Apahal Lu COPY Harta Aku Hah ?

Gadis Kidal Berceloteh..

.Assalamualaikum To All Bloggers!.
Singgah And Baca Entry Ini Taww! >.<
.
.
.
.
.
.
.
"Lu Bikin Gua Paaanas Je!"
(tiru Script Zulhuzaimi dalam Movie Remp-It) hehe~
 ^
^
^
SUKA AYAT KAT ATAS INI !!

Haa . Apsal heh , aku suka ayat kat atas nih ? Kau nak tahu kenapa ?
Arghhh ! Ianya ada kaitan dengan TAJUK ENTRY aku hari ini ! >.<
Paaanass !! Paaanass !! Gila Paanass Weyhh !

Kau nak tahu pasal apa ? Haa . ni dia , aku nak crita kat kau...
Masa aku check SB aku , aku tengok ada someone cakap kat aku , yang ada sorang BUDAK HINGUSAN nih . copy harta aku ! Bila aku baca je . tiba-tiba pulak aku jadi PANASS! Hangin satu kepala ..
Aku pantang kalau orang dok kata ada yang cuba nak tiru aku punya harta !...
Bukak-bukak je link tu.. haaa..Tu diaa.. Memang betul ! Gila banyak harta aku kena rompak dengan perompak yang tak bertauliah .. Nak tahu kenapa aku cakap perompak ni , tak bertauliah ? Haa.. Sebab , dia rompakk , then , tunjuk pulak kat orang ramai secara terang-terangan kan ? HAHA! Kelakar betull...

Nak tengok tak , hasil kerja perompak yang tak bertauliah tuh ??
SINI...SINI.....




 

Haaa . tu lah hasil-hasil kerja dia :)
Seronok nyer dia COPY hak aku kan ? Sampai Tutorial Aku pun dia kebass :) Tapi , nasebb baik SATU je.. Kalau tak , habess kena terajang lah dia dengan aku ni !:)
Kalau kau nak tengok dengan lebih jelas ..
Kau boleh pergi dekat blog dia sendiri..


  Amaran Keras : Kepada Yang Suka Sangat Rompak Harta Aku Tu, 
Aku Tak Teragak-Agak Untuk Post Pasal Korang Dalam Blog Aku Ini . 
So , Jaga-Jaga yer . Aku Banyak Spy ! >.< . And Kepada Yang Suka Sangat COPY-COPY Harta Orang ni , Aku Nak bagitau lar , TAK de Guna nya Korang COPY-COPY ni Semua..Dapat Maki-Hamun Daripada Aku , ada lah kan ?(buat tambah DOSA aku je!)

Nota Kaki :Maaf Kalau Ayat Lyssa Agak Kasar!>.<
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

76 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
April 25, 2011 at 8:22 PM delete

lysa..ct dh tgk pge dak tu..ehhe..yes!!like mcm lysa pnyer..sengal tol dak tu..ahah..kn xpsl2 ko kne nek nme..aahha.dah tu br wt lak tu blog tu..

avatar
April 25, 2011 at 8:22 PM delete

hohoho~
dasyat2 budok tuu!!!
anyway,sabaq yep..^^

avatar
Firdani
AUTHOR
April 25, 2011 at 8:28 PM delete

grrr..patut lak lyssa hangin..
byknye die copy..huhu
sabo je la ye..
rendam dlm air sjuk dlu..heee

avatar
haziq mimie
AUTHOR
April 25, 2011 at 8:37 PM delete

kesian lysaa :O hari tu ada orang mnyamr jdi lysa skrg ad org copy plakk haihh

avatar
..gugu..
AUTHOR
April 25, 2011 at 8:39 PM delete

dah tgk blog dy da..

hahah yg tang totu tuh mmg sejibik dy ciplak lyssa..

err tp yg gadget2 tuh mcm mana pulak dy copy ek??

avatar
Noor Anis
AUTHOR
April 25, 2011 at 8:41 PM delete

w0w..!~~sebijik mcm kak lyssa punyer...cuber tgk tut0rial dia...ader name kak lyssa..kalau yer p0m nk tiru pdm lah namer 2..nie guner name kak lyssa lg..ha3 kelakar2..

avatar
April 25, 2011 at 8:42 PM delete

@sitinurfaeezah

hahaha .tahu tk per.. baru baut blog ! SENGAL nak mamposs ! hahahaha . budakk hingusan ;)

avatar
April 25, 2011 at 8:43 PM delete

@иʋя ƨʏαяιʓα иαтαƨʏα

hahaahha MEMANG DASYATT ! haha .padan muka.. kan kena naikk nama! sonok lah dia kan //? hahaag

avatar
April 25, 2011 at 8:44 PM delete

@Firdani

tuh lahh .setakat satu mcm tuh .. tk per lah .. niyhh semua sekali , mana tak hangin SATU badan!:)

avatar
Sunshine
AUTHOR
April 25, 2011 at 8:45 PM delete

Cian Kak Lyssa ~ Saba jer ar k :)
hm, smlm pnas psal len hry nie len plak, ad jer org yg naa wat Kak Lyssa naik angin, err, taa ptut ..

avatar
April 25, 2011 at 8:50 PM delete

@haziq mimie

haihhh .tuh lah pasal.. naseb baikk dia takcopy muka Lyssa sekali .uhuhuhu ;)

avatar
April 25, 2011 at 8:51 PM delete

@..gugu..

ehhehehe .yg gadget tuh.. err.. nak kena gtaw ker ? nanti ,ada org lain pulak yg copy , kalau tahu caranyer.. hehe;)

avatar
April 25, 2011 at 8:52 PM delete

@Noor Anis

hahaha .tahu tak per... copy smpai taraa tuh.. TROKK btol dia. hahahaXD

avatar
April 25, 2011 at 8:52 PM delete

@Sunshine

hik3!! biasa lah tuh.. lumrah hidopp akk . heheeh .terima je lah ;)

avatar
Safone Mad
AUTHOR
April 25, 2011 at 9:05 PM delete

apehal la ciplak2 ni, buat la sendiri kan? :) i sokong u!

avatar
April 25, 2011 at 9:10 PM delete

@Safone Mad

haaa.. tahu tak per ! macam tk de idea lain je kan ... nymph dengan orang mcam niyhh...

avatar
April 25, 2011 at 9:15 PM delete

kak lyssa, alana sesaja buad entry tntang blog akak . kesian kak lyssa . sbr je k kak . bg alana, blog akak je yg d'best ! :D . alana bg link larw . hrap akak bca . http://alanahellokitty.blogspot.com/2011/04/kesian-kak-lyssa.html

avatar
April 25, 2011 at 9:22 PM delete

sbr je k akak . mreka jeles tngok blog akak ni cantik kn kn kn ?? hehe . alana td buad entry psal ni . hope akak baca larw ek . http://alanahellokitty.blogspot.com/2011/04/kesian-kak-lyssa.html

avatar
Iera Lollies
AUTHOR
April 25, 2011 at 9:25 PM delete

la,siannye lyssa..
dah la tutorial tu terang2 da name lyssa,ish3..
sabo je lahh~
(intonasi dalam hantu kak limah) :)

avatar
aRe-PeaK
AUTHOR
April 25, 2011 at 9:26 PM delete

budak tue nak lawan tokey..
femes dia lepas nie lepas lyssa bt entri khas utk dia..hehe..

avatar
Eiyka Yusof
AUTHOR
April 25, 2011 at 9:30 PM delete

sabar je lha sys lyssa . org thak de akal ,, mcm uwh lha !

avatar
sicomelcinta
AUTHOR
April 25, 2011 at 9:37 PM delete

ishh , truk tol dak ue enn kaq ? huhu , saba jek ehh .. mmg perosak dunie tol laa ,, haha :D

avatar
Alyaa Liyanna
AUTHOR
April 25, 2011 at 10:12 PM delete

haha , betol kak lyssa , yana pon banyak kali kene :( tak suke n benci !sabar je laaa tapi at least , blog dye dah femes :) haha

avatar
Alyaa Liyanna
AUTHOR
April 25, 2011 at 10:12 PM delete

haha , betol kak lyssa , yana pon banyak kali kene :( tak suke n benci !sabar je laaa tapi at least , blog dye dah femes :) haha

avatar
dalie
AUTHOR
April 25, 2011 at 10:35 PM delete

sian kt sys..smpai tuto pon dy tiru..huhu

avatar
Nor Suraya
AUTHOR
April 25, 2011 at 10:39 PM delete

ish3,kesian kak lyssa,tiap2 kali mesti ade org yg copy hape2 bnde dari blog kak lyssa.....macammanelah die bleh copy,ish3...

avatar
April 26, 2011 at 12:40 AM delete

Hahaha , kesian dia nih dah tak ada idea sampai nak copy-paste ayat orang >< ape daa =.=

avatar
April 26, 2011 at 1:16 AM delete

lisa, i know how to copy catdog segalak gadget yg cm budak tu buat. kacang je, patot die bole wt. btw, i nak follow sbijk sbjik gak blog lisa,
wah, rase cm tenga bercakap dgn lisa surihani pula.. haaha

avatar
April 26, 2011 at 1:26 AM delete

90% plagiarism. Kalo study kt universiti, pihak atasan detect, automatically, buang terus. LOL. anyway, budak tu hebat gk sbb berjaya meningkatkan traffic blog dia. LOL. owh, Miss.LyssaDollixious, cool yo! jgn pressure sgt. be professional yo! just let her be and slowly troll her untill she close her blog account. try google what is troll. boleh nyebabkan kemurungan dan moral down sapa yg kena troll neh. anyway, Thinker support Miss.LyssaDollixious. :)

avatar
aze said :
AUTHOR
April 26, 2011 at 1:44 AM delete

die budak lgy kak lyssa , tpy die xptot buadd mcm tu ..
die buadd ta jdik pon ><
tutor pulak. mmg stu jek sbb die bru first time nak buadd.nmpk sgt die amek kat kak lyssa sbb ape yg tertulis ade nme kak lyssa . kalo nak copy pon berpade2 lhaa sikedd,
huhu .
haishh ><
tpy , kak lyssa pye is better <3

avatar
Mila Ahmad
AUTHOR
April 26, 2011 at 8:32 AM delete

mesti dia peminat adik..
smpai nk sebijik cam kO dik...

avatar
April 26, 2011 at 11:37 AM delete

kak lisa ;) mahu tnya nie. kak lisa pnh tak edit menu tab yg cumel2 cm kak lisa kt blog org len? coz bnyk btol sebijik cm kak lisa.. nk ty dulu la. t kn ckp tuduh org 2 lak.

avatar
alienelliz
AUTHOR
April 26, 2011 at 1:14 PM delete

haha garangnya..=P jangan marah2 na..hehe t x comel..ahaha

eh, header tu cantik la..hehe
http://hatibatu.com/blog/

avatar
jue
AUTHOR
April 26, 2011 at 2:16 PM delete

mmg agk2 mnymph je tgok dak tuh pnye blog..sbjik pak tuh...btw akk but la tuto cmne na uat header cm ak tuh.shukee la..hope ajrin ya..^____~

avatar
Memey
AUTHOR
April 26, 2011 at 3:36 PM delete

same lah kita lyssa :( ,jumaat lepas haritu pun i baru terjumpa ada org yang copy lebih kurang macam blog i. adoi sedih woa~ T_______T yang tukang rembat pun orang endon kan. haha. saboo jela :P

avatar
April 26, 2011 at 4:15 PM delete

haha... tuto dia adew nme lyssa ag XD terang lagi brsuluh dia yg copy XD

avatar
akmaLoweyz
AUTHOR
April 26, 2011 at 4:33 PM delete

nta2 kn..mmg dye xreti nk ubah k0wt..cbb tu terc0py yg sme je..bese r..bwu bwt..haha..rilek2..=)

avatar
dupdapdupdap
AUTHOR
April 26, 2011 at 5:09 PM delete

syg.sabar k.tak kemana org mcm tu.cari popularityy murahan seyh.btw lagu page you best.apa title?

avatar
April 26, 2011 at 5:13 PM delete

alana ekowt tuto akak je . tak tau puwn yg blockquote kta sma . maaf ya kak .

avatar
April 26, 2011 at 6:19 PM delete

Haa. tu dia plagiarism muncul. adi kici, be yourself yo! slagi kita ikut seseorang itu, maknanya kita adalah dia. well, dalam kehidupan ni, kita x tau apa yg bakal terjadi. so, bila kita jd diri sendiri, kita punya alasan knp ia begitu. x faham? x pa, ini bhasa double meaning yo! soon or later, you'll get it. :)

avatar
April 26, 2011 at 6:25 PM delete

Haihh, sekoq2 tk bole blah. Sabo je lha cik lyssa.

