Header Baru Yang Agak Simple !

Hai sayangg ~ Ececehh >.<

Header Lyssa bertukar lagi ??
kali ini , header Lyssa agak simple lo !!
hahahahaha~
Rasa dah malas nak decorate header lawa2 munya~:)
Lyssa suka yang agak simple ! Tak de lah fenink pale ni kan?



Lyssa tawu , korang mesti tak suka  , ngan header Lyssa kali ini :)
Tak kesah lah korang suka atau tak .
Asalkan , Lyssa suka dengan hasil kerja tangan Lyssa sendiri !:)
If korang tak suka , boleh belah dari page niyh!
(Sorry , ayat agak kasar!!)
huhhuhuhuhhu~

Actually , korang nak tahu tak , nape Lyssa tukar header Lyssa ni ?
Haaa  . Cam niyh , korang try tgk Url Blog Lyssa tu .:)
Sudah tak de "blogspot-blogspot" tu dah:)

Dulu :
http://lyssadollixiouse.blogspot.com/

Sekarang...

Sudah bertukar menjadi :


Tuh pasal lah , Lyssa tukar header Lyssa niyh :)
huwaaa :))

Jangan jelez :)
Lyssa dapat "lyssasecret.com" pun dari Cik Gayah , sebab ritu kan , Lyssa menang template tercantik atas dasar undian  . So , itu lah hadiah nyer;)
So , kalau korang nak cam Lyssa , jangan pulak tanya Lyssa macam mana nak buat cam tuh . Sebab , Lyssa tak tahu pape ok ?:)
Papehal , tanya Cik Gayah . huhuh :* 

Tata , dear . :*
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Syat0za
AUTHOR
February 25, 2011 at 7:17 PM delete

wahhh, kak lyssa dah femes! :D

avatar
Nurul Afifah
AUTHOR
February 25, 2011 at 7:27 PM delete

sukala header ni..comel.!!

avatar
farahd101
AUTHOR
February 25, 2011 at 7:30 PM delete

smart! cun la~
lyssa, lyssa bt header guna apew?

avatar
February 25, 2011 at 7:39 PM delete

@Syat0za

hHAAHAH . femes ? mana de femes ! merefekk jer lah ! HAHAXD

avatar
February 25, 2011 at 7:40 PM delete

@farahd101

hahaha . Smart .? cun ?? ye ker ? huhuh . thnxx . Lyssa guna photoshop ler yunk ;:)

avatar
April 21, 2011 at 6:44 PM delete

@Lyssa Dollixious

Kak cam mane nak buat header yg cute+cantik
tolong cy ye !!

avatar
eyrina zarina
AUTHOR
September 26, 2011 at 9:07 AM delete

assalammualaikum...cntik nya pndai lyssa buat...i like....lyssa sy nk tnya ni cmner nk tukar email fb...sy xreti lah nk buat...blh tak lyssa tlg tjk ajar kan...

avatar
proomgurlz
AUTHOR
September 26, 2011 at 3:42 PM delete

salam..hehe..nak sy pggl akak ker or sis ???better sis la erk..hehe:)mcm mne erk..nak buat kte pnya blogger cntek ??

avatar
September 27, 2011 at 1:37 PM delete

salam ;)
tq lisa bg tutorial nie..byk membantu sis tau..cmner nk wat header mcm lisa nie yea??cantek sgt..

avatar
October 4, 2011 at 10:52 AM delete

Hai Kak Lyyssa mcm mna nk bwat header transparent ,,ajrkn blh
^_^

avatar
hafizmasran
AUTHOR
October 9, 2011 at 11:19 AM delete

lyssa buatlah tutorial cara nak tukat blogspot.com kepada .com only

avatar
hafizmasran
AUTHOR
October 9, 2011 at 11:19 AM delete

lyssa buatlah tutorial cara nak tukat blogspot.com kepada .com only

avatar
nabilah razif
AUTHOR
October 27, 2011 at 12:17 PM delete

lyssa xde ke cnth header yg laen??

avatar
October 27, 2011 at 5:31 PM delete

Kak Lyssa,mcm mne nak buat header muka sendri?Tolong la tunjukkan cara-caranya.Merayu sangat-sangat ni >.<

avatar
ayda safura
AUTHOR
October 27, 2011 at 5:39 PM delete

comel larh akak..saya suka saya suka

avatar
azwani azlan
AUTHOR
December 17, 2011 at 4:15 PM delete

cantik...tp cam na nk dptkan background 2..huhuh

avatar
January 14, 2012 at 9:15 AM delete

kak mcm mner kak letak url blog akak kat header? ajarkan... hihi

avatar
February 13, 2012 at 7:23 PM delete

salam kak lyssa ..
nak tanya,,
cam ne akak lyssa buat cursor nama akak sendiri..
tolong wat toturial

avatar
Linda
AUTHOR
March 12, 2012 at 10:08 PM delete

Cantik...
Lyssa. Nak tanya kalo nak Header yang cantik memang nak kena letak gambor kita swndiri ke??

avatar
September 17, 2012 at 11:20 AM delete

Hey ! Chantek lha

Lyssa , macam mana nak buat cousor nama mcm lysssa?

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers