Macam mana nak upkan follower dengan cepat

2 hari lepas , Lyssa ada dapat SATU "soalan cepumas" daripada member Lyssa kat fesbuk!:)
Pertanyaan daripada :



Ohh ,yeah ! memang Lyssa pun agak terkejut gak ler kan ! Dalam masa sebulan lebih jer , follower Lyssa naik dengan mendadak menjadi 600 lebih orang ! . Haiyaa ! Memang terkejott berokk oh :)
Oke , kat sini , Lyssa akan share siket , macam mana follower Lyssa boleh naik dengan cepat !:)

*Firstly , kalau korang nak upkan dengan cepat follower korang tuh , boleh lah buat macam ini :
  • Kena rajin Blogwalking [BW] kat blog orang ! ( dah jalan-jalan tuh , jangan lah pulak just tulis ":)" je , manalah orang nak ada selere BW and follow blog kita kan )
  •  Rajin-rajin lah puji blog diorang ! ( Tapi , kalau nak puji tuh , berpada-pada lah kan ? Jgn lah memerli atau apa , just ikhlas dari lubuk hati korang tu ok?) hehe :)
  •  Follow sebanyak mana blog yang korang mampu ! (Kalau dah follow tuh , jangan lupa plak tingglkan link dekat shoutbox and magic link widget . So senang dorang semua nak terjah n follow :)
  • Post kan entry-entry yang menarik ! ( Kalau post kita menarik ,mseti ramai yang nak follow kan ? Lyssa tak kata lah post Lyssa ni menarik sgt, oke2 je lah . Sebab tgk ramai yang suka baca entry Lyssa.
  • Kalau boleh , buat tutorial yang berguna ! ( Yea ,memang sekarang ini , ramai sangat yang obses dengan buat tutorial ini semua kan ?) Apa kata korang pun try buat ! Sure ramai gila yang akan follow !:)
  • Join Group Blogger di Facebook ! ( Kalau korang banyk join site macam ni , ramai lah kenalan blogger korang . Then , senanglah untuk kita tukar-tukar link utk follow ..

* Hee , itu sahaja lah yang Lyssa dapat Share kat korang :)  Tak de benda lain yang Lyssa sembunyikan ler!:)
So , nasihat Lyssa , jangan lupa , amalkan taw ? :))

Senyum2 selalu ^_^
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

34 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Cikin
AUTHOR
February 2, 2011 at 10:25 PM delete

heh , tringin nak buat tutorial tp mcm tak reti plak (:

avatar
aida4eva
AUTHOR
February 2, 2011 at 10:36 PM delete

cik lyssa follow blog org dah brp byk ek??mst ramai kan..sy pny blog limit bley follow sampai 300 je..npe ye?

avatar
February 3, 2011 at 4:22 AM delete

@Cikin

cikin: kalao nak buat tuto , kena pndai buat ayat , takot nnty . ayat berbelit , org tk phm ;)

avatar
February 3, 2011 at 4:23 AM delete

@aida4eva

ohh .aida ! nk thu kenapa limit 300 orang jer ?
itu cbb aida add aida amik link dorg , n padte kt add kan ??
jgn buat cm tuh , aida kena pgy kt page dorg , tekan button follow oke?:)

avatar
maRShA
AUTHOR
February 3, 2011 at 10:29 AM delete

he3..btul tu! entri ney disokong 100% oleh ana! tpi dulu malas nk wt benda2 ney sume.. skrg bru rjin.. ho3..

jom singgah sini ANASAURUS

avatar
February 3, 2011 at 10:39 AM delete

@Pembawa_Wacana

hehe . btol btol btol ^^
Bak kata upin dah ipin ^^

avatar
February 3, 2011 at 10:39 AM delete

@maRShA

hahaa . makacehh cbb sokong Lyssa nye entry ^^

avatar
February 3, 2011 at 10:41 AM delete

follower sy baru 100++...huhu

anw, cantik blog ni.. (tengok tuan la ek? hehe)

www.masterfaiz.com

avatar
sicomot-comel
AUTHOR
February 3, 2011 at 10:52 AM delete

betul tu..
nak blogging,,kena rajin segala hal..

p/s: lisa !!!
cantik muh punye header..wat sendiri ke??
gune software ape?

p/s/s: jemputlah singgah balas ke blog SCC =)
http://sicomot-comel.blogspot.com

avatar
February 3, 2011 at 10:54 AM delete

@masterfaiz.com

hehe .hodoh je ohh . blog hodoh . tuan pon hodoh ! haha

avatar
February 3, 2011 at 10:56 AM delete

@sicomot-comel

hehe . comel ! Lisa buat sndiri je header tuh . guna software photoshop ler ^^

avatar
February 3, 2011 at 11:01 AM delete

@Lyssa Dollixious
ish..setiap ciptaan Allah tu kan cantik.. =)

avatar
February 3, 2011 at 11:06 AM delete

@masterfaiz.com

yupp . itu lisa SETUJU le! . tp .Lisa ni , biasa2 jea lol ^^

avatar
aida4eva
AUTHOR
February 3, 2011 at 11:08 AM delete

owh mcm tu..maceh cik lyssa,, :) ea, law cm tu, lepas ni boleh la tekan button follow kat blog org ek?

avatar
February 3, 2011 at 11:14 AM delete

@aida4eva

ehehe .!! yup :)
Boleh dah ler cik aida sygg^^

avatar
ara malek :)
AUTHOR
February 3, 2011 at 12:08 PM delete

tips terbaek :)
hhahaha , obses nye saya nan blog :))

avatar
August 11, 2011 at 6:37 PM delete

Akak , cuba tgk blog sye. oke x ? tolong follow . sebab follower sye sket .

avatar
Inee
AUTHOR
September 17, 2011 at 12:58 PM delete

@Lyssa Dollixious

kak, kalau page org tu x de button follow ?? g mna ??

avatar
eNaL_WaNie
AUTHOR
October 21, 2011 at 1:10 PM delete

owh macam tu .. uke ! tpi kak lyssa ade ke group blogger at FB ?? sory klau prtnyaan enal ni mnyusahkan akak ..

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 29, 2011 at 11:59 PM delete

hehehe..tol la kan..
lyssa x smpai setahun ni tgk la dh 25ribu!!!!!!

sentap hati mak nok.hehe :p

avatar
izzat
AUTHOR
December 7, 2011 at 9:00 AM delete

kalau korang ade masa tolong follow blog saya boleh?????

http://izzat-pencinta-binatang.blogspot.com/

avatar
December 19, 2011 at 6:13 PM delete

blog Kak Lyssa cntik sgt-2 . klau nak buat kat sini lah tgk tuto . sya suka tuto kak Lyssa :)

komokapa.blogspot.com . follow eh ? trma ksh :)

avatar
NuR fAiZaH
AUTHOR
January 14, 2012 at 10:42 PM delete

nice u pye blog..i pye simple je cik lysaa

avatar
ekynn ♥♥
AUTHOR
January 15, 2012 at 11:42 AM delete

cantik lha lysaa pnya blog :)
jeles kite tgk ><

avatar
huda d'luvers
AUTHOR
February 20, 2012 at 6:59 PM delete

sedap lagu..lagu kite sama :) ni mesti tahu kat shotbox julia kan :)

avatar
Magic@KPI
AUTHOR
February 20, 2012 at 9:08 PM delete

assalam Ms...
nice to surf your blog...very creative and cool...
like it very much...

avatar
Alya Maisarah
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:06 AM delete

Thanks Kak Lyssa untuk TIPS yg sngt berguna tuh ! ^^

avatar
Amy Yusof
AUTHOR
July 26, 2012 at 12:24 PM delete

suka la..tq for tips..akk br je wat blog.business online..
jom singgah soping kt cni http://wisyawina.blogspot.com/

avatar
Hanni Hanafi
AUTHOR
May 17, 2013 at 3:23 PM delete

Hai.. comel blog awak..

tq for the tips..

www.hanihanafi.blogspot.com

avatar
amelia kimi
AUTHOR
September 22, 2014 at 9:55 AM delete

nak follower ramai ? meh click bnde alah ni . [URL="http://www.YouLikeHits.com?x=1133491"]YouLikeHits.com[/URL]

avatar
Anonymous
AUTHOR
September 22, 2014 at 9:55 AM delete

nk follower ramai ? [URL="http://www.YouLikeHits.com?x=1133491"]YouLikeHits.com[/URL]

avatar
Aida Shah
AUTHOR
May 6, 2015 at 11:55 PM delete

useful info. terima kasih banyak-banyak


http://usahalalrezki.blogspot.com/



avatar

Google+ Followers