avatar
April 26, 2011 at 7:08 PM delete

hakhakhak, lyssa, budak yg copy tutorial n segala harta2 lyssa tu msih hingusan lagi. maybe die tak reti apa mksud 'rules n regulations' dlm blogging. msih mentah lg. cuba bca tutorial yg budak tu post, mmg termaktub lyssa punya. mistake budak tu, die lupa nak gnti nama 'lyssa' dgn namanya sendiri. pastu, kat ujung2 bole lg letak 'cop'XOXO shaffy. nak gelak pun ada bila baca. hehe! pa kata lyssa gertak die sikit. :D

avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 26, 2011 at 7:53 PM delete

ya allah..sebijik sebulat suara betul budak tu copy! cis..cik aish yg tgk pun berangin..yg kelakar nya siap lupa tukar nama lak tu kat tuto tu. haiyo...nama pun budak hingusan..dia ingat dlb blogging ni boleh buat copy2 ni..dia ingt takleh kantoi agaknya..dia lum belajar lg yg internet ni worldwide. hahahahahahaha..kelaka kelaka..

avatar
April 26, 2011 at 10:54 PM delete

xpe la lyssa oi...lyssa g wt len je la..susah jgk kalo org xreti membaca..lagipun kebykkan tutorial yg ada skg ni semua org ada..majoriti blogger skg memiliki benda yg sama...cuma tak bestnye dia tiru apa yg dah ada kt blog lyssa je..kalo dia nak copy2 lyssa nye..lyssa wt la lg cantik dr yg dia dah curi tu..lgpun ramai dah tau lyssa terer bab2 edit dan cipta pic2 comey kan?? so, lyssa tak yah dok sakit ati ngn budak hingusan cenggitu...wt pening je...kalo lyssa nk mrh2 sekal mana pun lyss xkan dpt pe2..dia senng hati je..lyssa jgn mrh2 lg ye...nnti x comey lg dah..chill!!

avatar
!miss G!
AUTHOR
April 27, 2011 at 2:45 AM delete

haha~kak lyssa..ntah2 bdk nie 0wg yg sme nak jatuhkan akak??agak jer....
:D btw,ska sgt bl0g kak lyssa

avatar
April 27, 2011 at 10:11 AM delete

budak2 la . kaka xyah la nak amik siyes ..

avatar
April 27, 2011 at 3:11 PM delete

DAH XDE LYSSA... MAYB DIA DAH TUKAR OR.. SIS OPEN XABIS XTAU LA...RASA CAM DIA DAH TUKAR LA..

avatar
Deyana Lam
AUTHOR
April 28, 2011 at 5:32 PM delete

ader lagik la,,,,td D da bukak,,,sebijik same dowh,,,,cian kt ko lyssa,,,sabar ea,,,=)....

avatar
CiK_CieRa
AUTHOR
April 28, 2011 at 6:20 PM delete

sbjik mcm k'lyssa pnye.
nme pn abs dicopy !
cian akak ;D
saba k !
tp blog akak cntik g !
suka ! suka ! suka !
;D

avatar
April 29, 2011 at 8:32 PM delete

bodoh gyla lah org tuh kak -.- bukan nak minta terajang tuh , dea nak minta kubur agaknya -.- huis .

avatar
May 5, 2011 at 11:45 AM delete

fulamakk...bnyak nyer kna "copy & paste"! O3O!!!

avatar
May 5, 2011 at 11:45 AM delete

fulamakk...bnyak nyer kna "copy & paste"! O3O!!!

avatar
May 5, 2011 at 11:45 AM delete

fulamakk...bnyak nyer kna "copy & paste"! O3O!!!

avatar
May 6, 2011 at 1:33 AM delete

Hal ni dah lama kot. Cik. Lyssa pun x ada lg ngadu domba tntg hal nie lg. ya, luka memang blh sembuh tp parut ttp ada, I know it. tp x perlulah nk bangkit2 hal lama. Ia umpama 1 fitnah yo! x percaya? try usya full kes komunis Ibrahim Libya kt utube. just said you were sympathy is enough. Anyway, Miss. Lyssa, be strong and I wish the best for your paper. salam.

avatar
Azzy Zieyya
AUTHOR
September 22, 2011 at 12:55 AM delete

setahu saya akak x marah owg copy hak akak..tapi must kredit to akak blek kn???haish manusia skunk ramai yg nak cepat naik guna idea owg lain..ni yg buat sy yg bwu dlm blog boley ilang mood ni..

avatar
Hailmie©
AUTHOR
September 26, 2011 at 1:05 AM delete

Dik lyssa kalau x nak benda di copy.. letak la tagline ape2 je dkt lyssa pnya post or gmbaq ke ape ke..baru la org pk bnyak kali gak la nak copy... huhuhu..

avatar
atenohaten
AUTHOR
September 29, 2011 at 1:00 PM delete

belog dye ader malware lahh.. virus berbahayeee..... dh takmo bukak belog dye... jahat toll.. isk isk iskk

avatar
blessing
AUTHOR
October 20, 2011 at 11:42 PM delete

sbnrnya,bkn ke sharing tu lagi baik ke? dan kalau betul nk marah sbb ada org 'rmps' harta awk ke,tegur la dgn elok. kesian,dorg kn br nk bljr blogging. kalau dorg dah tau,xkan dorg susah payah nk tiru awk punya. lgpn,expose kbrkn org xbaik la.
thnks..

avatar
ryn
AUTHOR
November 7, 2011 at 11:01 PM delete

ue! si copy nie xpndai nak menipu la! haha

avatar
Nurunur Ijat
AUTHOR
November 30, 2011 at 1:34 AM delete

tak jumpe pun blog dy , hurmm mybe dah tuka link kottt . akak bg la link bary dia . kan akk banyak spy ? hihi ~

avatar
Putwaa amirul
AUTHOR
December 10, 2011 at 4:02 PM delete

Kak Lyssa Kalau Saya Copy Then Saya Credit Boleyh Kan ?

avatar
nabila nice
AUTHOR
December 13, 2011 at 2:25 PM delete

kecik kecik daajadi pencurik ! LOL ! bodohnye perempuan tuh. dah laa satu sekolah.buat malu jer. puihh~ kesian akak kan?

avatar
December 15, 2011 at 3:58 PM delete

kaka lyssa nak tanye nie...macam mane nak buat tuto sendiri...??mane kak lysa belajar buad emua tuto tu..berguna sangat,,tringin nak tahu...

avatar
December 23, 2011 at 3:32 PM delete

Haha, sabar ea kak.. :) cemane kak lyssa tulis link gitu? Tere la kak lyssa :)

avatar
Aqila Onn
AUTHOR
December 26, 2011 at 2:26 PM delete

Sabar je la ye akaq, saye kenal budah tuh.. nanti sye face to face dengan dye.. cheers :D

avatar
January 30, 2012 at 4:44 PM delete

salam! kaq lyssa,iqah nak minta kebenaran share tuto akaq bole,seperti yang akaq kater(dlm entri lain) kene boh credit??????ole ke?????

avatar
February 25, 2012 at 6:47 PM delete

buley ajar mcm mne na wat ank pnh yg ade nme akak tuh? klu buley thanks!

avatar
February 25, 2012 at 6:48 PM delete

please tau ajokan! thanks=]

avatar
Jijie
AUTHOR
March 14, 2012 at 8:30 PM delete

akak..saya baru baca akak nye entri ni.. icon amoi yg comel tu saya guna..tapi saya ambik dekat photoshop..sory kalau tu akak punya and saya tak minta izin pun...

avatar
Nurul Aini
AUTHOR
March 18, 2012 at 1:40 PM delete

Hik , Sabo Kak Lyssa .

avatar
March 29, 2012 at 12:09 AM delete

hahaahhaa, adeke patut wat cmtu? huhuhu. nak rompak pun ,gtaw ladulu. haha

avatar
Winky Girl
AUTHOR
June 18, 2012 at 3:15 AM delete

Patut ke merompak suke hati die jer?Saya takdelah sampai nk merompak!^^_

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
December 10, 2012 at 4:22 PM delete

Sabar je .
jangan layan orang mcm tu/

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers