2 redeem coupon tu boleh ke ambek kat kedai dia terus? huhuhu T_T Nak dominos gakkkk hurmmmm

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers