Blog Berwajah Baru, Lagi Semangat Nak Berblog !

Assalamualaikum ..

Pernah tak korang rasa apa yang Lyssa rasa sekarang ni ! 

Yer ! Lyssa rasa macam semangat sangat bila tengok blog Lyssa sekarang yang sudah pun 'berbaju baru'. Dengan warna yang soft soft pink gitu, membuatkan Lyssa semakin semangat dan eksaited je nak update blog. Bak kata orang, dah mencurah-curah ke ladang gandum lahh . Ah gituuuuww.... Kemain banyak je idea nak menaip. Kadang, bila dah terlebih idea tu, banyak pulak post yang ter-draft! *opss ! Jangan ikut perangai Lyssa ni. Draft post boleh menyebabkn kita lagi malas nak update blog sebenarnya. huu~



Bila Lyssa update status kat facebook tadi, ramai juga yang bagi komen positif dengan perubahan blog baru Lyssa ni ye. Ramai yang kata lawa, cantik, comel ! chewahhh. Terima kasih semua.. Tapi, bukanlah pujian yang Lyssa harapkan. As long as korang setia dengan blog Lyssa. Baca semua nukilan ikhlas dari Lyssa pun, Lyssa dah cukup sangat puas hati dan berterima kasih.


Tapi kan, kadang-kadang tu.. Bila benda baru, semangat dia pun baru lain macam jadinya kan. Tambah pula, warna blog kita merupakan salah satu warna kesukaan kita. Lagi la 24/7 nak buka je blog www.lyssasecret.com ni kan . eh! eh! Siapa yang suka warna pink tu, wajib singgah blog Lyssa setiap hari tau ! Lagi ramai yang singgah, lagi banyak la Lyssa update belog ni. hihihi~


Lyssa ada juga update di status facebook, tanya macam mana loading blog Lyssa sekarang. Cepat or lambat. Ada yang jawab laju ... Ada juga yang jawab lambat .. Kadang faktor data internet kita juga mempengaruhi kecepatan bila masuk mana-mana website kan. So, bagi siapa yang dah beri respon tadi tu, Lyssa nak ucap terima kasih sangat-sangat. InsyaAllah, Lyssa akan perbaiki mana-mana yang boleh, supaya blog ni jadi super duper laju eh. Lyssa akan kurang kan link-link yang memberatkan blog Lyssa ni ye.

Jadi, bagi sesiapa yang tak berkesempatan nak comment di status fb Lyssa tu, korang boleh komen apa-apa sahaja di ruangan komen di bawah ye. Nak komen pasal blog Lyssa apa yang korang tak berapa nak puas hati pun boleh. Lyssa terima dengan hati yang terbuka tau. Thank you semua ! :)


Terima Kasih Sudi Baca ~ -xoxo-
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

26 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 9, 2016 at 2:12 AM delete

@Busyra Bt Takiyudin hihi . sekali sekala nak ubah selera hikhik :D

avatar
Shafuhan Smab
AUTHOR
December 9, 2016 at 3:06 AM delete

tak pernah tak lawa lah blog kak lyssa ni hihi =D

avatar
Noor Maizan
AUTHOR
December 9, 2016 at 4:19 AM delete

Laju dh blog Lyssa ni... comel pinky2 gini, makin semangat juga nk singgah sini, hahaha.

avatar
Fatin Days
AUTHOR
December 9, 2016 at 6:18 AM delete

Cantik colour soft pink ni :D

http://www.fatindays.com

avatar
Fhatin Amelia
AUTHOR
December 9, 2016 at 9:56 AM delete

Hehe pink memang comeyyy ❤❤❤

avatar
Cik Zue
AUTHOR
December 9, 2016 at 10:52 AM delete

wahhh. pinky ! comel la dear ;)

avatar
Cik Itah
AUTHOR
December 9, 2016 at 11:30 AM delete

lembut warnanya..tenang tengok

avatar
December 9, 2016 at 12:51 PM delete

@Shafuhan Smab

alolo . biasa2 je lahh . hihihi :D

avatar
December 9, 2016 at 12:52 PM delete

@Cik Zue

warna2 pink gini mmg omeyyy :D

avatar
Apple Sweet
AUTHOR
December 9, 2016 at 2:28 PM delete

Comey blog lysa..kaler feveret akak..☺☺ akak pn dh lama x brblog..

avatar
Sop
AUTHOR
December 9, 2016 at 4:49 PM delete

cantik dan kemas
tahniah

avatar
December 9, 2016 at 7:26 PM delete

lawa template lyssa ni..nak template gini jugak..hihi

avatar
Lea Azleeya
AUTHOR
December 9, 2016 at 11:05 PM delete

Kecewa.. Masih x dpt follow blog ohsem ni.. Hurmmm btw, cantik blog lyssa ni..

avatar
December 10, 2016 at 12:00 AM delete

@Lea Azleeya

Masa tekan follow dia kuar ape ?
error whoops tu kan ? tekan je F5 (refresh), nanti tekan follow. then refresh blog lyssa. nnti terfollow le tu. cer try dulu ...

avatar
December 10, 2016 at 4:55 PM delete

Pinkish, gegirl gitu. Suka sangat dengan tutorial akak. Terima kasih ya.

avatar
Shikin Razali
AUTHOR
December 13, 2016 at 1:51 AM delete

Cantiklah theme blog Lyssa.. =)

avatar
Dody Purwanto
AUTHOR
December 14, 2016 at 10:17 AM delete

Tampilan template yang super cantik dan menarik. Tetap semangat ngeblog :-bd

avatar
Dwi Yulianto
AUTHOR
December 18, 2016 at 12:37 PM delete

mau dong template kayak gini

avatar
Iska Chan
AUTHOR
May 17, 2017 at 1:22 PM delete

akak lyssa gimana cara membuat theme blog macam ini?

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers