"Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!"

Hi Smua !
Today ,  Lyssa nak join GA dari Cik Gieyana :)



 Eh.. ehh ! jom jom lah join sekali !:)
Best auh , Lagipon , Syarat2 nyer , tak lah memening kan kepala ;)
Sangat mudah lerr ^_^


Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni yer...
4. Terbuka buat semua blogger yg mempunyai alamat di Malaysia yer..:) 
Hadiahnya yang menarik :
Perfume from Body Shop lagi (nnt Ai Up hadiahnya yer)!..
dan FM dari Penang utk 5 lucky no yer..:)

Tarikh tutup : 20th February 2011

So , jom ramai2 join ini GA :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

4 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers