"Lagu di Blog Lyssa"



Salam Readers And To All My Followers
..............................................................

Heeee  . Oke , Sepertimana yang korang tahu  , bila tengok Title Post ni .. hehehe ..Lyssa nak tunaikan janji Lyssa untuk beritahu korang apa tajuk lagu blog Lyssa ni , :)
Mest ramai yang tertanya2 and nak tahu sangat apa tajuk lagu kat blog Lyssa ni kan ?
Sebab , Lyssa tengok kat shoutbox Lyssa dah berpuluh-puluh orang tanya soalan yang sama..And kebanyakan diorang akan tanya macam ni :)

"Lyssa , apa tajuk lagu kat Blog Lyssa ni? Best giler!!"

HAHA . kadang2 Lyssa tergelak jugak sorang2 , bila dorg tanya soalan tu . Ye! Memang Lyssa tak nafikan , Lagu ini memang Best Giler ! Ewaahaaa~ .hehehehehe....
Romantik ... and Sweet sangat kan ?? hahah!!

Oke , ta mo lah type panjang2 . kalau type panjang2 pun , korang bukannya nak baca kan ? HAHA!
Oke , straight to da point ! :)
Apa tajuk lagu ni ehh ??
.
.
.
.

jeng,,,jeng..jeng...
heheheehheehe~

PELENGKAP HIDUPKU!!


Whoaaa ! Akihrnya , korang tahu jugak ehh , setelah sekian lama tercari2 and tertanya2 apa lah tajuk lagu ni kan ?? hhehehe . Oke , so , now , korang dah tahu kan ??
Apa lagi  , cepat2! mas0k kan dalam blog korang ! haha .
Or , korang tak payah lah susah2 letak kat blog korang tuh . 
Korang bukak blog Lyssa setiap hari , boleh dengar jugak kan ? hahaha! :)

Oke , Tugas Lyssa untuk bagitawu korang pasal tajuk lagu ni sudah selesai!
Jadi , sesiapa yang dah baca tuh , Lyssa harap , korang tinggalkan komen korang kat ruangan ini taw?
=Thnxx a lot !!=


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

51 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
February 12, 2011 at 12:23 PM delete

hehhe...da gtaw pun ... ;p
mau downlod cpt...;)

avatar
February 12, 2011 at 12:55 PM delete

@☀ Izzaty Hedry☀

haa .download! jgn tk download ! hahaha.XD

avatar
February 12, 2011 at 1:00 PM delete

rasa2nya mika org last sekali tya kan?? hehehe...anyway thanz lyssa...dpt tau terus download..haha..

avatar
February 12, 2011 at 1:07 PM delete

@♥ MiKa FasHa ♥

hahahaha .ye kot ? mikaorg lastlah kot ! hahaXD :)

ehh , tros download ? Bagoss ! >.<

HAHA!

avatar
February 12, 2011 at 1:54 PM delete

hehe... tnkz yew...;)
dh ulang2 smpai rdio rosak...=.=

avatar
February 12, 2011 at 6:15 PM delete

@☀ Izzaty Hedry☀

hahaah . gud.gud ~
PAsney , tk de sapew lah nk masok blog Lyssa niyh. HAAH!

avatar
February 13, 2011 at 10:44 PM delete

yeyeh!!akhir nye kq.lyssa bgitau gk..nk downlod lh..

avatar
cik najihah
AUTHOR
February 16, 2011 at 6:50 PM delete

ok dah menjawab soalan..hihi..thanks ya!
btw sangat2 bes

avatar
Nurul Mazni
AUTHOR
February 27, 2011 at 10:07 PM delete

thx coz gtau jawapannye dear..
mmg sis nantikan pun~ syg kamu banyak2!!

