SLIMMEWHITE | Badan Jadi Kurus dan Bertambah Putih Dengan Hanya Minum Jus SW

Assalamualaikum...

Hai korang semua... Lama betul la Lyssa tak berceloteh kat korang kan. Ni haaa, baru laa berkesempatan nak menaip entri.. hihi ! Oklah korang. Seperti mana yang kita tahu, kebanyakan manusia sekarang ni terkejar-kejar kecantikan kan ? Tak kisah lah, lelaki ataupun perempuan. Dah ramai juga yang makin cantik, kurus, putih gebu semualah.. Tapi, tahu tak korang, ada juga orang yang dah cuba bermacam-macam cara nak cantik, nak kurus, nak putih tapi tak menjadi-jadi kan ? Haaa, entri ni memang sangat sesuai lah untuk korang yang nak kurus sekaligus dapat putih terus satu tubuh badan. Agak-agak apa benda tu ye ?

Ok ni lah, produk yang Lyssa nak syorkan kat korang untuk cuba ni... Apa lagi kalau bukan Produk SlimmeWhite Dwi Kesan Jus Kurus dan Putih.

Apa itu SLIMMEWHITE Jus Kurus + Putih ?



SLIMMEWHITE adalah satu produk istimewa untuk membantu korang dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal. Ianya dirumuskan khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan b.erat badan dan mencerahkan kulit seawal 3 hari. SlimmeWhite dihasilkan dalam bentuk jus dan mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu dibancuh. Paling penting, ianya selamat digunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM

Apa Bahan Yang Terkandung Dalam SLIMMEWHITE (SW) ?


Korang tak perlu risaulah. Semua bahan yang digunakan dijamin selamat ok ! Antara bahan yang terkandung dalam SlimmeWhite ini adalah serbuk jus buah anggur, gula, ekstrak Garcinia Cambogia, ekstrak White Kidney Bean, ekstrak Flaxseed, ekstrak Gymnema Sylvestre, Stevia, ekstrak Teh Hijau, ekstrak Guarana, ekstrak Lidah Buaya (AloeVera) dan ekstrak  Gingko Biloba.


Apa Kelebihan Jus SLIMMEWHITE ?


Kalau korang nak tahu, bagi siapa yang cuba minum jus ni, mereka akan dapat banyak kelebihan tau. Eh, jangan ingat jus ini dapat kurus dan putih je ! Serius, banyak manfaaat kalau korang minum jus SW ni ... Antaranya ialah : 

  • 6x Membakar lemak, membuang toksin dan racun
  • Memutihkan dan melembabkan  kulit
  • Tak perlu bersenam
  • Tiada cirit birit, sembelit dan kesan tidak menyenangkan
  • Sentiasa bertenaga dan sentiasa kenyang
  • 4x Detox
  • Fokus lemak berkumpul : Perut, Lengan, Pinggul dan Dagu
  • Melancarkan peredaran darah 
  • Meningkatkan imunisasi badan
  • Merawat kulit dari jerawat, parut dan luka

Banyak betul kelebihan yang kita dapat dengan hanya minum Jus SlimmeWhite sahaja kan. Korang tak payah dah lah nak bersenam bersusah payah kat luar tu. Betul ! Sekarang memang ramai yang tak de masa nak buat aktiviti bersenam lagi kan. Masing-masing busy dengan kerja. Lepas tu, ada juga yang jenis malas nak membancuh2. Dah mudah habis dah ni... Dengan jus ni, tak payah nak bancuh bagai.. Minum saja jus ini di mana sahaja, dah boleh dapat badan kurus yang ideal, sekaligus terus putih satu badan.



Untuk pengetahuan korang, banyak testimoni berjaya kurus dan putih berseri selepas minum Jus SlimmeWhite ni tau, termasuklah owner atau founder produk ini sendiri. Kalau korang nak tahu, dulu founder produk ni gemuk dan kulitnya sangat kusam. Ianya bermula selepas beliau bersalin anak no.2 secara pembedahan. Badan makin naik. Kulit makin kusam. Dah macam-macam produk dah beliau gunakan, tapi tak berhasil juga. Sampailah satu tahap tu, owner produk ni dapat idea untuk cipta produknya sendiri. Beliau mencubanya ! Memang nampak kesan positif. Bagi kawan-kawan termasuk suaminya sample untuk cuba juga produk ni. Ternyata memang berkesan. Dan akhirnya produk ini mendapat perhatian ramai sebab memang betul-betul berkesan.

Cara Penggunaan Jus SLIMMEWHITE

Cara nak guna mudah saja. 

1. Minum 5ml sebelum sarapan dan sebelum makan malam
2. Ulang setiap hari
3. Kesan seawal 3 hari, banyakkan minum air putih untuk kesan yang cepat :)

**Note : Sebotol 250ml untuk sebulan penggunaan. 

*****************************************

Tidak sesuai bagi golongan :
- Wanita mengandung, berpantang dan menyusukan anak
- Berumur kurang dari 15 tahun
- Pesakit jantung, diabetis dan penyakit kronik
- Migrain (disahkan doktor)


*****************************************

Apa sebab Ibu Menyusukan Anak Tidak Boleh Minum Jus Slimmewhite ?

Haaa.. ini lah antara sebab dia kenapa ibu menyusukan anak tak boleh consume, sebab nak elak kejadian sebegini berlaku :


1) Susu Kering(susu semakin berkurangan)
2) Dehidrate (ini paling bahaya sebab jika baby dehidrate kencing kerap dari biasa boleh akibatkan baby menangis tiada air mata, bibir kering & lemah)
3) Demam & Ruam (sebab panas dalam)
4) Cirit Birit (boleh akibatkan dehidrate)
5) Air susu berubah rasa (rasa herba atau tak sedap)

Takut pulak bila dengar kan ? Ok ! Jadi, apa solusi bagi masalah ini. Korang, ibu-ibu menyusukan anak, boleh cuba dengan produk ini pula yaa...

SW Mummy (Kurus + Putih) and Milkbooster


SW Mummy ini adalah produk yang dirumuskan khas untuk mummy/ibu-ibu yang mahu kurus dan putih dengan selamat selepas bersalin dan menambah susu badan.

Antara bahan yang terkandung dalam SW Mummy ini adalah Kurma, Halba(Fenugreek), Habbatussauda', Lobak, Stevia, Oat Fiber, Garcinia Cambogia, Almond, Raspberry Ketones, Avocado dan juga Chia Seed.

Bagus betul kan sebab ada produk sebegini. So, sekarang korang dah tak perlu nak risau dah badan menaik lepas bersalin. Korang dah boleh dapatkan badan kurus yang ideal serta putih sekaligus dapat menambahkan susu badan dengan mengamalkan Jus SW Mummy ni. hihi. Bijak betul founder nya! :*

Testimoni Lyssa Sendiri Selepas Minum Jus SlimmeWhite (SW)


Hihi. Lyssa pun dah cuba sendiri minum Jus SlimmeWhite ni. Actually, Lyssa tak nak pun kurus. Dah bersyukur sangat dengan berat badan sekarang. hahaha ! Tapi, Lyssa nak jugalah cuba sendiri. Sebab ada orang kata, produk ni memang betul dapat turunkan berat badan. Dalam masa seawal 3 hari. Tapi, betul ke ? Haaa.. Baru-baru ni, dah seminggu dah Lyssa cuba minum jus ni. Arghh !! Memang betul lahh.. Berat Lyssa makin turun. Turun dalam 4kg dalam seminggu. Kahkah ! Kulit pun dah tak kusam macam sebelum ni. Makin cerah dan putih :P And fyi, Lyssa tak kurang makan tau. Tetap juga makan macam biasa. 4 - 5 sehari.. Nasi pun tetap juga makan. Bersenam pun tak, sebab Lyssa sejenis makhluk yang malas nak bersenam. haha ! (*kantoi*). Jadi, memang betullah apa yang diperkatakan ramai orang ek, yang produk ni memang betul-betul berkesan.. Paling best, bila minum Jus SlimmeWhite ni, kita tak rasa nak tercirit pun. Ok je perut. Tak de masalah pun. :D Yang penting kena minum banyak air putih.. Selalu memang Lyssa minum air sebanyak 3 liter sehari. Mungkin sebab tu jugalah cepat je Lyssa terasa kesannya.. hihi ! Lyssa puas hatilah dengan produk nih... Lagi-lagi Lyssa ni student. Selalu sangat letih. Nasib la ada Jus SlimmeWhite ni. Sedikit sebanyak, dapat juga Lyssa tambahkan tenaga yang dah hilang ni.. hee~

Bagaimana Cara Untuk Mendapatkan Produk Ini ?


Ok. Siapa yang berminat nak order produk SW ini atau nak tanya sebarang soalan, korang boleh terus ke : 

Hotline/Whatsapp : 03-4065 3553 / 019-290 8273
Instagram : SlimmeWhite_HQ

TerimaKasihSudiBaca...
LIKE JIKA SUKA, SHARE JIKA BERMAKNA !~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

8 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
umminani
AUTHOR
September 23, 2017 at 9:34 PM delete

wah ini bagus, ada juga untuk mummy yer .. patutlh ceria jer..ada rhsia rupanya

avatar
September 24, 2017 at 7:42 PM delete

@umminani

yer.. ade untuk mummy jugak le. hehe.. mudahkan... mummy pun boleh dah putih dan kurus lepas ni.. hee~

avatar
September 24, 2017 at 7:42 PM delete

@Ainun Kalisah

boleh la cuba kalau nak .. hee..
contact number ada Lyssa tulis tu kat bawah sekali :D

avatar
October 2, 2017 at 10:48 AM delete

Macam bes la produk ni..boleh lah cuba..harap jangan jadi kurus melidi dah lah..nanti orang panggil kita bihun bergerak pulak..hahaha

avatar
Dedaun Comel
AUTHOR
October 2, 2017 at 5:38 PM delete

Patutlah lyssa sentiasa comel dan berseri..

avatar
Kal
AUTHOR
October 9, 2017 at 10:11 AM delete

Mmg best produk ni. Sy dah cuba dan mmg best sgt sbb dapay guide dari seller. Jus ni mmg kena dgn tekak sy sbb rasa buah anggur tak loya dan takde kesan sampingan. Alhamdulillah sy terus register jadi stokis. Kalau ade yg berminat nak tau lebih lanjut dan dpt guide juga boleh ws 013-9827691☺️☺️

avatar
Hanie Jamal
AUTHOR
October 9, 2017 at 11:31 AM delete

Assalammualaikum saya pengguna SW dan sekarang Saya Stokis Sah SW.. Sape nak order, nak jd dropship agent ley direct Watsapp Hawa hokkey.. Hawa guide sampai jadi
.
012-2250125
012-2250125
012-2250125
.
.
Like and Follow
Fb page: tips slim beauty
Ig: slimmewhite_byhawa
.
#stokisselangorkl #slimmewhite

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers