Twitter Dah Boleh Turn On Night Mode !!

Assalamualaikum..

HAHAHA ! Tak ada la rasa eksaited sangat pun nak update pasal benda ni. Sebab Lyssa tahu, kemungkinan besar, Lyssa orang yang terakhir tahu bahawasanya kini, Twitter dah boleh TURN ON NIGHT MODE tak kiralah korang pengguna Android ataupun IOS (for iPhone). kan ! haha !

Ye ! Lyssa baru je menggodek Twitter Lyssa semalam di iPhone. Saja-saja la nak tekan Setting dekat bahagian profile Lyssa tu. Tiba-tiba ternampak benda yang tak pernah nampak sebelum ni, iaitu perkataan "Turn On Night Mode". 

Lepas je Lyssa tekan benda tu, automatik interface Twitter berubah menjadi warna lain yang lebih gelap. HAHA ! Ingat ke benda apa la night mode tu. Rupa-rupanya warna berubah jadi warna gelap kengkononnya 'mode malam' ! haha. 

      
Kiri dah Turn On Night Mode ! Kanan dah Turn Off Back Night Mode ! haha
( Which one yang korang rasa better?) Jawab di comment pls :D


Quite interesting lah for me. Setidaknya, waktu malam before tidur, tak payah lah off terus brightness kalau nak scroll Twitter. kehkeh. Lyssa tak pasti benda ni wujud masa bila ... haha . Ntah-ntah, 3 4 bulan yang lepas and now Lyssa baru je dapat tahu kewujudan benda ni . haha !

Saja nak share dengan korang pada siapa yang tak tahu tu. Kot nak mencuba something yang baru, boleh la pergi Turn On Night Mode tu . weee~

Sambil-sambil tu boleh lah terus follow my twiter ye : @LyssaFaizureen 

TerimaKasihSudiBaca~


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

8 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
huda
AUTHOR
December 2, 2016 at 8:10 PM delete

hai lyssa..

A'a.. twitter dah ada malam dan siang dah sekarang.
Nak jimat bateri, pakai la versi malam..hihi

avatar
Ked
AUTHOR
December 2, 2016 at 8:39 PM delete

Agak lama jugak lah dah ada night mode ni rasanya dah dalam 2 bulan lepas. Huhu. Saya memang pakai yg night mode. Night ka morning ka lagi senang rasanya tengok hat gelap camtu. Huhuhu. Since ada night mode aritu memang tak pernah tukaq2 sampai la skang ni. Hhehehe

avatar
December 2, 2016 at 9:55 PM delete

dah lama kan boleh turn night mode?

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 2, 2016 at 11:52 PM delete

Nak bisik..dekat sikit..kak PC pun baru tahu...kikikikiki...done follow twitter lyssa cumil..

avatar
Lisa Nurulain
AUTHOR
December 3, 2016 at 12:12 PM delete

lisa suka onkan night mode. haha sebab silau beb kalau malam

avatar
Noey Lab
AUTHOR
December 3, 2016 at 3:57 PM delete

Hi my friend..Very interesting discussion glad that I came across such informative post,keep in touch from Indonesia.

avatar
Syaz Oneniy
AUTHOR
December 3, 2016 at 7:03 PM delete

Oh, jadi kiranya night mode tuh untuk smartphone jer ya? :O

avatar
aRz MoHa
AUTHOR
December 4, 2016 at 9:52 PM delete

apa yang bagus night mode? tak sakit mata kan...

avatar

Google+ Followers