REVIEW LYNK.MY 2015

.Assalamualaikum


Hai korang semua ! Lyssa ada berita terbaik nak kongsikan pada semua ni ! Tapi , pastikan korang baca sampai habis tau ?


Seumur hidup korang , pernah dengar tak Lynk.my ? Haaa , Bagus ! Ada yang pernah . Ada juga yang tak pernah dengar kan . Tahu ke Lynk.my ni benda apa ?

Lynk.my adalah satu produk daripada syarikat tempatan yang menyediakan servis pemendek URL dan memberikan bayaran kepada pengguna mengikut jumlah pelawat. Kadar yang ditetapkan merupakan yang tertinggi untuk rakyat Malaysia.

Korang mesti juga pernah guna 'URL Shortener' daripada syarikat lain kan ? Tapi apa faedah yang korang dapat ? Copy paste URL , dan dapat tengok berapa jumlah pelawat sahaja ? Tak macam Lynk.my. Sambil-sambil korang pendekkan URL korang guna Lynk.my , sambil-sambil tu juga korang boleh jana pendapat melaluinya . 

Macam mana cara nak jana pendapatan tu ? Yang tu , biar Lyssa cerita kemudian ye .

-->  Lynk.my ni ada menawarkan dua servis iaitu Publisher dan juga Advertiser.


Apa itu Publisher ?

- Nak jadi Publisher cukup mudah ! Publisher akan :


- Pertama sekali , korang kena pergi ke link -----> lynk.my
- Klik Join Now !
- Isi details korang dan pilih Publisher
- Lepas dah tekan button "I Want To Join Lynk" , korang kena verify link tu kat emel korang.
- Pastikan korang menggunakan URL Shortener dan share pada sosial media untuk menjana pendapatan melalui itu. Bila dah banyak yang click URL korang tu , banyak juga pendapatan yang korang dapat melalui itu.

Mudah kan ? Then , Advertiser pula .

Apa itu Advertiser ?

- Advertiser akan membuat bayaran kepada lynk.my berkenaan dengan iklan yang ingin dijalankan. Selepas pembayaran dibuat, advertiser akan membuat kempen di lynk dan lynk akan membantu advertiser untuk menyebarkan kempen mereka.



Seperti biasa , korang pun kena Join Lynk.my terlebih dahulu sebagai Advertiser untuk mengiklankan sebarang perniagaan korang di lynk.my.

Jom layan VIDEO kreatif ni dulu ! :




Bestkan ?

PERHATIAN !! Ini untuk para blogger di luar sana !!!

Lynk.my ada juga mengadakan satu contest yang dinamakan :

 " CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015


Tulis review mengenai lynk.my dan korang berpeluang memenangi RM 4000 berdasarkan 3 kategori iaitu TOP SEO , TOP CREATIVE dan TOP lynkUNDI . Info dan maklumat lanjut , korang boleh terus ke ----> Contest Review Lynk.My 2015 !!!

Jadi , mari lah sama-sama kita menggunakan Lynk.my . Alaah , support lah sikit anak tempatan kita ni kan . Sambil-sambil tu , korang boleh juga jana pendapatan ye dak ?

Lyssa pun dah jinakkan diri menggunakan lynk.my ni . Best sebab URL Shortener tu memang betul-betul pendek dah mudah nak ingat kalau kita nak bukak kat device lain . 

Contohnya link ini :------> http://lynk.my/FTq   [ cuba bukak , apa yang korang nampak? ] hehe


So , itu sahaja yang Lyssa nak kongsikan ...

TerimaKasihSudiBaca..
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

41 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Emy Effendi
AUTHOR
October 29, 2015 at 12:31 PM delete

kira yang ni boleh jadi side income la ye kak?

avatar
October 29, 2015 at 12:33 PM delete

@Emy Effendi
yupp , boleh .. kena rajinkan tangan guna lynk.my ni ler :D

avatar
abdfatah
AUTHOR
October 29, 2015 at 12:35 PM delete

wah... ada contest laaa... kena join... join jangan tak join rebut hadiah lumayan...

avatar
yaya cendana
AUTHOR
October 29, 2015 at 12:40 PM delete

seronoknyaa,....nanti boleh buat side income.... :)

avatar
Ana Fatihah
AUTHOR
October 29, 2015 at 12:42 PM delete

Baru pertama kali dengar pasal ni. Hehe.
Menarikk! :D

avatar
Farrah MF
AUTHOR
October 29, 2015 at 1:45 PM delete

Memang menarik ni. Nanti akak nak cuba lah. Thanks, Lyssa. All the best to you :)

avatar
October 29, 2015 at 2:06 PM delete

macam mau try pulaa. hehe

avatar
Mimi Kyumi
AUTHOR
October 29, 2015 at 2:17 PM delete

Pertama kali dengaq..mcm best je..hehe

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 29, 2015 at 5:35 PM delete

Tq lyssa..ni pun macam nuff juga ke lyssa..tergugat tak nuff kalau join ni..nampak tak kak PC punya soalan..belonggok..sorry lyssa..

avatar
October 30, 2015 at 2:35 AM delete

baru tahu pasal lynk ni..tq share Lyssa

avatar
Mera Hussain
AUTHOR
October 30, 2015 at 8:22 AM delete

Tq for sharing lyssa. Hehehe. BEst nie. Nk try. 😚

avatar
Afzai Afandi
AUTHOR
October 30, 2015 at 10:49 AM delete

Salam kenal daripada saya.

Kepada yang ada blog..saya sarankan join jer. Sekarang ni pun belumm capai 50 blog yang sertai contest ini. Jadi masih ada peluang utk menang 50 hadiah terawal.

avatar
Am
AUTHOR
October 31, 2015 at 9:16 PM delete

Hai saya pun join jugaaaa

avatar
Mrs. A
AUTHOR
October 31, 2015 at 11:45 PM delete

Baca review Lyssa ni macam senang faham dan macam nak join jer... hiks!

avatar
Nonie Aznida
AUTHOR
November 1, 2015 at 12:10 PM delete

Kak lyssa, nonie dah join contest ini. Thanks sharing.

avatar
November 2, 2015 at 4:47 PM delete

Terima kasih Lyssa...dapat banyak info ni...hehehehe

avatar
November 3, 2015 at 1:34 AM delete

confirm iolls join..thanx makcik

avatar
November 3, 2015 at 6:11 AM delete

Saya ucapkan good luck untuk anda :)... kalau menang belanja tw hihi

avatar
sya mimie
AUTHOR
November 3, 2015 at 3:24 PM delete

Menarik. Rsa nk join sama. Hehe

avatar
November 4, 2015 at 10:59 AM delete

macam best je contest nih..nanti MK Join oriteee !! :D

avatar
Zul Azizi
AUTHOR
November 4, 2015 at 12:18 PM delete

Miaoo...Miaoo...Miaoo
Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan...
Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni...

Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)--->Contest Review Lynk.my 2015

avatar
lenovo evo
AUTHOR
November 4, 2015 at 7:46 PM delete

saya pun ada link untuk kongsi kan kepada semua ..sama macam link.my..tapi ini jumlah dalam USD..
kalau nak tahu lebih lanjut klik link ni
http://ParttimeDuty.com/index.php?ref=752693

avatar
lenovo evo
AUTHOR
November 4, 2015 at 7:48 PM delete

saya pun ada link untuk kongsi kan kepada semua ..sama macam link.my..tapi ini jumlah dalam USD..
kalau nak tahu lebih lanjut klik link ni
http://ParttimeDuty.com/index.php?ref=752693

avatar
Tasha Aqisha
AUTHOR
November 5, 2015 at 2:44 AM delete

good luck.. tasha aqisha dari contest review lynk.my 2015 jugak...

avatar
November 7, 2015 at 6:38 PM delete

Salam buat Lyssa.... Semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015.

avatar
Amy Jung
AUTHOR
November 8, 2015 at 11:35 PM delete

hi lyssa ☺
I'm newbie and please support me.
please visit my blog. have a nice day ♥
smartiesmoo.blogspot.kr

avatar
November 11, 2015 at 4:19 PM delete

Artikel yang menarik.. Gud luck :)
Contest Review Lynk.my by Astrallusion Arc

avatar
November 11, 2015 at 5:09 PM delete

hai lyssa...saya dah join..

avatar
November 15, 2015 at 12:12 PM delete

entry ni berada di first page. hebat.. hebat good luck dlm Contest Review Lynk.my 2015

avatar
Hasrul Hassan
AUTHOR
December 2, 2015 at 10:15 AM delete

Goodluck dengan Contest Review Lynk.my 2015 ni ... ramai yang join dan cuba lakukan yang terbaik ....

avatar
Sani
AUTHOR
December 4, 2015 at 12:05 AM delete

Salam perkenalan buat Lyssa. Moga Berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015

avatar
Keladi
AUTHOR
December 12, 2015 at 5:47 PM delete

Semoga berjaya dalam Contest review lynk.my 2015.....

avatar
Keladi Ubi
AUTHOR
December 12, 2015 at 5:47 PM delete

Contest review lynk.my 2015

avatar

Google+ Followers