Home
tutorial
Tips-Tips

10 February 2011

PENCURI .!!!!!

MOOD : MARAH!!

Arghhh .!! 
I HATE YOU BODOH !!!
huh ~ menyampah aku kat sorg niyh , memang benci gila kat sorang ni  ,
Yea , Memang aku tak kenal kaw !
Sapa2 ntah kaw !
Boleh pulak kaw curik pic aku eaa !~
Tapi kaw pandai . Kaw memang pandai ! lepas kaw curik , kaw terus block aku !
And , kaw ingat aku tak de member ke nak bgtaw hah ?

Tapi , sebodoh-bodoh kaw pon , kaw memang pandai jgk kan ?
Dah curik , boleh pulak kaw edit pic aku yea!~
HAHA~ Nasib kaw edit bagi lawa .~
Kalau tak  , memang nahas kaw lah aku kerjakan !~
hahahahaha~
Aku tak kesah lah kaw nak ambik pic aku tuh , tapi , jangan ar sampai mencuri lah bodoh !
At least , kaw bagitawu kat aku !~
Ni tak , boleh pulak BLOCK aku kan !~
Npe ??  kaw igt aku bodoh sangat ,  and tak kan dapat cari profile kaw tuh ka?
Kaw silap ! memang silap besar ar !!!!huh~~


COOLING DOWN

Haiyaaa . korang nak tahu tak , sapa yang Lyssa sebut2kan kat atas tuh ??

"Nak bagitaw ke , tak nak bagitaw? , "Nak bagitaw ke , tak nak bagitaw ,yea??? huhu.~
Oke lah Lyssa bagitaw lah erkk !~
Ini budak , Lyssa jumpa kat dalam Fesbuk dia lah !~
Nama Dia ?

(klik untuk ke fesbuk dia!)

Kalau korang nak tahu , dia ni pencuri besar kat dunia ni ! haha .:)
HAHA , suka mencuri pic orang~
Eh , tapi , SATU pic niy lah yang dia curik tuh...

(Pic Lyssa yang telah diedit oleh Si Sengal + Bodoh)

Ada jugak pic orang lain yang dia curik kot ! Ada lagi SATU .. hahaha~
Manusia .. manusia. sekarang ni , banyak betul orang bijak kat dunia ni kan ??
Haduihh  .penat pulak rasanya maki2 orang tak tentu pasal .! Tapi , Lyssa peduli apa !~
Asalkan Lyssa puas hati ~
hhuhuhuhuhuhu~

*Lepas ni , ada sesiapa yang nak curik PICTURE aku tuh ..
Silakan lah yea!
Lyssa akan letak nama korang kat blog ! Kasi korang tuh femes dgn dikenali sebagai :
pencuri terbesar di dunia !! (wah! Gelaran yang sangat hebat !)
hahaahhaha..


"(Kejam kah aku??)"
Tak kan ?
So , ada apa2 nak tambah ??
Sila sila lah kan komen entry ini ,yea ! ^^

=Adiosss=



44 000 orang Pengomen Terhebat !!:

nIEza AniEyZa.... said...

comel la dye edit..haha..sbr ye cik lyssa..peminat kot..hihi

SheNn said...

Huhu..chill suda..I tak suka faker !

Lyssa Dollixious said...

@nIEza AniEyZa....

heheh . kalau peminat sekali pun . apa salah nyer , bagithu kan ? ini tak boleh lagi dok curik2 pic Lyssa niyh . haha . actually , ramai yg dok curik , ini mangsa pertama utk femeskan dia , pasniyh , orang lain pulaak ^^

Lyssa Dollixious said...

@SheNn

yeah ! i hate faker too shenn !

Fasihah said...

Hoho ,
Bongok , Bodoh , Takdk akai lha tuhh akak (;
Bonggok miaa org .

KaTak PiNk said...

dia xchomell kot
pastue ltk gmbr lyssa
bajet nk bg org rmai add dia

meaw said...

sygs ! ada jugak eh org cani,huhu . suka hati je nak buat fake fesbuk annnn...kalau sis pon nak bagi pelempang bertubi-tubi ouh,kejam sungguh org cm tu,huhu

adleena razalee said...

takde keje sungguh budak tu kan ? -.-

mimie_shahira said...

jahad punya Olang ! tadax Otax kaa ? huhu ~

btw , sedap lagu nehh <3

Lyssa Dollixious said...

@Fasihah

fasihah !! hahh .. taw tk pa . mmg bongok ! kalau org tuh baca , best ja ! >.<

Lyssa Dollixious said...

@KaTak PiNk

haa . tahu tk per.. gila lah ! perasan igt muka dia. haha! GILA lor . nympah org dok curik2 gmbar nieyy.~~~

Lyssa Dollixious said...

@meaw

haaa .tahu tk per .!! sys p terajang dia kasik mampuih lah senang ~ haiyakkk@!!

Lyssa Dollixious said...

@mimie_shahira

hahah. .memang tak dak hotakk .! lagu best ?? Layan ~~ zazzzz ^^

Lyssa Dollixious said...

@adleena razalee

aahh . mmg dia tk de keje . tk de keje . cari keje . haha!:XD

Nurul Afifah Addnan said...

pelik la kak..dye curi nk wtpe? mcm la ade org nk caye dye tu akk..

Cik Eliza said...

panggang hidup2 jew org cm 2, hahaha

Lyssa Dollixious said...

@Nurul Afifah Addnan

heheeh .thu tk per kan ?? mmg ^_^
heheXD
Gila org tuh ^^

Lyssa Dollixious said...

@Cik Eliza

hahaha .jadikan macam ayam panggang ! haha :)

zeyrabubu 2619 said...

: PERGH ! first tyme tgok kaka marah :) tak taw pulak seteruk nie bila kaka marah :) hehehe . tapi mesti comel kan klu kaka marah .. hehehhe .. sabar je lah noh :)

Lyssa Dollixious said...

@zeyrabubu 2619

hahhaa .zeyra , trok sgt ke cm niyhh ? HAHA! XD

zeyrabubu 2619 said...

hihi ! ye kot :) hehehe ..

Lyssa Dollixious said...

@zeyrabubu 2619

hehehe .ini tk de lah trok sgt ! akk boleh jadi lagi trokk oh ^_^

Lyssa Dollixious said...

@zeyrabubu 2619

hehehe .ini tk de lah trok sgt ! akk boleh jadi lagi trokk oh ^_^

zeyrabubu 2619 said...

hahahaha ! waaaa ~ buleh jadi lebih trok ? haha ! xper3 , mau tgok nti . heeee :D

nazirulhazwan~ said...

orang chumel biasela, admire mmg suke buat keje2 cmtu.hhehe

den nak curik jugak boleh?:P

Lyssa Dollixious said...

@zeyrabubu 2619

hehehe . nak tgkk ? nnty kan ! hahaha ^_^

Lyssa Dollixious said...

@nazirulhazwan~

haha .kalao nak femes mcm org kat atas tuh , silakan lah curik pic Lyssa erkk . haha !

Jiwa Chenta said...

gambar pun nak curik?adehh.haha

Imran nyambek said...

comel lah lu.grrr

Lyssa Dollixious said...

@Jiwa Chenta

hahahaha .thu tk pe yunkk ^_^

Lyssa Dollixious said...

@Imran nyambek

mana de comel . .grr -.-

si para para said...

nasib baik dia tak jual gambar tu.
kalau jual mesti laku.hehe

Lyssa Dollixious said...

@si para para

haha . laku ? kenapa plak ? wakaka !:))

hanis blogspot said...

rasanya dye dh kena block dgn fb kot..sbb bila tkn fb ckp 'page not found'..wahahaha...pdn muka dia!

ïêmå å¢klê§ said...

lisa lawa sangt sbb 2 die curi..
tp comey la die edit....

Lyssa Dollixious said...

@hanis blogspot

hhahaa.taw tk per . ataupon,dia dh tukar nama, haha! :))
Pengecut ^^

Lyssa Dollixious said...

@ïêmå å¢klê§

haha . dia edit mmg lawa. dia juz tmbh kan blusher jer! HAHA:)

Maji_Rashid said...

rasenya minah ni la yg pakai gambo yuyu zulaikha gak..tp akaun laen...hmm

Lyssa Faizureen said...

@Maji_Rashid

ehh . btol ehh ? tk thu plakk lyssa :)

◕_◕ epyfiQah Si Budak HIJAU ! ◕_◕ said...

. peminat lyssa kot . hehe .

cik zirafah said...

mesti dia jeles sebab kak lyssa comel,,
dia nak jadi macam kak lyssa,,
ramai fans,,

Nur Que said...

sabar je lha Lyssa, dugaan name nye hehe tp nak jugak tahu macam mane lyssa bleh tau yg dye curik ehh !!

Nur Que said...

lyssa kalau nak gune Gadis kidal berceloteh tuhh sbg header boleh x ?? please lha !! lagi satu yg pantun gendang gendut ... tuhh bleh x ?

Amir Aiman Akashah said...

assalamualaikum

mcm2 pencuri ada kat planet bumi ni kan cik Lyssa.

tpi bg abg long kan, jd si pencuri hati lagi best dan cool

(^__^)