Apsal Kau Menyamar Jadi Diri Aku Ha ?? And Boleh Pulak Kaw Meng-GEDIK dengan jantan lain kan ?

Luahan Hati Cik Lyssa...

Salam Kepada Semua Blogger ..
Tak kira.. Follower Lyssa atau Yang Baru Singgah dekat blog Lyssa ini .

Tapi , Lyssa harap , korang singgah lah kejapp,ye . Baca ENTRY LYSSA ini.
Penting sangat2 ! Tolong ya.. Baca , Like and Komen sekali tau...


Hati Lyssa hancur , Geram , Sakit , Punah , ...semuanya lah.~ 
Kalau boleh , rasa macam nak maki-maki hamun-hamun je ssiapa yang bagi Lyssa MARAH ni!
Alahai .. Tapi , Lyssa tak sampai hati pulak nak marah .
Sebab Lyssa bukan jenis yang suka marah2 .
Alar . korang tengok je lah entry yang lepas2. Lyssa adakan marah2 orang .? Lyssa nak jadi orang baik .. Tak nak jadi macam itu dah ! . Nanti , tak pasal2 Lyssa pulak kena kencing dengan orang lain. Tak nak ah macam tuh kan ? 

Adduyy , kali ini pulak , kes yang agak sama lah dari hari tu .. Tapi , kali ni , bagi Lyssa lagi parah lah jugak.. tapi , tak de lah separah orang yang kena accident lenyek dengan bas 2 dua tingkat tuu. hehe . Ok. Kalau korang nak tahu cerita nya , korang boleh lah teruskan baca apa luahan yang Lyssa nak tulis kat bawah ni , oke. tapi , kalau ada yang ter-KASAR bahasa ke , Lyssa nak mintak maaf awal-awal lah yer.  Ye lah , manusia bukannya PERFECT kan ? :)

**Kalau nak tahu lagi . Click Read More Ok ?**






Ok , sedang Lyssa jalan-jalan dekat Mr.Google , tiba-tiba Lyssa ternampak nama Lyssa. dan tajuk nyer , agak weird  , and hati Lyssa rasa macam nak bukak jer , siapa yang tulis pasal Lyssa.. Bukak je tajuk tuh , tiba-tiba . keluar gambar Lyssa . Terus hati Lyssa berkata :
"Eh , masa bila pulak aku join kawanlah.com ??"


Arghh ! Memang tak sangka GILA lah kan , boleh pulak , orang curi gambar Lyssa .. bukan nyer SATU ! Tapi , Semua gambar Lyssa yang ada dalam blog , google , n facebook ! GILA apa orang macam nih ?? Memang dasar perempuan murahan n tak sedar diri kott ?
Seriusly , memang Lyssa terkejut GILA bila tengok gambar-gambar Lyssa dicuri , yang itu tak pe lah kan , tapi , boleh pulak , menyamar yang diri dia tuh .. 'LYSSA' ! Apa kes ni ??


Kalau korang tak percaya lah kan , korang boleh usha dekat PAGE ini :


PROFILE KLON LYSSA DI KAWANLAH.COM
(Tapi , tunggu dulu .. jangan terburu-buru.. banyak lagi Lyssa nak cerita ni)

Ok . Kita , continue yer ! Huh . Yea ! Memang nak mampus la orang cam gniyh kan ?
Nak sabar .. tapi , macam tak boleh nak sabar dah lah . Ye lah , banyak kali dah kes macam ni terjadi dekat Lyssa . Lyssa bukannya kedekut ke apa nak bagi ambik gambar Lyssa.. Tapi , pada-pada ar weyh.. Kalau korang pun , mesti korang akan rasa MARAH kan , bila ada yang buat macam tuh kat korang ?Macam tu jugak lah aku .

Arghh ...Boleh marah ni ... rasa macam nak humban je laptop ni kat laut ! Biar Laptop aku kawan dengan hidupan laut kat sana tu haa..!
Geram ! Geram ! Benci ! Benci ! 
 Memang aku boleh buat sampai tahap tu ooo ... Jangan main-main ngan aku !!

Oke . Kat sini , Lyssa nak tunjuklah kat korang serba sedikit apa yang PEMILIK KLON LYSSA YANG GEDIK tuh dok komen dengan orang lain !! 

Tengok yer~ (besarkan untuk nampak dengan lebih jelas)





Dah tengok kan ? Kalau korang baca komen yang lain . juz pergi dekat PAGE tuh , and ,korang CLICK bahagian pesanan .. oke ?? . Bagi sesiapa yang TERPEDAYA dengan kata-kata budak GEDIK ni.. Korang anggap je benda semua tuh , tak betol. ! Sebab bukan Lyssa yang Type semua benda tuh... okee  ??


