Formula Kurus Tanpa Berlapar Yang Berkesan Dengan Hanya Minum C-Trimax

Assalamualaikum..

Hi korang semua.. Lyssa tak nak bebel panjang sangat.. Nak terus 'straight to the point' je nih.. hahaha! Lyssa tak pasti korang ada perasan ke tak yang Lyssa ada post gambar Lyssa dengan satu produk ni di instagram dan facebook Lyssa baru-baru ni,. Yeah ! Produk C-Trimax tuu... Bagi siapa yang belum tahu apa itu C-Trimax, meh sini Lyssa nak bagitau..

Apa itu C-Trimax ?


C-Trimax adalah satu produk kurus tanpa berlapar yang boleh membuang toksin di dalam badan secara natural dan mencairkan lemak yang tertumpu kepada semua anggota badan. Ianya berfungsi seperti Fat Burner, jika disertakan sekali dengan senaman, lagi ketara kesannya. C-Trimax ini ada kelulusan KKM dan memang selamat digunakan. Korang dah tak perlu risau bab tu.. Paling penting, ianya adalah 100% bahan daripada buah-buahan dan berperisa buah markisa dengan ekstak buah guarana. Dengan C-Trimax ini, korang akan kerap haus dan perlu minum air dalam kuantiti yang banyak.

Apa Kebaikan C-Trimax ?


Sebenarnya, banyak kebaikan dan manfaat yang korang boleh dapat jika korang amalkan minum C-Trimax ni tau.. Ianya bukan sahaja boleh bagi korang kurus, tapi boleh menambahkan tenaga korang juga tau. Tak de la rasa lesu, letih je. Minum ni je, mesti lebih bertenaga daripada sebelum ni.. Antara kebaikannya adalah :

1) Menghalang pembentukan lemak
2) Mengawal berat badan
3) Mengurangkan dan mengawal selera makan
4) Mengurangkan kolestrol
5) Menambah tenaga
6) Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah.
7) Membuang toksin dalam badan 


Kalau korang nak tahu, ada banyak beza produk C-Timax ni daripada produk kurus yang lain tau.. Haaa... Apa ye agak-agaknya ? hihi .. Kalau nak tahu, C-Trimax ni mampu menghilangkan selulit, mencairkan lemak tepu, membuang sisa lama dalam usus perut, tiada cirit-birit dan yang paling penting, kita TAK PERLU kurangkan nasi. Boleh je makan macam biasa. Asalkan, jangan pernah miss minum C-Trimax setiap hari dan minum air dalam kuantiti yang banyak.. hihi. Senang je kan :)


Bagaimana Cara Pengambilan C-Trimax ?


Korang teringin nak minum, tapi korang tak tahu cara macam mana nak gunanya kan ? Meh sini Lyssa nak ajar caranya...

Sekotak ada15 sachet. Ianya merupakan serbuk yang perlu dibancuh dengan air (suhu bilik).
Cara pengambilannya mudah sahaja :)

1. Bancuh C-Trimax bersama dengan air 150ml  lebih kurang separuh gelas lebih siket macam dalam gambar atas yang Lyssa tengah minum tu.
2. Kemudian, kacau sehingga sebati dan minum serta merta.
3. Minum ia selepas breakfast.
4. Pastikan minum air masak 6liter sehari sepanjang hari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak.

*Note : 

  • Bagi berat 100kg ke atas, boleh makan 3 sachet sehari bagi waktu yang berlainan, pagi, tengahari dan malam.
  • Bagi berat 70kg ke atas, boleh makan 2 sachet sehari di waktu yang berlainan.


Apa Yang Bestnya C-Trimax Bagi Lyssa ? 


