Home
tutorial
Tips-Tips

15 February 2011

"Lagu di Blog Lyssa"



Salam Readers And To All My Followers
..............................................................

Heeee  . Oke , Sepertimana yang korang tahu  , bila tengok Title Post ni .. hehehe ..Lyssa nak tunaikan janji Lyssa untuk beritahu korang apa tajuk lagu blog Lyssa ni , :)
Mest ramai yang tertanya2 and nak tahu sangat apa tajuk lagu kat blog Lyssa ni kan ?
Sebab , Lyssa tengok kat shoutbox Lyssa dah berpuluh-puluh orang tanya soalan yang sama..And kebanyakan diorang akan tanya macam ni :)

"Lyssa , apa tajuk lagu kat Blog Lyssa ni? Best giler!!"

HAHA . kadang2 Lyssa tergelak jugak sorang2 , bila dorg tanya soalan tu . Ye! Memang Lyssa tak nafikan , Lagu ini memang Best Giler ! Ewaahaaa~ .hehehehehe....
Romantik ... and Sweet sangat kan ?? hahah!!

Oke , ta mo lah type panjang2 . kalau type panjang2 pun , korang bukannya nak baca kan ? HAHA!
Oke , straight to da point ! :)
Apa tajuk lagu ni ehh ??
.
.
.
.

jeng,,,jeng..jeng...
heheheehheehe~

PELENGKAP HIDUPKU!!


Whoaaa ! Akihrnya , korang tahu jugak ehh , setelah sekian lama tercari2 and tertanya2 apa lah tajuk lagu ni kan ?? hhehehe . Oke , so , now , korang dah tahu kan ??
Apa lagi  , cepat2! mas0k kan dalam blog korang ! haha .
Or , korang tak payah lah susah2 letak kat blog korang tuh . 
Korang bukak blog Lyssa setiap hari , boleh dengar jugak kan ? hahaha! :)

Oke , Tugas Lyssa untuk bagitawu korang pasal tajuk lagu ni sudah selesai!
Jadi , sesiapa yang dah baca tuh , Lyssa harap , korang tinggalkan komen korang kat ruangan ini taw?
=Thnxx a lot !!=



51 000 orang Pengomen Terhebat !!:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

hehhe...da gtaw pun ... ;p
mau downlod cpt...;)

Lyssa Dollixious said...

@☀ Izzaty Hedry☀

haa .download! jgn tk download ! hahaha.XD

♥ MiKa FasHa ♥ said...

rasa2nya mika org last sekali tya kan?? hehehe...anyway thanz lyssa...dpt tau terus download..haha..

Lyssa Dollixious said...

@♥ MiKa FasHa ♥

hahahaha .ye kot ? mikaorg lastlah kot ! hahaXD :)

ehh , tros download ? Bagoss ! >.<

HAHA!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

hehe... tnkz yew...;)
dh ulang2 smpai rdio rosak...=.=

Lyssa Dollixious said...

@☀ Izzaty Hedry☀

hahaah . gud.gud ~
PAsney , tk de sapew lah nk masok blog Lyssa niyh. HAAH!

nur hazirah zira said...

yeyeh!!akhir nye kq.lyssa bgitau gk..nk downlod lh..

Lyssa Dollixious said...

@nur hazirah zira

hahaha . . DOWNLOAD patt! haha

cik najihah said...

ok dah menjawab soalan..hihi..thanks ya!
btw sangat2 bes

Lyssa Dollixious said...

@cik najihah

hehehe .ok sygg ^_^

huhuh :*

Nurul Mazni said...

thx coz gtau jawapannye dear..
mmg sis nantikan pun~ syg kamu banyak2!!

Lyssa Dollixious said...

@Nurul Mazni

wahh .! hehehe .shukew lah tuhh eh ? :)
Ewahh .! sygg sis jgk lol yunkk >.<

|✿YATIE✿ | said...

haa da tawu pon
hikhik :))

Lyssa Dollixious said...

@|✿YATIE✿ |

hehehe . shukew ek ?:)

Fieqa Afieqa said...

thnx ye kaq..

Lyssa Dollixious said...

@Fieqa Afieqa

hehe .welcome ;)

Memey said...

thanks lyysa :)

Lyssa Dollixious said...

@Memey

hehe .sama2 ;)

Nina Azriff said...

EE! best lah lagu ni :D

Lyssa Dollixious said...

@Nina Azriff

heheh .ye ker best .? :))

A T H I R A H said...

wahh , thnks kak comel , dah tw dah . nk download , hehe :)

Lyssa Dollixious said...

@A T H I R A H

eheee . yuppp . suka lah tuhh ekkk ;)

Sofie Ezzaty said...

@Lyssa Dollixioustqtq kak lyssa !!! luv u !!! chanteQ header . nghee .

Lyssa Dollixious said...

@Sofie Ezzaty

hahhaa . cantik ker header tuh .? mana de lah ! HAHA!

Nurul syahirah (-_-) said...

best2....

Anonymous said...

cm ne nk wt yg kt tepi (kiri) 2uh??
Yg Tutorial? Klick sini? Lagu blog Lyssa

nor shahera abibunnajar said...

akhirnyer...pat twu da...maceh akak...coz sharing...:)

Lyssa Dollixious said...

@Nurul syahirah (-_-)

heheh .mmg best!:)

Lyssa Dollixious said...

@Anonymous

ohhh .tgk tutorial floating button oke ? juz tukar link n url jerp ;)

Lyssa Dollixious said...

@nor shahera abibunnajar

eheee.. okee. welcome ;) i like to share wif u all ;)

nur sharfatin che abdullah said...

nak jugak lah.boleh ?

eiyfa najiehah said...

haha... yeah! skian lme mencri... jumpe jugak akhirnya... huhu.. bez gile... thanks k.lyssa...♥ ♥ ♥

eiyfa najiehah said...

haha... yeah! skian lme mencari akhirya jumpa juga... thanks k.lyssa...♥ ♥ ♥

nennazrin nour said...

thanks syggs
dapat jugak lagu neyh .
:)

Annyssalwa said...

thx..mse f!rst msk at blog lyssa.. trs dgr lagu tu..hehe.. asik2 dgr lagu at blog lyssa je..hehe...thx bb bgtw...:)

Anonymous said...

thx.. sronok lgu 2...

mia said...

akak !thanx ! mia dah letak kat private blog mia.sayang akak !

Cutie Teddy Hakmilik Mr.Myz said...

ahirnya jumpa gak~
thanks dea! lop u! hehe.
Nk download ;)

Ecah said...

yeay ! Iloikkeee <2 Thanks kakak , iloveyouuu . nak download ni , Haha

faeast bist said...

lagu nie bez glew arr cik lyysa

Nur Syera Ismail said...

thnx lyssa . akhirnye bgtw jugak . . penat syera tnye . . haha~

cikk farah said...

best2 !! tengs kak lyssa !! :) <3

Periuk Belanga said...

Salam lyssa..apa tajuk lagu omputih yg pompuan suara cute ni nyanyi ye..try cari tp xjumpa..

Shuzatul Haznie said...

slm kak lyssa sye nk tanyer mcm mne nk masuk radio di blog sye nk thu snad klu boleh tolong lah ajar sye msk radio di blog
huhu

Nia AmeRDa said...

akak ny mmng pndai pilih lagu yg best2 lah..

NURIEN MAISARAH said...

best lh lgu nk bleh....

NURIEN MAISARAH said...

best lh lgu nk bleh....

miSz_cAdbuRy said...

tp kan kk lyssa,melodi dy same ngan satu lagu jpan tu.piano cover.

karamel said...

slm...hai lisa n_n

as sweet as SAIDATUL SYAFIQAH said...

lagu buatku di sana,pon best gak :D

♫SH|R0 L|KΣ R▲SBΣRRY♫ said...

sekarang ni akk mesti pkai lagu apink-mymy piano ver...