Cursor Baru Lyssa

Hi aLL Guyss !! mrgreen

Ahaa ! Whats the Title ??
Pasal cursor Lyssa ker ??

Yup2! tengok . tengok !:)
Cursor Lyssa sudah bertukar !!

hik3!:)
Korang ada kep? Jangan jeless yup! whoa!
( gurau gurau je)
mrgreen
Jgn marah yaww! ahakx :)
Nanti cepat tua! huhuhu !~;)

Hee, pada sesiapa tuh ,yang nak order cursor yang ada nama cam Lyssa ni,
korang boleh lah contact Lyssa kat FACEBOOK Lyssa ni!:)
Send je kat message oke?:) comment

arrow SATU cursor harganya :

dollardollarHanya RM 5 Sahaja ! (bank in je kt Acc Lyssa)

Apa2 , Msg Lyssa kat FB ok?pencil

Lyssa menanti! wink*wink


:125::125::125::125::125::125::125::125:
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
styloboyz96
AUTHOR
February 1, 2011 at 7:41 PM delete

awk2,camner nak bwat signboard kalaw ade org masok blog kiteadew tak tutorial yg..msew org nk bka blog kita klaur mssge tba2..

avatar
styloboyz96
AUTHOR
February 1, 2011 at 7:41 PM delete

awk2,camner nak bwat signboard kalaw ade org masok blog kiteadew tak tutorial yg..msew org nk bka blog kita klaur mssge tba2..

avatar
February 1, 2011 at 7:45 PM delete

@styloboyz96

ohh ,tuh ler , aritu , Lyssa ada buat cam tuh , tp . Lyssa terdelete ler . so , now , tk thu , n lupe .oke , pasney , if Lyssa jmpa tuto tuh , Lyssa kasi taw erkk ?:)

avatar

Google+ Followers