Home
tutorial
Tips-Tips

02 February 2011

Contest Tutorial Paling Berguna

Salam Reader ...
ok , sedang Lyssa jalan2 di pagi buta nih , tetiba plak ternampak Contest ni!
Menarik nya !;)



Korang nak join jugak ?
KLIK SINI

Syarat Penyertaan

1. Mesti follow blog Auni and Ila . Kalau tak follow, serta mertanya terkeluar .
2. Mesti ade blog . Tak de pegi SIGN UP .
3. Buat satu entri pasal contest ni yang bertajuk " Contest Tutorial Paling Berguna "
4. Dah tulis entri tu, hantar link entri anda melalui comment .*Jangan lupa tulis nama dan URL blog ya*
5. Letak banner contest ni di entri dan sidebar .
6. Tag hanya 3 orang bloggers sahaja .

*Kontes ini bermula pada 1 Februari dan tamat jam 12 MALAM pada 20 Februari . 

*So , to all bloggers , jangan lepas kan peluang sebegini rupa! ;)

 Anda ditag !

Nieysa
StorySayaAwakMereka
TalkItuCakap




1 000 orang Pengomen Terhebat !!: