Tutorial : Sweet Tooltips

Salam Readers !:)
Ewaahhh !
 Ada tutorial request lagi lah ! :) hehe..
Kali ini , dari Cik Nurin Aqilah yea,! :)
Dia tanya cam niyh :


Oke , Cik Nurin , Lyssa akan bgtaw caranya , tapi , b4 tuh ,
Lyssa nak mntk maaf yea , tuto kali ini , Lyssa juz link kan drpd tuto orang lain erk :)
hehehehhehe~:)
Bukan Lyssa malas ke hape .
Tuto pnjang cgt ,!:)
So , better kalau korang tengok sendiri tutorial owner blog tu kan ?
Okie!
Kalau nak tahu mcm mana , KLIK kat bawah ni :) :


*Korang ikut lah cara2 yang tertulis oke ?
*Jangan lupa , follow Mommy Pinky tuh auh ?
*Kalau nak tanya pape , juz komen kat ruangan komen Mommy Pinky :)

=TRIMASS=
hee~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
amPuzz
AUTHOR
March 19, 2011 at 3:39 PM delete

its nice... i like it ;)

avatar
March 19, 2011 at 4:39 PM delete

kak lyssa,mcm mne nk buat klo org dtg blog kter nnty dye ade tulis contoh
' welkam korg..thanks sbb dtg blog sye'...sorry klo menyusahkan akak...

avatar
March 19, 2011 at 4:46 PM delete

@~ Irdina Kyudahia ~ !!!

ohh .kalau yg itu . boleh tgk tutorial alert message!

avatar
Lurve mila
AUTHOR
May 8, 2011 at 12:55 AM delete

Thanks akak... Dah jd ni.. =) Love it...

avatar
June 3, 2011 at 12:36 PM delete

akq sye x phm larr..sye buat x kluar pon link blog sye..die ad tyer"text css" ap nth..tu cam ner?please akq answer it !hehe

avatar
ninaricchi08
AUTHOR
July 20, 2011 at 2:26 PM delete

thank you for sharing the info!!

avatar
Noriesya
AUTHOR
August 31, 2011 at 12:13 PM delete

maaf tumpang tanye..sweet tooltips nie ape? ^_^

avatar
steel roses
AUTHOR
September 17, 2011 at 10:38 AM delete

@Lyssa Dollixioussalam dear ... may i know cmnew nak wt link welcome to my blog .. hehe ~

avatar
ipad
AUTHOR
September 22, 2011 at 12:35 PM delete

kak cm ner ar nk wt.,.alert massage saia dh buat tpy x leh.,

avatar
December 25, 2011 at 10:59 AM delete

Kak Lyssa,mcm mne nk ltk icon tepi title blogg tuhh mcm kak lyssa punye lolipop...

avatar
February 25, 2012 at 3:52 PM delete

kak lyssa , mcm mne nk tkrkn design kpd template ?? bolh tolg ajr !

avatar
rieda_ffya
AUTHOR
April 4, 2012 at 12:51 PM delete

nice blog Lyssa..ade ilmu2 awk yg sy amik n pakai..thanks dear..

avatar
Ina Rina
AUTHOR
June 17, 2012 at 2:48 PM delete

Kak Lyssa, nape bile saye tekan link mommy pink tu dye kate permission denied utk invited readers only. sory susah kn kak lyssa

avatar
July 1, 2012 at 5:46 AM delete

tak boleh nk bukak pun link mommy pinky tu..dia ckp kena ada org invite baru boleh tgok blog dy..=.=

avatar
November 10, 2012 at 6:48 PM delete

Assalamualaikum akak.. sye pown cme la kak.. x dpt.. msti kene org ivite..

avatar
Gifta Good
AUTHOR
June 27, 2015 at 8:18 PM delete

blognya sudah diremove kak

avatar

Google+ Followers