Tips : Cara Memutihkan Ketiak Dengan Cepat Dan Berkesan | CekLawa

Assalamualaikum...

Hello korang !

Mesti ada antara korang yang tengah menanti je update dari Lyssa ye ! Alololo. Sorry lah korang.. Masa mencemburui kita. Tapi, tak mengapa. Lyssa ada berita baik nak kongsikan kat korang semua hari ni. Siapa nak cantik, nak handsome, boleh 'stay' baca sampai habis tau. hihi. Kali ni, Lyssa nak kongsikan dekat korang satu produk iaitu "Krim Pemutih Ketiak" khas dari CekLawa

Comel je kan, packaging CekLawa ni. Dah la kecik comel, warna pink-pink pulak tuu. hihi

Lyssa yakin mesti ramai yang pernah dengar dengan nama produk Cek Lawa ni kan ? Femes oii ! Merata-rata kita boleh nampak iklan dia. Dari Facebook ada, Instagram ada, malah ada juga yang dah review di blog pun. Rugi la siapa yang belum pernah mencuba produk ni lagi, sebab banyak juga testimoni berjaya dari pengguna CekLawa tu sendiri.

Manfaat dan Kelebihan CekLawa


Kalau korang nak tahu, sebenarnya CekLawa Krim Pemutih Ketiak ni bukan semata-semata produk untuk memutihkan ketiak sahaja. Banyak sebenarnya manfaat kalau korang guna CekLawa ni. Di samping dapat putih ketiak, ia juga dapat menghilangkan daki-daki hitam yang degil di kawasan yang sembunyi mahupun di luar. Contohnya macam kat celah-celah peha, buku lali, lutut, siku, belakang leher bagi siapa yang ada kerak-kerak tu pun boleh hilang tau dan semua tempat lagi yang mempunyai masalah daki-daki dan hitam..




Jadi, bila dengar sahaja dapat bagi banyak manfaat macam tu, Lyssa pun cubalah satu. Mana tahu, boleh putih gebu macam orang lain jugak ke.. hihi .. Macam Lyssa, Lyssa ada masalah hitam-hitam kat pelipat peha. Nasiblah tempat tersorok kan. Tapi, walaupun tersorok, ianya tetap diri kita kan. Takkan tak nak jaga kecantikan diri sendiri walaupun di tempat tersembunyi kan ? Jadi, setiap hari, Lyssa akan amalkan produk ni untuk hilangkan daki-daki hitam tu.. Dan alhamdulillah, ternyata memang berkesan. Sapu je setiap hari, sikit-sikit, kesan daki hitam pun dah hilang. Memang happy tak terkatalah! Kalau boleh tunjuk gambar, dah lama dah tunjuk kat sini. Tapi, mana boleh. Aurat..Aurat.. hekhekkk.. But, kalau korang nak nampak sendiri dengan mata korang, nak dapatkan pengalaman menggunakan CekLawa, baik korang sendiri yang cuba. Ajaib betul produk ni. tauu.. !

Selain daripada dapat memutihkan ketiak, ia juga dapat bertindak sebagai ' deadorant ' .. Sebab apa ? Sebab krim ni teramatlah wangi bau dia. Korang mesti suka bau krim ni. Tekstur dia pun sangat lembut dan tak rasa melekit langsung. Krim ni bewarna putih. Jangan risau, ianya takkan tinggalkan kesan kat baju korang pun kalau korang calitkan di ketiak sebagai deadorant. hihi. Tengok gambar ni, putih suci bersih je..



Kelebihan Krim Cek Lawa

  • 100% ekstrak herba semulajadi
  • Kaya dengan vitamin C dan mineral
  • Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
  • Menanggalkan sel-sel kulit mati
  • Menjadikan kulit semakin cerah dan tona yang sekata
  • Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
  • Dapat melembabkan kulit
  • Bau yang wangi


Kandungan Bahan

Aqua, Ekstrak Teh Hijau, Timun, Ekstrak Lemon, Aloe Vera dan Pewangi yang dibenarkan.

Cara Penggunaan CekLawa


Cara nak gunanya mudah sangat. Semudah ABC tau !

1. Digunakan selepas mandi, pagi dan malam
2. Pastikan ketiak dilap dengan kain bersih hingga kering
3. Sapu dan ratakan keseluruh bahagian ketiak
4. Biarkan krim tersebut tanpa perlu dibilas


Note : Korang sendiri boleh rasai kesan positif seawal minggu pertama tau !

Minggu 1 : Kulit lebih lembut, bersih dan mula cerah.
Minggu 2 : Kulit makin cerah, dan daki mula hilang.
Minggu 4 : Kulit cerah ketara.

*1 bekas boleh tahan 2 - 3 minggu bergantung pada cara kita pakai :)


Tesimoni Pengguna


Ramai betul yang berpuas hati selepas menggunakan produk Krim CekLawa ni tau ! Mereka dah cuba guna, anda bila lagi ? hehehe .. Jom tengok, apa kata mereka...



Kann... Banyak kan yang suka pakai produk ni kan ? Yang Lyssa ni baru terkedek-kedek nak cuba produk ni. Padahal orang lain, dah cuba pakai lama dah, malah ada juga yang selalu repeat beli krim ni. hihi. Mana taknya. Dah la kecik molek je. Mudah sangat kalau nak bawak pergi mana-mana. Tambah kalau nak jadikan ia deadorant. Lepas ni, ketiak korang akan sentiasa bau wangi lah ek even tak pakai deadorant pun. Pakai krim ni je pun dah memadai.. hihi.

Ok.

Untuk info lanjut, korang boleh terus ke :

Facebook : Dy'sania Beauty
Instagram : dsaniamarketing

Siapa nak jadi agent, boleh contact :

Muhammad Syazwan (013 4700 215)

TerimaKasihSudiBaca...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

7 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
October 7, 2016 at 10:33 AM delete

Hahahah baca tajuk pasttu nak tergelak.. tp mcm best.. kbye 🙈

avatar
October 7, 2016 at 11:26 AM delete

wahh..terbaik ada produk macam ni

avatar
Renie Hadiah
AUTHOR
October 10, 2016 at 3:12 PM delete

Sediakan timun yang sudah dihiris dalam saiz keping yang tidak terlalu tipis atau tidak terlalu tebal. Kemudian gosokkan hirisan timun ke ketiak, biarkan air timun melekat. Lakukanlah secara rutin hingga noda-noda hitam pada ketiak menghilang.

avatar
Etuza Etuza
AUTHOR
October 13, 2016 at 10:25 PM delete

Asalam ..wah penuh informasi..

avatar
Cik Ika
AUTHOR
October 14, 2016 at 6:18 PM delete

Terbaikk laa..
.
Nti jgn lupa sinngah site cik ika yer untuk dapatkan update trbaru dari hq ceklawa..
.
Hehe <3

avatar
October 18, 2016 at 10:27 PM delete

Bakal-bakal pengantin mesti mencari-cari produk ni kan..Terasa nak beli untuk diri sendiri pulak.hihi

avatar
sufi
AUTHOR
November 8, 2016 at 6:41 AM delete

nice review..bakal2 pengantin wajib beli ni..

avatar

Google+ Followers