Korang !! Tolong Aku ! ;(

:face41::face32:
:face73:
Uwaaaa~ Weyhh... Tolong Lyssa !! Tolong.. Tolong ! hmmm ..
Tengok apa dah jadi ngan blog Lyssa niyh ! :(

Semua yang ada gambar tuh , semua dah ilang !! :(
Kali ni , sape pulak yang boleh tolong Lyssa ???

:face62:
Lyssa mintak pertolongan kat korang sangat2 nyhh ! >.<

Cam ner nak pulih kan balik blog Lyssa jadi bentuk asal .? :(( hmmmm ...
:face29:
Sedih GILAQ niyh .!~ hmmmm ......~ :'(

Sesiapa yang boleh tolong Lyssa tuh , Lyssa berterima kasih sangat lah kat korang ! >.<

Tolong Lyssa selesaikan masalah Lyssa niyh :(
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

41 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
SyEraa
AUTHOR
March 17, 2011 at 3:56 PM delete

laaaaaa mne pg sume pic comel2!!
knp juz ilang mcm tuu??
saba dear...sory cant help u sbb xpena jd mcm niii... :'(

avatar
tyra-ssi
AUTHOR
March 17, 2011 at 3:59 PM delete

dy tga update je kot tu . tggu , klaw still ade tatau la mcm mane .

avatar
qien@h
AUTHOR
March 17, 2011 at 4:00 PM delete

mgkin photobucket update product dorg...

avatar
saya YANA
AUTHOR
March 17, 2011 at 4:15 PM delete

Lyssa ada acount potobucket to tak?rasanye lau kte xde acount ape yg kita wat tu semunya sementara je..kot la..sbb Yana penh gak cam copy je.. tak lama pastu gambo tu jd cm Lyssa sekarang.. so Yana create acount potobucket amik blik backgroud ke ape ke..tapi tak tau gak la kalo xmnjadi..

avatar
syera awmuahh
AUTHOR
March 17, 2011 at 4:17 PM delete

alolo..sian kak lyssa.yg saye tahu..kak lyssa kene upgrade kan dulu photobucket kak lyssa..:D
try belekbelek lah kak lyssa punye acc photobucket kak lyssa oke ;D
jgnlah sedehsedeh..try lah dulu..mane tahu nant bole . :D
try ekh .:D

avatar
meen
AUTHOR
March 17, 2011 at 4:21 PM delete

tuu laa pasal lyssa .
i punye pun sama ,
tpi takde lah semua ,

avatar
cepek
AUTHOR
March 17, 2011 at 4:25 PM delete

xtw r lyssa...sory..

avatar
myra
AUTHOR
March 17, 2011 at 4:25 PM delete

maaf ye kak sye tak leh tolong.blog saye pun same macam akak..ade gambar tu..

avatar
zu hairah
AUTHOR
March 17, 2011 at 4:31 PM delete

kaka comel ! ape suda jd ?

avatar
Syat0za
AUTHOR
March 17, 2011 at 4:45 PM delete

errr.. cube try buang sikit gambo dalam photobucket tu.. zai busy ni, zai rasa zai tau nk wat camne..wuwuuwu~

nnti2 zai gitau..bye2 :)

avatar
March 17, 2011 at 5:13 PM delete

maksud ny awak perlu upload balik gambar awak tu.jgn sdh ye :) awk upload balik gmba2 yg hilang2 tu.

avatar
March 17, 2011 at 5:56 PM delete

maybe org tuh dah update dye pnye album jdi pro kott :D sis, kite pnye ponn tadi jdi cm sis lahh

avatar
Puteri
AUTHOR
March 17, 2011 at 6:18 PM delete

sys ,asl blogg sys jadi mcm nixhh ?

avatar
Cik Zeeta
AUTHOR
March 17, 2011 at 8:12 PM delete

lysa wat aper smpai ley jd mcm ni..?? urmm.. mybe ader smthng- wrong ni.

avatar
Reyn
AUTHOR
March 17, 2011 at 8:18 PM delete

lyssa , blog i pun jg the same thg . photobucket puye prob kudd . tp i still ta jmpe care selesai lg . if youu da dpat , let me know asap k? hee . thankies .

avatar
March 17, 2011 at 8:22 PM delete

lyssa ada dlete image2 tu kat acc photobucket x ?

avatar
ieyla
AUTHOR
March 17, 2011 at 8:22 PM delete

nape jadi camni?
rase photobucket yg poblem kot...
errr,ila pn x pasti sgt...

avatar
March 17, 2011 at 8:37 PM delete

hah?? semua pic comey dah ilang??? mika pun pnh jd cm tu..last2 kena buat semula..sbb ada sumthing missing..boleh ilang tba2..

avatar
March 17, 2011 at 8:41 PM delete

you pergi kat photobaket balek,, then search gambo you yg ilang tuu,, then you download ke komputer you,,then upload balik dekat mane2 image hosting,,paling senang dekat upload dekat blogger,,*kalau tatau tanya*
then copy url gambo yg you upload tadi uh,,then paste dekat tempat gambo2 yg rosak tu,,
paham???

avatar
aqilah
AUTHOR
March 17, 2011 at 8:55 PM delete

photobucket tgh ada problem kot . sorry lyssa tatau cmne nk tlg . lyssa tukar lah icon2 tuh kpd pic lain, mybe boleh .

avatar
Eyka_Aikha
AUTHOR
March 17, 2011 at 9:07 PM delete

kak lyssa maybe sbb akaun phtobucket nih.. cube akak tgk kt photobucket akak.. xpun dkt inbox email akak.. msti ade pape yg xkene nie.. harap membantu.. :)

avatar
masyitahfarid
AUTHOR
March 17, 2011 at 9:12 PM delete

kite pon ade mcm tuuh
tp skjap je.
paastu okeyh blek
plekk

avatar
HAFIZAH
AUTHOR
March 17, 2011 at 9:28 PM delete

bnd ni jadi sbb owner gmbr tu dah delete gmbr tu dr photobucket..sye pon kena tadi

avatar
March 17, 2011 at 9:44 PM delete

ma kne mcm nie jugak td..

agaknya ary nie photo bucket biOl kOt..

kne upgrade.

avatar
tyrafafa
AUTHOR
March 17, 2011 at 9:48 PM delete

aik ? knape jadi cm neh?

avatar
mizz yann
AUTHOR
March 17, 2011 at 9:58 PM delete

lyssa..cube tuka blik link gmba 2 dgn link yg bru..:)

avatar
.:QIELA:.
AUTHOR
March 17, 2011 at 10:27 PM delete

kite rase akak kne tukar semue gambar icon yg akak gune 2..
kot..sbb photobucket memg slalu mcm nie...huhu

avatar
miss izyan
AUTHOR
March 17, 2011 at 10:32 PM delete

lyssa,,cube tuka blik link pic 2 dgn link pic yg bru oke??:)

avatar
masyitahfarid
AUTHOR
March 17, 2011 at 10:56 PM delete

lyssaaa
my blog jd mcm nih blekk
huaaa
pape nt lyssa gtw ek ape fasal mcm nih

avatar
Nurul Mazni
AUTHOR
March 18, 2011 at 12:09 AM delete

sori.. sis tak tau... tapi teruk giler jadi nie~~

avatar
March 18, 2011 at 12:19 AM delete

knp ne lysaa??? ya..nmpk photo bucket ne jd gni..hooo..

avatar
March 18, 2011 at 12:58 AM delete

photo bucket da tk sokong kot?? imge shacke pn g2 dulu..erm..plan2la..mest lisaa tau cmn nk bt kn??

avatar
Syafiq_Elf
AUTHOR
March 18, 2011 at 8:45 AM delete

Maybe ada masalah laman websites ..
Cuma cheak balik code di mana lysa upload picture e2 ..

avatar
Prof Ique
AUTHOR
March 18, 2011 at 11:01 AM delete

aritu penah try nak sign up photobucket, tapi web kata die dah move to another website...so, meybi current setting kamu dah out of service kot lyssa...try tanye pakar ye, saye xbape arif =)

saje tengok keadaan kamu je

avatar
March 18, 2011 at 11:13 AM delete

thnkiuu ehh korang semua!! nnty ,Lyssa try satu persatu cadangan yang korang bagi tuh erkk ! muahhh2 untuk semua! :)

Bila dah selesai semua nnty , Lyssa kasi taw korang erkk ! >.<

Terima Kasih Yang tak terhingga! :)

avatar
March 18, 2011 at 1:40 PM delete

hii lyssa! awak saba oke? saya pon kena cmnie gak.ini msti photobucket punye probs.sume org pon kene cmtu gak.xthu knp ley jd cmnie.myb photobucket ngh update sumthing ke kn?juz saba oke?kite sama2 tolong menolong cri penyelesaian oke?cheer up ^_^

avatar
March 18, 2011 at 2:02 PM delete

: Sorry kaka , saia pun tak reti . Kak sabar je laa .

avatar
March 18, 2011 at 2:04 PM delete

korang ! tgk Lyssa nyer profile sudah semakin ok !:p

avatar
Eiyka Yusof
AUTHOR
March 18, 2011 at 2:14 PM delete

ingtkan tenet sye mcm x btul bap pixcsa sys suma ilang , rupa2nya mmg ilang btul larh . btw , sorry sys bap sye pun x reti .

avatar
March 18, 2011 at 2:53 PM delete

Banner untuk tutorial je belum oke lagi.

avatar
July 31, 2011 at 7:32 PM delete

suda jadi lhaa cek nyssa ! thx !

avatar

Google+ Followers