Blog Lyssa Faizureen Sudah Mencecah 20 Juta Pageviews

Assalamualaikum...



Hi koranggg ..  

Alhamdulillah.. Hari ni, 15 Dis 2016 tercapailah juga angka yang Lyssa tertunggu-tunggu selama ini iaitu 20,000,000 (juta) pageviews bagi blog www.lyssasecret.com. Dan angka itu tercapai setelah 6 tahun Lyssa berblogging dan bergelar sebagai blogger. Bagi siapa yang tak tahu lagi, Lyssa mula berblogging semasa umur Lyssa 18 tahun iaitu pada bulan Disember tahun 2010. Dan sekarang ni pula, sudah bulan Disember 2016. Makna kata, dah 6 tahun la Lyssa berkecimpung dalam dunia blogger.



Banyak dah pengalaman dan pengetahuan yang Lyssa terima sepanjang Lyssa bergelar seorang blogger. Dengan pencapaian 20 Juta pageviews ni, memang Lyssa tak sangka-sangka sangat boleh cecah sampai macam tu sekali. Kalau nak tahu, sebenarnya dalam 6 tahun berblog ni, ada 2 tahun Lyssa stop blogging iaitu pada 2013-2015. Sebab masa tu Lyssa nak fokus pada study Lyssa so, blog Lyssa agak terabai sedikit masa tu. Dalam setahun tu, ada la 2 3 kali update kot. heheh. 

Lepas tu, Lyssa mula aktifkan balik berblog bermula tahun ini (2016), sebab bila dah semakin berusia ni, rasa macam boleh manage 2 kerja dalam 1 masa pula. Maksudnya, dalam Lyssa study, Lyssa dah boleh manage blog juga. Tak macam sebelum-sebelum ni, kena fokus satu kerja je. haha.

Jadi, di kesempatan ini, Lyssa nak ucapkan terima kasih kepada semua pembaca blog Lyssa yang sangat setia menanti setiap entri yang Lyssa postkan di blog secara langsung ataupun tidak langsung. Walaupun banyak followers Lyssa dah hilang, tapi tak mengapa. Lyssa tetap puas hati sebab ada juga yang sudi singgah baca dan sudi komen juga setiap entri blog Lyssa. Memang terharu sangat-sangat dah ni. huwaaa :')

InsyaAllah, ada masa nanti Lyssa akan buat satu giveaway untuk celebrate 20 juta pageviews ni ye. InsyaAllah amin. 

p/s : Ada ke yang nak join ? ehek ehek :p


Terima Kasih Sudi Baca ~


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

28 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
misszyaroses
AUTHOR
December 15, 2016 at 5:38 PM delete

Tahniah lyssa bestny.bila zya nk dpt target mcm ni agaknya. hehehe ofkos akn join klu lyssa bt GA

avatar
December 15, 2016 at 7:33 PM delete

@misszyaroses
ehehe , insyaAllah boleh tuuuu dpt target gini :D

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 15, 2016 at 7:47 PM delete

Alhamdulillah..syukur..tahniah Lyssa..moga terus success dalam pelajaran..kehidupan dunia akhirat..

avatar
sofie adie
AUTHOR
December 15, 2016 at 8:37 PM delete

pergh!!! tahniah lysaa! semoga terus maju jaya dalam arena blogging!
^_^

avatar
Lea Azleeya
AUTHOR
December 15, 2016 at 9:10 PM delete

Perghhhh terbaik lyssa.. Tabik spring satu kali.. Lea rasa lyssa ni disenangi oleh blogger2 lain sebab tak sombong kowt.. Walaupown lyssa dah lama dalam dunia blog tapi Lea tgk lyssa tak sombong.. Memang terbaik.. Moga terus maju lagi dlm dunia blog ye lyssa.. ;)

avatar
December 15, 2016 at 11:55 PM delete

tahniah lyssaaaa. sy slalu tngok tuto dekat blog awak.. <3

avatar
Farrah Nadia
AUTHOR
December 16, 2016 at 9:33 AM delete

pehhh tahniah kak lysa!!

avatar
JS
AUTHOR
December 16, 2016 at 2:53 PM delete

tahniah lysa akk selalu singgah cari tutorial hahaa halalkan ye huhu

avatar
December 16, 2016 at 3:18 PM delete

Wow..mengagumkan!!! Terbaik la lyssa.. Keep it up!

avatar
Lokman Hakim
AUTHOR
December 16, 2016 at 5:23 PM delete

TAHNIAH lyssa...blog lyysa mmang terbaikk lah

avatar
Intan Saffyna
AUTHOR
December 16, 2016 at 5:50 PM delete

tahniah lyssa.. dah lama follow sini and godek2 tutorial awak.. :)

avatar
thehaikal
AUTHOR
December 18, 2016 at 10:09 AM delete

Memang hebat cik lyssa kita ni..dah stop 2 tahun pun pengunjung berjuta-juta :-) keep up the good work!

avatar
December 22, 2016 at 11:49 AM delete

tahniah adik yang comel...semoga terus maju...huhuhu

avatar
NJihe.am
AUTHOR
December 23, 2016 at 4:21 PM delete

Tahniah lyssa.
nak tanya, corak background blog lyssa ni nama dia apa ye?

macam abstract akar pun tak, lighting pun tak huhu.
studioous.blogspot.com Tq.

avatar
Cik Zue
AUTHOR
December 25, 2016 at 5:48 PM delete

Wow. tahniah lyssa ! ;)

avatar
Gambir Emas
AUTHOR
January 5, 2017 at 11:11 AM delete

Alhamdulillah, tahniah Lyssa. Bestnya, 20 juta kot. Moga lebih berjaya dalam arena blogging. Keypointnya dalah kita kena fokus dengan apa yang kita buat. Cepat atau lambat itu urusan Allah :)

avatar
Maria Firdz
AUTHOR
January 16, 2017 at 3:27 PM delete

wah.. sempat tu.. capture tepat 20k.. tahniah lyssa

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers