Beli Hadiah Peribadi dan Untuk Orang Tersayang Hanya di Printcious

Assalamualaikum ...

Hi korang .... Wah ! Nampak macam korang ni terlebih eksaited je masuk nak baca entri Lyssa ni . Ye ke eksaited tu ? Baik ngaku ! hehe . Lyssa ada berita gembira nak kongsikan kat korang ni ... Cuba teka apa ? Baik . Sebelum tu , Lyssa nak tanya ! Korang pernah dengar tak " PRINTCIOUS " ? Mesti ada yang pernah dengar dan ada juga yang tak pernah dengar kan . Haaa . Benda ni la yang Lyssa nak share kat korang ni ... Kalau nak tahu jom baca sampai habis ..

Printcious adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan percetakan atas barangan hadiah peribadi seperti T-Shirt , Mug , Puzzle , Phone Casing , Bantal , Mousepads , Jubin Seramik dan T-Mini. Barang-barang ni semua sangat sesuai untuk pemberian hadiah seperti untuk hadiah hari jadi , wedding , graduation , anniversary dan juga corporate event.

Menarik kan ? 

Korang boleh terus ke www.printcious.com untuk lihat semua barangan hadiah tu tau ... Tagline untuk website ni adalah "Printcious.Com - Precious Gifts From Your Heart" :)

Nanti , bila korang buka website tu, korang akan nampak interface front page website tersebut macam ni ...

Front Page Website


Lepas tu, nak cari kategori hadiah korang boleh terus tekan bahagian Shop tu macam ni :

Product Categories

So boleh lah korang klik mana-mana yang korang nak tengok . Semua cantik-cantik ! Yang tersedia ada pun , korang boleh siap customize lagi tau . Harga ? Memang harga mampu milik . Sesuai la dengan design cantik yang diorang sediakan tu . Kalau tak suka design diorang korang juga boleh guna Customization Tool yang diorang sediakan macam kat bawah ni :


Use of customization tools

Nampak tak Lyssa customize daripada design asal dengan meletakkan text URL BLOG Lyssa .. www.lyssasecret.com . hihi ! Best kan ? So , tak de siapa pun boleh sama casing dengan kita . Bukan untuk iPhone je ada . Semua model phone pun ada tau . Korang boleh check nanti kat website tu :D

Jangan lupa create account korang nanti di Printcious Sign Up Become Member
lepas tu, jom ramai-ramai like fanpage printcious di Printcious Facebook FanPage

Lyssa tak sabar nak order nanti ! hehe :D 
*Nantikan update dari Lyssa lagi ye lepas dapat barang ni nanti . wee weee :D


TerimaKasihSudiBaca ...



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

5 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
miss zyaroses
AUTHOR
February 28, 2016 at 5:35 PM delete

wah best nie nanti nak try la.btw tq lyssa :)

avatar
ida muaniez
AUTHOR
February 28, 2016 at 5:46 PM delete

mahal gak tuh harganya neng?

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 28, 2016 at 10:21 PM delete

Boleh jadi personal dan limited edition ni lyssa...

avatar
daniel danish
AUTHOR
March 3, 2016 at 10:04 AM delete

bestnya hadiah customize gini.. sediakan duit jela. hehe

avatar

Google+ Followers