Sebenarnya, Lyssa nak cuba minum C-Trimax ni dari minggu lepas lagi. Saja Lyssa nak tunggu apa kesannya setelah minum C-Trimax ni. Emm, memang la Lyssa ni dah kurus, tapi Lyssa nak tengok betul ke produk ni berkesan? Lyssa pun tak teragak-agak nak cuba sebab ramai gilaaaa yang bagi repson dan testimoni yang mengatakan produk ni bagus dan beri hasil yang baik. Pertama kali nak minum ni, Lyssa rasa eksaited lah pulak sebab nak rasa minuman ni rasa apa kan. hihi ! Sebab tulis kat kotak tu ianya berperisa buah markisa. Seumur hidup, tak pernah pulak makan buah markisa dan tak tahu pulak rasanya macam mana. hahaha ! Lepas dah bancuh tu, rasa siket kat lidah. Rasa macam masam-masam siket. Macam sedap.. Then, Lyssa minum terus perhabis satu 1/2 gelas tu.. nyummm nyumm.. Memang sedappp. Rasa masam-masam nak kata kelat, macam kelat siket kot. Pernah makan buah durian belanda ? Haaa, lebih kurang rasa macam tu laa.. Tapi memang sedap. 

Dan apa kesannya lepas Lyssa minum C-Trimax ni ?? Ok !! Memang betullah formula tanpa berlapar yang mereka nyatakan tu. Lepas je minum ni, Lyssa terus tak rasa lapar langsung sampai ke petang. Lyssa cuba minum ni dalam pukul 9.00 pagi lepas breakfast. Dan sampai pukul 6.00 petang perut ni tak rasa lapar langsung ! "Ehhh, biar betul !!!" Macam magik pun ada. Sebab sebelum-sebelum ni, Lyssa pernah juga minum produk kurus macam ni, tapi tetap rasa lapar. Yang C-Trimax ni lain macam eh... Lepas tu, masa nak dinner, selalunya 2 pinggan nasi Lyssa belasah makan... Tapi, kali ni tak. Rasa macam tak ada selera nak makan nasi pun ada. Tapi, Lyssa paksa juga makan, tapi boleh masuk perut siket je.. Sebab rasa macam kenyang lagi. hahaha... Ajaib betul ! (*banyaknya TAPI kau Lyssa!!!!")

Rugi la bagi korang yang tak nak cuba. Sebab kesannya memang betul-betul menjadi. Kalau korang yang nak kurus tanpa rasa lapar tu, korang boleh cuba minum C-Trimax ni. Memang teramatlah membantu.. Bukan Lyssa je yang rasa macam tu, ramai lagi rupanya rasa benda yang sama, takkan rasa lapar lepas minum. Kalau amalkan, memang boleh kurus nih. Tapi, Lyssa tak nak la kurus sangat, setakat dapat berat yang ideal pun dah ok dah.. hihi.. :)



Siapa yang berminat, boleh terus ke sini untuk info lanjut :

Facebook : C-Trimax Malaysia
Instagram : @ctrimax


Terima Kasih Sudi Baca :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
fae
AUTHOR
January 18, 2018 at 6:38 PM delete

semoga produk ini berkesan kpd semua yg mahu kurus... boleh lawati blog saya utk tips2 berguna https://www.ketamkecil.com/cara-mengekalkan-jantung-sihat-yang-disarankan-pakar-jantung/

avatar
tah
AUTHOR
January 21, 2018 at 10:40 AM delete

assalamualaikum.. nice product sharing ! visit my blog @ https://www.ketamkecil.com/bagaiamana-senggugut-boleh-menyebabkan-kemandulan/ utk tips1 kesihatan.

avatar
Elly Fatimah
AUTHOR
January 24, 2018 at 10:28 PM delete

Kalau sudah kurus jangan lupa untuk buat senaman ye

avatar
Elly Fatimah
AUTHOR
January 24, 2018 at 10:31 PM delete

Kalau sudah kurus , jangan lupa untuk buat senaman dan jaga pemakanan kita ye

avatar
faeza
AUTHOR
January 25, 2018 at 4:53 PM delete

good product .. visit https://www.ketamkecil.com/makanan-kesuburan-untuk-wanita-untuk-pasangan-yang-dah-lama-nak-anak/ for health info

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers