Kesian Blog Dahku !

Assalamualaikum....

Terasa dah bersawang sangat dah blog dahku ni. Adeii ! Maaf bagi yang tertunggu-tunggu entri dari Lyssa.. (*ceh perasan!macam ada je yang nak baca lagi apa yang kau tuliskan ni Lyssa oii!*) haha. Tak kisah lah. Siapa rasa nak baca, silakan. Siapa tak nak, silalah tekan pangkah laju-laju.. Sebab entri kali ni, tak benda apa pun yang Lyssa nak bagitau. Cuma, nak mengadu je kat pembaca Lyssa semua ni...

Emm.. Blog dah berhabuk. Dah bersawang. Dah lama ditinggalkan. Tapi kenapa ?




Ya ! Sejak akhir-akhir ni, Lyssa memang busy tak tau nak habaq lagu mana dah nihh.. Busy gila lah dengan segala assignment, project, test, quiz, aagrhhhhhhhhh ! Bertambah lagi dengan Final Year Project (FYP1) untuk semester ni. Thats why blog ni Lyssa tinggalkan sekejap untuk beberapa bulan.. Sebab nak fokus pada study. Maaf ye semua ! :(

Ni pun Lyssa dah ada masa balik nak menaip nih. Sebab apa ??! Sebab semua assessment dah SETTLE ! FYP1 pun dah settle present hari jumaat lepas. Segala project pun dah habis pulun present dah minggu ni. So now ! Dah boleh bernafas seperti sediakala dah. Dah hilang dah habis semua segala stresss yang ter'beku' dalam otak ni. LEGAAAAA .....

Cumanya, dalam seminggu ni, Lyssa cuma nak tumpu pada study for final exam pula yang akan berlangsung pada 9 Disember 2017 ni. Yah ! Exam start Sabtu minggu depan. *bertabahlah wahai Lyssa, sesungguhnya kamu diuji atas kemampuanmu sendiri* Huwaaa.. Baru nak bernafas, dah sesak nafas balik .. hahahaha ! Tak putus-putus hidup ni dengan kertas-kertas... Biasalah , hidup as student kan... Kena hadap arrr...

Hari Sabtu tu pula satu hari sampai 2 exam nak kena hadap. Subject "Reuse and Component Based Development"dengan subject "Project Management"..  Nak nangis pulak rasanya bila fikirkan balik.. Sempat kah aku nak study dua benda tu dalam masa seminggu ni .. Ok ! Kalau korang nak tahu, Lyssa punya exam start 9 Dec - 16 Dec... Lepas settle 9 Dec ni, seminggu lepas tu, exam lagi 2 subjek pulak ! Subject "Advance Programming" dengan "Software Testing" ! ermmm...  Ntah lah, sempat ke idokk nak study untuk final exam Sem ni. Macam tak ready lagi jeeee ;[

Tapi, tak apa lah. Selagi ada masa, study je. Mood sampai ke tak sampai ke, kena paksa diri jugak study ! Doakan Lyssa yer..

TerimaKasihSudiBaca~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

11 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Lokman Hakim
AUTHOR
December 1, 2017 at 1:11 AM delete

Gud luck for exam lyssa..u can duit!

avatar
Ika.S
AUTHOR
December 1, 2017 at 7:54 AM delete

Goodluck Lyssa 😘 You can do it.

avatar
Fyynazz
AUTHOR
December 1, 2017 at 2:41 PM delete

Goodluck bae 🌹❤️

avatar
December 1, 2017 at 6:03 PM delete

@Fyynazz
thank you yunkss :D good luck too ^^

avatar
December 6, 2017 at 10:33 PM delete

keep on writing lysa ! caiyokkk

avatar
December 10, 2017 at 4:48 PM delete

Kesian dengar cik lyssa bz...nak tlg pun kita tak pandai, tp sukanye baca entri2 cik lyssa, santai2 n best blaka..Ikhlas dar ambo.

avatar
fyd
AUTHOR
December 12, 2017 at 8:12 PM delete

takpa lah awak ... focus dulu utk study . lpas exam boleh lah nak update banyak2

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers