Instantly Ageless | Cara Menghilangkan Eyebag dan Kelihatan Muda Serta-Merta

.Assalamualaikum


Baca ni !!

Instantly Ageless | Cara Menghilangkan Eyebag dan Kelihatan Muda Serta-Merta !

Ini lah tajuk yang akan Lyssa kongsikan kepada korang semua dalam entry ini . Siapa yang nak tahu macam mana cara nak hilangkan eyebag di bawah mata , boleh teruskan membaca sampai habis :)

Sebelum itu , Lyssa nak korang tengok dulu gambar kat bawah ni ..


Ada beza tak antara kedua gambar kat atas ni ? Dah terang-terang memang nampak perbezaan antara kedua gambar ni kan ? Bukan Lyssa sahaja je tau yang cakap macam tu , tengok ni orang lain juga ada yang nampak perubahan pada wajah Lyssa ni ...

Macam - macam comment yang diorang bagi kat gambar ni . Maknanya , benda ni memang berkesan kat Lyssa kan ? Padahal Lyssa tak bagitau lagi , Lyssa gunakan produk apa .hihi .


Comment di ambil , di Instagram Lyssa 


Jadi , apa rahsia Lyssa menghilangkan Eyebag di bawah mata tu ? Jengjengjeng !

Ini dia ... !


Instantly Ageless

Info mengenai Instantly Ageless ..

Instantly Ageless merupakan krim mikro anti kedut yang bertindakbalas dengan pantas dan berkesan untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan . Ianya berkesan mengurangkan kedutan, garis-garis halus, liang, dan keadaan bengkak di bawah mata (eyebag) dalam masa 1 HINGGA 3 MINIT SAHAJA ! 

Instantly Ageless mampu bertahan 8-10 jam sekali pakai. Bayangkan lah .. korang boleh kelihatan sepuluh tahun lebih muda dalam masa kurang dari 3 minit dengan harga yang murah ! Dan yang pastinya ianya sudah disahkan HALAL :)

Bestkan ?

Jom layan video Lyssa kejap . Sempat lah buat 13 saat video pakai Instantly Ageless ni . hihi


video


Tap tap tap bawah mata kat bahagian eyebag , dan selepas 2 hingga 3 minit , hasilnya seperti gambar yang Lyssa share kat atas tu . haha ! Nampak bertambah cantik lagi menawan gitu .. tiada lagi eyebag yang sering menggangu hidup Lyssa lagi . yey !

Kalau korang nak layan LIVE DEMO kat bawah ni pun boleh jugak .. Mesti korang rasa macam ... Waaahh !! Sebelumnya , orang ni nampak tua dengan eyebag .. Lepas guna 'Instanly Ageless' , Eyebag hilang dan nampak jauh lebih muda tau. Dalam masa tak sampai 2 minit je pun !



Ajaibkan ? Sebab tu la Lyssa sangat syorkan korang guna produk ni . Nanti tak de lah korang malu lagi nak keluar dengan mata panda , bengkak bawah mata yang menampakkan korang lebih tua daripada umur korang tu . Hasil tak kekal , jadi korang boleh lah guna pada masa dan event-event tertentu untuk nampak lebih cantik dan muda di hadapan orang ramai . Haaa , apa lagi ?!

Siapa yang nak beli ini details nya :

Harga:

1 sachet = RM13

5 sachets = RM50
1 box (50 sachets) = RM220 <-- penjimatan hebat!

harga TERMASUK PENGHANTARAN!


Cash on Delivery (COD) di :  
Jaya33, Petaling Jaya (waktu pejabat)
Citta Mall, Ara Damansara (luar waktu pejabat)

Belilah sekarang!

Website :www.agelesskl.com

Whatsapp/SMS/iMessage/Call (Fendy) : +6019-7244215

Instagram: @agelesskl

** Kalau ada antara korang yang nak jadi distributor atau nak buat dropship ke , boleh je terus whatsapp Encik Fendy di nombor yang tertera di atas ini :)

Perhatian:

Hasil tidak kekal. Elakkan terkana pada mata. Jika terkena pada mana, bilaskan dengan air. Berhenti menggunakannya jika terdapat kemerahan atau kegatalan. Sila rujuk pada doktor jika anda mempunyai alahan terhadap kosmetik.

Terima Kasih Sudi Baca . Silalah Comment :)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

22 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
lynndAmya
AUTHOR
October 12, 2015 at 1:24 PM delete

Salam, wahh mmg ajaib...ape ek ramuan dia smpi pantas camtu, hahah..anyway nak g ushar web dia jugak...rasa mcm nak try sbb mate ni mmg ade eyebag..hahah TQ lisa ;)

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 12, 2015 at 1:49 PM delete

Memang nampak ketara perbezaannya la lyssa..

avatar
Mimi Kyumi
AUTHOR
October 12, 2015 at 1:59 PM delete

Fuhh !Bagis untuk mereka2 yg nk hilangkn Eyebag kan..Hehe

avatar
Mas Zull
AUTHOR
October 12, 2015 at 2:09 PM delete

assalamualaikum lyssa...mcm best jer produk ni tapi tahan sekejap jer kn..:)

avatar
YB Shehan
AUTHOR
October 12, 2015 at 2:27 PM delete

menariknya. dah ada anak2 ni, eyebag mmg teman sejati. hii

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
October 12, 2015 at 2:39 PM delete

bagusnya...mmg nmpk ketara perbezaan tu :)

avatar
October 12, 2015 at 2:50 PM delete

cepatnya dia bertindak! magic sangatlah. muka kak lyssa pun nampak fresh bila dah pakai tu :D

avatar
October 12, 2015 at 3:12 PM delete

Eye bag dan dark circle itulah masalah wanita.. Magic sungguh Instantly Ageless ni..

avatar
October 12, 2015 at 3:26 PM delete

Akhirnya masalah utk eyebag selesai....

avatar
October 12, 2015 at 3:26 PM delete

Akhirnya masalah utk eyebag selesai....

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
October 12, 2015 at 5:29 PM delete

wah...ajaibnya...kena try ni sebab aka pakai spek...lagi nampak panda

avatar
Kak Sue
AUTHOR
October 12, 2015 at 8:05 PM delete

wah dapat hilangkan eyebag sepantas dua minit,nak kena cuba nie..

avatar
October 12, 2015 at 8:40 PM delete

wahhhhh..!!! ada kesan dan beza...mesti artis2 suka.....

avatar
October 12, 2015 at 11:01 PM delete

Wow bestnya..mmg nampak berbeza kedua gmbr tu..

avatar
PinKy MoMMa
AUTHOR
October 13, 2015 at 12:21 PM delete

memang ketara nampak lyssaaaaaa...eii tergoda pula akk huhuhu

avatar
October 15, 2015 at 12:22 PM delete

Jum beli :D artis hollywood pun pakai ni

avatar
October 16, 2015 at 4:13 PM delete

wahh ajaib sungguh..kejap je kesan dia

avatar

Google+ Followers