PENCURI .!!!!!

MOOD : MARAH!!

Arghhh .!! 
I HATE YOU BODOH !!!
huh ~ menyampah aku kat sorg niyh , memang benci gila kat sorang ni  ,
Yea , Memang aku tak kenal kaw !
Sapa2 ntah kaw !
Boleh pulak kaw curik pic aku eaa !~
Tapi kaw pandai . Kaw memang pandai ! lepas kaw curik , kaw terus block aku !
And , kaw ingat aku tak de member ke nak bgtaw hah ?

Tapi , sebodoh-bodoh kaw pon , kaw memang pandai jgk kan ?
Dah curik , boleh pulak kaw edit pic aku yea!~
HAHA~ Nasib kaw edit bagi lawa .~
Kalau tak  , memang nahas kaw lah aku kerjakan !~
hahahahaha~
Aku tak kesah lah kaw nak ambik pic aku tuh , tapi , jangan ar sampai mencuri lah bodoh !
At least , kaw bagitawu kat aku !~
Ni tak , boleh pulak BLOCK aku kan !~
Npe ??  kaw igt aku bodoh sangat ,  and tak kan dapat cari profile kaw tuh ka?
Kaw silap ! memang silap besar ar !!!!huh~~


COOLING DOWN

Haiyaaa . korang nak tahu tak , sapa yang Lyssa sebut2kan kat atas tuh ??

"Nak bagitaw ke , tak nak bagitaw? , "Nak bagitaw ke , tak nak bagitaw ,yea??? huhu.~
Oke lah Lyssa bagitaw lah erkk !~
Ini budak , Lyssa jumpa kat dalam Fesbuk dia lah !~
Nama Dia ?

(klik untuk ke fesbuk dia!)

Kalau korang nak tahu , dia ni pencuri besar kat dunia ni ! haha .:)
HAHA , suka mencuri pic orang~
Eh , tapi , SATU pic niy lah yang dia curik tuh...

(Pic Lyssa yang telah diedit oleh Si Sengal + Bodoh)

Ada jugak pic orang lain yang dia curik kot ! Ada lagi SATU .. hahaha~
Manusia .. manusia. sekarang ni , banyak betul orang bijak kat dunia ni kan ??
Haduihh  .penat pulak rasanya maki2 orang tak tentu pasal .! Tapi , Lyssa peduli apa !~
Asalkan Lyssa puas hati ~
hhuhuhuhuhuhu~

*Lepas ni , ada sesiapa yang nak curik PICTURE aku tuh ..
Silakan lah yea!
Lyssa akan letak nama korang kat blog ! Kasi korang tuh femes dgn dikenali sebagai :
pencuri terbesar di dunia !! (wah! Gelaran yang sangat hebat !)
hahaahhaha..


"(Kejam kah aku??)"
Tak kan ?
So , ada apa2 nak tambah ??
Sila sila lah kan komen entry ini ,yea ! ^^

=Adiosss=


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

44 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
February 6, 2011 at 11:29 AM delete

comel la dye edit..haha..sbr ye cik lyssa..peminat kot..hihi

Reply
avatar
SheNn
AUTHOR
February 6, 2011 at 11:31 AM delete

Huhu..chill suda..I tak suka faker !

Reply
avatar
February 6, 2011 at 11:32 AM delete

@nIEza AniEyZa....

heheh . kalau peminat sekali pun . apa salah nyer , bagithu kan ? ini tak boleh lagi dok curik2 pic Lyssa niyh . haha . actually , ramai yg dok curik , ini mangsa pertama utk femeskan dia , pasniyh , orang lain pulaak ^^

Reply
avatar
February 6, 2011 at 11:35 AM delete

@SheNn

yeah ! i hate faker too shenn !

Reply
avatar
Fasihah
AUTHOR
February 6, 2011 at 11:53 AM delete

Hoho ,
Bongok , Bodoh , Takdk akai lha tuhh akak (;
Bonggok miaa org .

Reply
avatar
KaTak PiNk
AUTHOR
February 6, 2011 at 12:03 PM delete

dia xchomell kot
pastue ltk gmbr lyssa
bajet nk bg org rmai add dia

Reply
avatar
meaw
AUTHOR
February 6, 2011 at 12:07 PM delete

sygs ! ada jugak eh org cani,huhu . suka hati je nak buat fake fesbuk annnn...kalau sis pon nak bagi pelempang bertubi-tubi ouh,kejam sungguh org cm tu,huhu

Reply
avatar
February 6, 2011 at 12:17 PM delete

takde keje sungguh budak tu kan ? -.-

Reply
avatar
mimie_shahira
AUTHOR
February 6, 2011 at 1:03 PM delete

jahad punya Olang ! tadax Otax kaa ? huhu ~

btw , sedap lagu nehh <3

Reply
avatar
February 6, 2011 at 1:14 PM delete

@Fasihah

fasihah !! hahh .. taw tk pa . mmg bongok ! kalau org tuh baca , best ja ! >.<

Reply
avatar
February 6, 2011 at 1:15 PM delete

@KaTak PiNk

haa . tahu tk per.. gila lah ! perasan igt muka dia. haha! GILA lor . nympah org dok curik2 gmbar nieyy.~~~

Reply
avatar
February 6, 2011 at 1:16 PM delete

@meaw

haaa .tahu tk per .!! sys p terajang dia kasik mampuih lah senang ~ haiyakkk@!!

Reply
avatar
February 6, 2011 at 1:17 PM delete

@mimie_shahira

hahah. .memang tak dak hotakk .! lagu best ?? Layan ~~ zazzzz ^^

Reply
avatar
February 6, 2011 at 1:21 PM delete

@adleena razalee

aahh . mmg dia tk de keje . tk de keje . cari keje . haha!:XD

Reply
avatar
February 6, 2011 at 6:14 PM delete

pelik la kak..dye curi nk wtpe? mcm la ade org nk caye dye tu akk..

Reply
avatar
Cik Eliza
AUTHOR
February 6, 2011 at 8:44 PM delete

panggang hidup2 jew org cm 2, hahaha

Reply
avatar
February 6, 2011 at 8:54 PM delete

@Nurul Afifah Addnan

heheeh .thu tk per kan ?? mmg ^_^
heheXD
Gila org tuh ^^

Reply
avatar
February 6, 2011 at 8:55 PM delete

@Cik Eliza

hahaha .jadikan macam ayam panggang ! haha :)

Reply
avatar
February 7, 2011 at 1:05 PM delete

: PERGH ! first tyme tgok kaka marah :) tak taw pulak seteruk nie bila kaka marah :) hehehe . tapi mesti comel kan klu kaka marah .. hehehhe .. sabar je lah noh :)

Reply
avatar
February 7, 2011 at 1:08 PM delete

@zeyrabubu 2619

hahhaa .zeyra , trok sgt ke cm niyhh ? HAHA! XD

Reply
avatar
February 7, 2011 at 1:12 PM delete

hihi ! ye kot :) hehehe ..

Reply
avatar
February 7, 2011 at 1:15 PM delete

@zeyrabubu 2619

hehehe .ini tk de lah trok sgt ! akk boleh jadi lagi trokk oh ^_^

Reply
avatar
February 7, 2011 at 1:15 PM delete

@zeyrabubu 2619

hehehe .ini tk de lah trok sgt ! akk boleh jadi lagi trokk oh ^_^

Reply
avatar
February 7, 2011 at 1:42 PM delete

hahahaha ! waaaa ~ buleh jadi lebih trok ? haha ! xper3 , mau tgok nti . heeee :D

Reply
avatar
February 7, 2011 at 2:00 PM delete

orang chumel biasela, admire mmg suke buat keje2 cmtu.hhehe

den nak curik jugak boleh?:P

Reply
avatar
February 7, 2011 at 4:04 PM delete

@zeyrabubu 2619

hehehe . nak tgkk ? nnty kan ! hahaha ^_^

Reply
avatar
February 7, 2011 at 4:04 PM delete

@nazirulhazwan~

haha .kalao nak femes mcm org kat atas tuh , silakan lah curik pic Lyssa erkk . haha !

Reply
avatar
Jiwa Chenta
AUTHOR
February 8, 2011 at 10:13 AM delete

gambar pun nak curik?adehh.haha

Reply
avatar
si para para
AUTHOR
February 8, 2011 at 11:45 PM delete

nasib baik dia tak jual gambar tu.
kalau jual mesti laku.hehe

Reply
avatar
February 9, 2011 at 4:55 PM delete

@si para para

haha . laku ? kenapa plak ? wakaka !:))

Reply
avatar
February 10, 2011 at 9:12 PM delete

rasanya dye dh kena block dgn fb kot..sbb bila tkn fb ckp 'page not found'..wahahaha...pdn muka dia!

Reply
avatar
February 11, 2011 at 9:23 PM delete

lisa lawa sangt sbb 2 die curi..
tp comey la die edit....

Reply
avatar
February 11, 2011 at 10:46 PM delete

@hanis blogspot

hhahaa.taw tk per . ataupon,dia dh tukar nama, haha! :))
Pengecut ^^

Reply
avatar
February 11, 2011 at 10:47 PM delete

@ïêmå å¢klê§

haha . dia edit mmg lawa. dia juz tmbh kan blusher jer! HAHA:)

Reply
avatar
Maji_Rashid
AUTHOR
September 18, 2011 at 11:10 AM delete

rasenya minah ni la yg pakai gambo yuyu zulaikha gak..tp akaun laen...hmm

Reply
avatar
September 18, 2011 at 11:13 AM delete

@Maji_Rashid

ehh . btol ehh ? tk thu plakk lyssa :)

Reply
avatar
cik zirafah
AUTHOR
October 12, 2011 at 9:20 PM delete

mesti dia jeles sebab kak lyssa comel,,
dia nak jadi macam kak lyssa,,
ramai fans,,

Reply
avatar
Nur Que
AUTHOR
November 11, 2011 at 5:28 PM delete

sabar je lha Lyssa, dugaan name nye hehe tp nak jugak tahu macam mane lyssa bleh tau yg dye curik ehh !!

Reply
avatar
Nur Que
AUTHOR
November 11, 2011 at 5:53 PM delete

lyssa kalau nak gune Gadis kidal berceloteh tuhh sbg header boleh x ?? please lha !! lagi satu yg pantun gendang gendut ... tuhh bleh x ?

Reply
avatar
September 19, 2012 at 3:19 PM delete

assalamualaikum

mcm2 pencuri ada kat planet bumi ni kan cik Lyssa.

tpi bg abg long kan, jd si pencuri hati lagi best dan cool

(^__^)

Reply
avatar

Google+ Followers