ADVERTISE


Assalamualaikum ...


                        FACEBOOK :  Lyssa Faizureen (FULL)
                        TWITTER :  @LyssaFaizureen
                        INSTAGRAM : @LyssaFaizureen
                        PAGE : Lyssa_Secret

       EMAIL : lyss_ryn@yahoo.com


Jika anda ingin mengiklan atau menyewa tapak iklan di blog Lyssa ataupun seberang pertanyaan mengenai pengiklanan di social media boleh terus email Lyssa di email yang tertera di atas ini ye .


Harga akan dikira mengikut SIZE BANNER :)



728 x 90  =   (di bahagian atas) 

452 x 68  =   (di bahagian bawah) 

125 x 125 =  (di bahagian sidebar)


Kalau tak nak letak BANNER , nak buat sticky post di blog ini pun boleh .
Apa-apa pun , emel sahaja . Akan dilayan secepat mungkin .. Assalamualaikum ....

Terima Kasih ... 

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Anonymous
AUTHOR
November 11, 2015 at 1:55 PM delete

already sent - email to you, sis..tq

avatar
ZtiLutpi
AUTHOR
November 17, 2015 at 10:36 AM delete

salam lysa, saya ada email lysa. jangan lupa reply yeaa..

avatar
aishahjab
AUTHOR
February 17, 2016 at 3:25 PM delete

salam lyssa saya ade email . nanty tengok ye . terima kaseh

avatar
Ooh Ija
AUTHOR
April 3, 2016 at 2:14 PM delete

Assalam sis,
nanti check email ye. thanx :)

avatar
Nour Hidayah
AUTHOR
May 8, 2016 at 1:50 PM delete

Salam lyssa.. I ada emel psl nk review pakej photography dan videography. Hrp u bace. Tq

avatar
Nur Atiqah
AUTHOR
March 3, 2017 at 9:44 PM delete

Hi , lyssa. Can you make tutorial untuk blog punya layout bru skrg. Actually i'm completely lost abt that. Hope you can free to give the tutorial. I thank you a lot :)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers