Contest Blogger Doll..

Olla Olli kuberi nama cikebung cikebung....
meoww meoww...
sdg cbuk2 lissa berblog, lissa terbace satu entry sal contest ni..


lissa nak join! lissa nak join!

so, lissa decide nak letak gmbar yg ni...

malu-malu!!!

wakluuu .! HAHA . okies tk , Monkey at atas neyy .
Hope boleh diterima lah yer , sbg doll !
HAHa . cbb Lyssa tk de doll yg comel2 :)
Kat bawah niyh ,ada ha , kawan2 dia, boleh teman kan dia! huhu
hehehe~~ ;)

okeyh~
siapa-siapa yg nak join contest ni, click kat SINI
tapi before nak join contest ni kena lah FOLLOW blog MISS FAIRYTALE...
 Lyssa nak tag dekat...

DONE~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Aina Diana
AUTHOR
November 15, 2012 at 12:28 PM delete

Akak, boleh tak kalau akak ada oin apa2 GA, bagitahu saya.

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 4, 2015 at 11:57 AM delete

still ada lagi ke doll lyssa tu

avatar

Google+ Followers