Kulit Cantik dan Sihat dengan Cosera Berries Ceramide Drink

Assalamualaikum..

Apabila bercakap mengenai wanita, satu perkara yang tak dapat dipisahkan adalah kecantikan. Kesemuanya mahu kelihatan berseri-seri, jelita, dan sangat menginginkan kulit yang cantik dan sihat! Ada beberapa tips yang Lyssa ingin kongsi, untuk mendapatkan kecantikan dalaman dan luaran :

1. Minum sekurang-kurangnya 8 gelas air sehari 
2. Makan banyak buah 
3. Tidur kena cukup sekurang-kurangnya 8 jam sehari 
4. Jangan lupa basuh muka setiap hari 
5. Amalkan minuman kecantikan Cosera Berries Ceramide Drink


Cosera Berries Ceramide Drink ini adalah air minuman kecantikan yang sangat sedap, diperkayakan dengan antioksidan yang tinggi merangkumi campuran beri, kolagen dan juga seramid yis. Minuman ini penuh dengan kebaikan dan semestinya amat sedap!

Tapi korang tahu ke, apa itu Ceramide ? Kalau tak tahu, ceramide itu adalah sebahagian daripada halangan kulit, ianya sejenis lipid untuk membentuk satu bahagian dalam salah satu lapisan kulit. Kehilangan kulit ceramide menyebabkan kulit yang menua telap kepada lembapan, menjadikan kulit kering, kering, kasar dan gatal. Kehilangan ceramide juga penyumbang utama kepada kedut. So, sekarang korang dan tahu ceramide tu apa kan ? Jadi, korang dah boleh “say bye-ye” kepada kulit kering dengan adanya COSERA Berries Ceramide Drink ! Ia memberikan penghidratan berterusan dan menyegarkan nyahhidrat kulit. Keberkesanankan minuman kecantikan ini berjalan dengan baiknya bukan sahaja untuk kulit wajah, tetapi juga untuk seluruh badan.

Apakah Bahan Yang Terkandung Dalam COSERA Berries Ceramide Drink ? 

Campuran Berries (Bluberry, Strawberry, Bilberry, Blackberry), Fructooligosaccharides, Collagen, Premixed Enzyme (Amylase, Bromelain, Cellulase, Diastase, Invertase, Lactase, Lipase, Pectinase, Protease), Yeast Ceramide dan Stevia. 

Paling penting, COSERA Berries Ceramide Drink ini :

• Tiada preservative 
• Tiada bahan kimia 
• Tiada hormone 
• Tiada gula tambahan 
• Tiada perasa tiruan 
• Tiada pewarna tiruan



Manfaat dan Kebaikan COSERA Berries Ceramide Drink 

Sebenarnya, banyak kelebihan dan kebaikan yang boleh korang dapat kalau korang consume minuman Cosera Berries Ceramide ini. Antara kebaikannya adalah :

Mengandungi vitamin A dan E yang tinggi – menggalakkan kadar tukar ganti sel, mencantikkan kulit, mencerahkan dan sekatakan tona kulit. 
Antioksidan yang tinggi – melindungi kulit daripada radikal bebas dan membantu melawan tanda penuaan. 
Kaya dengan anthocyanin – memperbaiki kulit yang rosak, kering dan berkedut. 
Mempunyai vitamin C – bagus untuk mencerahkan kulit dan mengekalkan kulit yang sihat. 
Bagus untuk penglihatan, sistem imunisasi dan kesihatan umum. 
✓ Mengurangkan pengeluaran melanin, dan membantu mencerahkan kulit. 
Kolagen – Menjadikan kulit kelihatan ‘glowing’ dan bertenaga dan juga tingkatkan keanjalan kulit, mengurangkan kedutan dan meningkatkan kelembapan kulit


Siapa yang boleh minum Cosera Berries Ceramide Drink ?

Sebenarnya, produk ini memang sangat sesuai untuk semua orang yang mahukan kulit yang cantik dan sihat. Tak kiralah, untuk yang adalah masalah kulit ke, atau pun jika tiada masalah kulit, kalau nak consume pun boleh sahaja. Pendek kata, memang sesuai untuk semua jenis kulit ! hehe.. Minuman Cosera Berries Ceramide ini bukan sahaja untuk wanita tau, lelaki pun boleh juga untuk dapatkan kulit yang cantik dan sihat! :D



Cara Penggunaan Cosera Berries Ceramide

 Ok, dalam satu kotak ini mengandungi 15 sachet. Cara nak hidangkannya mudah sahaja.

1. Ambil satu sachet dan masukkan ke dalam cawan 
2. Tambah 180 – 200 ml (atau lebih) air 
3. Kacau hingga rata dan minum !


Mudah kan ? Semudah ABC, dah boleh dapat kulit yang cantik ! 

Unutk penyerapan yang maksima, lagi elok kalau korang consume Cosera Berries Ceramide Drink pada pagi sebelum sarapan ataupun sebelum tidur.


Testimonial Lyssa Sendiri


Lyssa dah minum minuman Cosera Berries Ceramide ini dah lebih kurang seminggu lebih dah. Ada lagi bagi 6 sachet kat Lyssa ni haa.. Apa yang Lyssa nampak perubahan yang sangat ketara adalah, kulit Lyssa dah tak kering dan sentiasa lembap. Lyssa ingat lagi, before ni, bangun tidur je mesti kulit kering.. Bukan takat muka, tangan dan kaki pun kering je. Padahal dah minum air banyak sangat dah sehari! Tapi, lepas sahaja Lyssa consume Cosera Berries Ceramide Drink ni, kulit Lyssa dah makin lembap! Kulit kering pun dah tiada. Best sangat ! Rasa minuman ini pun sedap sangat ! Rasa macam masam masam manis gituu.. Ye lah, minuman ni kan campuran beri, mestilah ada rasa masamnya tu… hihi! Apa yang penting, Lyssa sangat puas hati dengan produk Cosera Berries Ceramide Drink ni ! Highly recommended! :)

Ok. untuk info lanjut, korang boleh ke :--

Website : www.genlife.my 
Instagram : @genlife.my 

#cosera #genlife #genlife4u #berriesceramidedrink #ceramide #beautydrink #keytohydration #yeastceramide


Terima kasih sudi baca :D

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Latest
Previous
Next Post »

1 000 orang Comment Di Sini:

Write 000 orang Comment Di Sini

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers