Mimik Muka Paling Kelakar

Hii .! tetiba plak tringin nak join ini :)
Tajokk tuh kelakar kan ? 
Pic kat bawah niyh , lagi kelakar , rasa macam boleh masuk raja lawak lah !
Kompom menang punya lah ;)
hehehehe~




gelak itu seronok




Syarat-syarat :
 1)Mestilah pengikut blok JOM GELAK.
(law blum follow tu,paham2  la)
        2)Buat satu entry sal contest nie. Dalam entry tu msty ada info/syarat pertandingan.
(entry pnjang2 pun xgna law gmbr x klakar..)
   3)Copy code diatas dan letakkan dalam entry yg korng buat tu dan diside bar anda.
   4)Gambar tu xkisah nk individu or berkumpulan tp gmbr anda msty ada.
(law gmbr ramai2,pastikan kelakar semua,law sorg xklakar automatik out)
   5)Yang paling penting hanya sekeping gambar sahaja dibenarkan.
(klau letak lebih dri sekeping,penyertaan akan dibatalkan)
kenapa : sebab nk bg adil and senang juri menilai.
   6)Sila tinggalkan url/link entry korng tu pada ruangan komen dibawah.
(law msuk tp xde url/link entry korng kt ruangan komen dibawah, bermksud anda tidak menyertai)

Nie syarat yg paling penting : mesty tag sekurang2nya 3 rakan blogger anda
(lagi banyak lagi cantik..make sure org yg anda tag tu tahu dia kena tag)


Lyssa nak pertaruhkan pic di bawah :
(jgn pecah perut sudah bila tgk pic ini) hahaah . malu Lyssa >.<


Dah tengok kan ?
So , cepat korang join ini Contest !!

Anda diTAG :

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

2 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
nurshafika
AUTHOR
March 1, 2011 at 10:59 PM delete

wahh ! kak lyssa nk join , best niehh tp tnggu pika hbis exam dulu okay :)

btw good luck *comel gmba sys*
Hee XD

avatar
March 2, 2011 at 11:09 PM delete

@nurshafika

hahahaha .comel gmbar sys.?? merfekkk kot .!! >.<

avatar

Google+ Followers