Best ke Guna BlackBerry ??

U Guys !:face8:
Tengok lah title tuh ? ewahh ! hahah .
Lyssa tanya soalan tuh ? :face12:Apa pendapat korang :s::s::s:
Rasa-rasa korang , best tak , guna handphone BlackBerry??:24:
Ada sesiapa kat sini , yang pernah or sedang guna h/p tu ?
hehehehehehe! :face75:
Kalau ada , korang bagitaw kat Lyssa , apa istimewa nyer, h/p yg kt bawah ni ha ??





hee , bukan apa . Lyssa just jelez kat mama Lyssa tuh , Free2x je dapat present from my dad , handphone BlackBerry tuh ! :face16:

Best sangat ke pun ? HAHA! Tak aci lah , mama dapat h/p baru .! :)
Yang Lyssa ni , pakai je lah h/p lama ni ..
H/p apa tu ?

SonyEricson-AINO



Sapa nak h/p ni ? Sapa nak ?
Cepat angkat kaki korang tuh ! HAHA :)

Serius , Lyssa tringin cgt ohh , guna h/p baru :)
Semua dah beli h/p baru , papa Lyssa , adik Lyssa pun dapat h/p baru jgk .
Yang Lyssa ni haa je yang dok pakai h/p lama ...
sedihh lahh ..sobsobsob~:face60::face36::3:

Hmm , nak buat cm ner kan ? Berserah je lah .~ >.<

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
February 27, 2011 at 5:24 PM delete

eh. dh lama nk sony aino tuhh. tolong postt at ma home ? haha :)

avatar
February 27, 2011 at 5:45 PM delete

@Syakira Qaisara

haha . insyaAllah . nnty . smpai lah tuh .! HHA :)

avatar
February 28, 2011 at 7:25 PM delete

@Lyssa Dollixious
ahaha :) tpi kan sekarang pakai sony w595. murah2 ajee :)

avatar
Yaya Maisarah
AUTHOR
September 16, 2011 at 8:46 PM delete

idea enpon best,
galaxy S or galaxy tab*like mine!* tapi sy rase galaxy S la senang sbb galaxy tab besa gabakk.. sy pon dah malas nk bawak,, so pegy shopping pakaii handbag je. sng tkyah nk angkot tablet tu sanesinii.. :)

avatar
October 2, 2011 at 11:52 AM delete

Kalau saya pakai Galaxy S2...Best!! Tapi...besar jugak...K.Lyssa..xbest la blackberry..Cpt rosak! like my sister...dia punya tgh repair...dah dkt 2 bln x dpt2 lagi..hehe...Kecoh pulak kita ni..Ngee~

avatar
Mohd Faizal
AUTHOR
October 21, 2011 at 8:58 PM delete

best sgat..sbb kite student sng sket dpat email dr fren n teacher,,btw..mmg best..cme ad maslah ngan speaker tp dy pnye klbihan mentupi kelemahan,,:)

avatar
HoNeY Bee
AUTHOR
November 11, 2011 at 9:16 AM delete

oke x gne sony tu?? apa best function yer..na taw... :D

avatar
E wan
AUTHOR
November 26, 2011 at 11:23 PM delete

maaf kalau xsedap nk dbaca.
tapi its good ada anak bangsa yg cukup pandai utk jd blogger mcm adik ni. tapi bahasa adik tolong la guna yg elok sikit. sbb blogger mcm adik akan jd ikutn ramai. cyg, uke etc tu gedik la..

thanx

avatar
Anonymous
AUTHOR
January 29, 2012 at 10:07 AM delete

pakai bb je ade bbm. kalo ade bole bg bb pin :)

avatar

Google+ Followers