Home
tutorial
Tips-Tips

20 February 2011

Tutorial : Sweet Tooltips

Salam Readers !:)
Ewaahhh !
 Ada tutorial request lagi lah ! :) hehe..
Kali ini , dari Cik Nurin Aqilah yea,! :)
Dia tanya cam niyh :


Oke , Cik Nurin , Lyssa akan bgtaw caranya , tapi , b4 tuh ,
Lyssa nak mntk maaf yea , tuto kali ini , Lyssa juz link kan drpd tuto orang lain erk :)
hehehehhehe~:)
Bukan Lyssa malas ke hape .
Tuto pnjang cgt ,!:)
So , better kalau korang tengok sendiri tutorial owner blog tu kan ?
Okie!
Kalau nak tahu mcm mana , KLIK kat bawah ni :) :


*Korang ikut lah cara2 yang tertulis oke ?
*Jangan lupa , follow Mommy Pinky tuh auh ?
*Kalau nak tanya pape , juz komen kat ruangan komen Mommy Pinky :)

=TRIMASS=
hee~


19 000 orang Pengomen Terhebat !!:

amPuzz said...

its nice... i like it ;)

Lyssa Dollixious said...

@amPuzz
ehee . yeah ! mmg nice :p

~ Irdina Kyudahia ~ !!! said...

kak lyssa,mcm mne nk buat klo org dtg blog kter nnty dye ade tulis contoh
' welkam korg..thanks sbb dtg blog sye'...sorry klo menyusahkan akak...

Lyssa Dollixious said...

@~ Irdina Kyudahia ~ !!!

ohh .kalau yg itu . boleh tgk tutorial alert message!

Lurve mila said...

Thanks akak... Dah jd ni.. =) Love it...

capital F(Farhah) said...

akq sye x phm larr..sye buat x kluar pon link blog sye..die ad tyer"text css" ap nth..tu cam ner?please akq answer it !hehe

iqa f(x) said...

thanks lysa :)

ninaricchi08 said...

thank you for sharing the info!!

Noriesya said...

maaf tumpang tanye..sweet tooltips nie ape? ^_^

steel roses said...

@Lyssa Dollixioussalam dear ... may i know cmnew nak wt link welcome to my blog .. hehe ~

ipad said...

kak cm ner ar nk wt.,.alert massage saia dh buat tpy x leh.,

LhEa PunYe DiAry said...

Kak Lyssa,mcm mne nk ltk icon tepi title blogg tuhh mcm kak lyssa punye lolipop...

ME IS---> SISSY AIYNA said...

kak lyssa , mcm mne nk tkrkn design kpd template ?? bolh tolg ajr !

rieda_ffya said...

nice blog Lyssa..ade ilmu2 awk yg sy amik n pakai..thanks dear..

Ina Rina said...

Kak Lyssa, nape bile saye tekan link mommy pink tu dye kate permission denied utk invited readers only. sory susah kn kak lyssa

Hafiez said...

blog denied. >.<

IliasRoslan(IR) said...

tak boleh nk bukak pun link mommy pinky tu..dia ckp kena ada org invite baru boleh tgok blog dy..=.=

Kirinkatoteka Imanda said...

Assalamualaikum akak.. sye pown cme la kak.. x dpt.. msti kene org ivite..

Effa Nadia said...

tooltips tu ape erk ??