avatar
February 27, 2011 at 10:26 PM delete

@Nurul Mazni

wahh .! hehehe .shukew lah tuhh eh ? :)
Ewahh .! sygg sis jgk lol yunkk >.<

avatar
March 2, 2011 at 6:15 PM delete

haa da tawu pon
hikhik :))

avatar
Nina Azriff
AUTHOR
March 5, 2011 at 12:25 PM delete

EE! best lah lagu ni :D

avatar
A T H I R A H
AUTHOR
March 19, 2011 at 12:21 PM delete

wahh , thnks kak comel , dah tw dah . nk download , hehe :)

avatar
March 19, 2011 at 12:30 PM delete

@A T H I R A H

eheee . yuppp . suka lah tuhh ekkk ;)

avatar
Sofie Ezzaty
AUTHOR
March 19, 2011 at 5:21 PM delete

@Lyssa Dollixioustqtq kak lyssa !!! luv u !!! chanteQ header . nghee .

avatar
March 19, 2011 at 5:36 PM delete

@Sofie Ezzaty

hahhaa . cantik ker header tuh .? mana de lah ! HAHA!

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 21, 2011 at 1:20 AM delete

cm ne nk wt yg kt tepi (kiri) 2uh??
Yg Tutorial? Klick sini? Lagu blog Lyssa

avatar
March 21, 2011 at 3:14 PM delete

akhirnyer...pat twu da...maceh akak...coz sharing...:)

avatar
March 21, 2011 at 10:35 PM delete

@Anonymous

ohhh .tgk tutorial floating button oke ? juz tukar link n url jerp ;)

avatar
March 21, 2011 at 10:35 PM delete

@nor shahera abibunnajar

eheee.. okee. welcome ;) i like to share wif u all ;)

avatar
March 28, 2011 at 6:41 PM delete

haha... yeah! skian lme mencri... jumpe jugak akhirnya... huhu.. bez gile... thanks k.lyssa...♥ ♥ ♥

avatar
March 28, 2011 at 6:43 PM delete

haha... yeah! skian lme mencari akhirya jumpa juga... thanks k.lyssa...♥ ♥ ♥

avatar
April 3, 2011 at 1:07 PM delete

thanks syggs
dapat jugak lagu neyh .
:)

avatar
Annyssalwa
AUTHOR
April 6, 2011 at 4:35 PM delete

thx..mse f!rst msk at blog lyssa.. trs dgr lagu tu..hehe.. asik2 dgr lagu at blog lyssa je..hehe...thx bb bgtw...:)

avatar
Anonymous
AUTHOR
April 6, 2011 at 4:36 PM delete

thx.. sronok lgu 2...

avatar
mia
AUTHOR
April 9, 2011 at 4:52 AM delete

akak !thanx ! mia dah letak kat private blog mia.sayang akak !

avatar
April 13, 2011 at 6:37 PM delete

ahirnya jumpa gak~
thanks dea! lop u! hehe.
Nk download ;)

avatar
Ecah
AUTHOR
April 23, 2011 at 7:34 PM delete

yeay ! Iloikkeee <2 Thanks kakak , iloveyouuu . nak download ni , Haha

avatar
faeast bist
AUTHOR
April 24, 2011 at 12:33 PM delete

lagu nie bez glew arr cik lyysa

avatar
May 2, 2011 at 12:52 PM delete

thnx lyssa . akhirnye bgtw jugak . . penat syera tnye . . haha~

avatar
cikk farah
AUTHOR
May 3, 2011 at 9:43 PM delete

best2 !! tengs kak lyssa !! :) <3

avatar
November 7, 2011 at 1:51 PM delete

Salam lyssa..apa tajuk lagu omputih yg pompuan suara cute ni nyanyi ye..try cari tp xjumpa..

avatar
November 10, 2011 at 7:01 PM delete

slm kak lyssa sye nk tanyer mcm mne nk masuk radio di blog sye nk thu snad klu boleh tolong lah ajar sye msk radio di blog
huhu

avatar
Nia AmeRDa
AUTHOR
December 29, 2011 at 10:04 PM delete

akak ny mmng pndai pilih lagu yg best2 lah..

avatar
miSz_cAdbuRy
AUTHOR
February 2, 2012 at 9:32 PM delete

tp kan kk lyssa,melodi dy same ngan satu lagu jpan tu.piano cover.

avatar
May 22, 2012 at 9:12 PM delete

lagu buatku di sana,pon best gak :D

avatar
December 17, 2012 at 9:28 PM delete

sekarang ni akk mesti pkai lagu apink-mymy piano ver...

avatar

Google+ Followers