Home
tutorial
Tips-Tips

04 February 2011

Contest Blog Saya Kemas dan Pinky

Salam readers .
Today , Lyssa nak join SATU contest ini ^_^

"Contest Blog Saya Kemas dan Pinky"

Ini Bannernya!!






Kalau korang nak join ,

KLIK SINI!!

Syarat Penyertaan :

  • Mesti wajib follow blog ikha , kalau korang cakap da follow tapi kalau ikha tgk dekat senarai follower ikha tk de nama korang , serta merta ikha buang nama korang..
  • Ambil banner contest ini oke ?
  • Tag 4 orang bloggers . Pastikan bloggers tu tahu yang korang tag dorg..
  • Blog mestilah kemas..
  • Oke , jika blog korang bertemakan warna biru , pink , purple , hijau atau apa2 warna tema , korang just buat nama contest tu jadi : Blog Saya Kemas Dan (Pinky , Hijau , Purple , atau tema blog korang lah..)Paham?? Paham?? Paham?? Kalau tak paham tanya kat shoutbox oke..
  • Buat entry pasal contest ni.. 
  • Mesti lahh tinggalkan link entry contest korang itu..WAAJIIBBB!!!!!!(kat shoutbox ataupun dekat komen oke??!)
  • Ikha akan batalkan contest ini serta merta kalau peserta hanya ada kurang daripada 10 orang..Sebab itu ikha suruh korng tag orang..
  • Tarikh tutup nya ialah pada 1.3.2011 . *kalau ada perubahan ikha akan beritahu..*

Oke* Jom Ramai2 join erkk ^_^
*Chaw~

3 000 orang Pengomen Terhebat !!:

farahd101 said...

lyssa!
nie farah nie!
hehe
waaa! da adew blog gak.follow kitew!
kitew baru jew buat blog nie.Huhu..banyak benda tak reti lagi nie

Lyssa Dollixious said...

@farahd101

ohh ,farah yea ! oke . im follow u bck ^^

Aisyah said...

@farahd101

bolehh masukk ke skarang?