Haiyaakk !! Actually , Lyssa tak puas lagi nak type ni.. Tapi , tak pe lah .. Entry ni , panjang bebenor lah pulak ! Japg , korang bosan pulak kan? HAHA! .
Okie lah .. Lyssa Chow dulu !! :)

Nota kaki : Kepada sesiapa yang tahu siapa pemilik Profile tuh..CepatCepat bagitahu Lyssa erkk.. Sebab , Lyssa nak kasi hadiah special kat BELIAU ! . And , kepada budak gedik + gegeh tuh .. Kalau berani , tunjuk kan lah dirumu yang TAK TAHU MALU tuh kat aku ! Aku TAK takot lah weyhh !! .
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

86 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
April 22, 2011 at 7:13 PM delete

Keciann sys . Owg gedixx mmg cm uee . Sys jgn pikee sgt . Cool n Maki Hamun dy ! Hha :))

avatar
April 22, 2011 at 7:15 PM delete

@SteadyCoolFunky Girl

ahh .memang tak boleh di-pikirin.. nanti , sys pulak jadi gila kang ! hahaXD :))

avatar
zAty =)
AUTHOR
April 22, 2011 at 7:20 PM delete

byk glew pic akak lam tu ek , nmpak beno dye nipu akak eh .. ramai orang tny edit pic kt mane , dia asyik jawab kt laptop je .. orang tny download ape , dye kte xleh kasi tau .. bia dye tak tau pon , HAHA . ngekk btl dye ..

avatar
Syat0za Zai
AUTHOR
April 22, 2011 at 7:24 PM delete

demm sungguh org tu!! tau lah si lyssa ni femes! haha xD


anda boleh report pada kawanlah@hotmail.com untuk membuat tindakan.. :)

avatar
dina darwina
AUTHOR
April 22, 2011 at 7:33 PM delete

tu r susah klu jd awek comey ne..huhu..sabar yerw lyssa..mari kite cari hingga ke lubang cacing sape yg memandai ambik picca lyssa tu

avatar
April 22, 2011 at 7:42 PM delete

@zAty =)

hahaha . memang ahh ngekk ! mana tak nyer.. . Memandai2 je dia jawab macam tuh kann .?? Memang dasar pompuan tak sedar diri kott? HAHA! .

avatar
April 22, 2011 at 7:42 PM delete

@Syat0za Zai
oitt.. bnyk ahh punya femes.. mana de femes lol ;) kih2!! . ohhhoo . boleh buat report erkk ? tak taw pulakk . thnx bagitaw Lyssa!! hahaXD

avatar
April 22, 2011 at 7:43 PM delete

.uihh , sabor2 , jgn marah2 wahai mentorku ( :
.report jer profile tu ,

avatar
April 22, 2011 at 7:43 PM delete

@dina darwina

hahaha .comeyy ape kebenda nyer!HHAHAXD . memalukan sungguh ! . huuhuhu . jom jom . kita CAI and SERBU diaaa!XD

avatar
April 22, 2011 at 7:44 PM delete

sabarr erk , kak lyssa . maybe dea jeless ngan kak lyssa sbb kak lyssa kan comeii :)

avatar
April 22, 2011 at 7:45 PM delete

@Mas Ahmad Safwan

yupyupp .. TAK bolehh jadii ! Kena report jugak niyh.. tp , tak tahu lak g mana cara nyerrr ?:)

avatar
April 22, 2011 at 7:48 PM delete

@Izzah Liyana bt Tahir

eitt.. mana de comell ! merepekk je lah XD :)

avatar
April 22, 2011 at 7:50 PM delete

btul laa kak . kalaw x , apasal dya bwat mcm tuu ??

avatar
April 22, 2011 at 7:53 PM delete

@Izzah Liyana bt Tahir

mana nak taw.. kot kot lah , dia memang GEWDIXX ker... sebab tuh dia buat macam tuh... kan ???

avatar
April 22, 2011 at 7:56 PM delete

tpi , knp msti akak erkk ? hehehe . mmg akak comeii laa kak :)

avatar
April 22, 2011 at 7:57 PM delete

Cik lyssa, sabar oke. Cik lyssa nii cunn sbb tu lha ramaii yg nk amek pics. Hopefully cik lyssa jumpa dat selfish aite. (:

avatar
April 22, 2011 at 7:58 PM delete

@Izzah Liyana bt Tahir

hahah . sebab kaka selaloo jadi mangsa curik pic2 niyh semua... bukan sebab akk comel .. ~!

avatar
April 22, 2011 at 7:59 PM delete

@SAM's daughter ヅ

ohh. yeahh. but CORRECTION di sini . Lyssa tak cun pun lha. hee. btw , thnxx taw! hope jumpa!D

avatar
April 22, 2011 at 8:09 PM delete

tu lah . comel sgt . smpai org wat fake profile .

avatar
Eyka_Aikha
AUTHOR
April 22, 2011 at 8:09 PM delete

kak lyssa! bt0l laa.. bangsat punye org.. harap kak lyssa sabar okey? :)

avatar
Sharlinda
AUTHOR
April 22, 2011 at 8:13 PM delete

lisa...sabo taw..neway, lisa mmg cute n baek..lin tau..hehe..

avatar
April 22, 2011 at 8:21 PM delete

@:: heewonis ::

HAHA . comel apa kebenda nyer tuhh ? huhhhuhu~

avatar
April 22, 2011 at 8:22 PM delete

@Eyka_Aikha

amboih... bangdat tros kuaq dari mulott dia! cam haram jadah kan ?? hmm .sabar je lah niyh.. ;'(

avatar
April 22, 2011 at 8:22 PM delete

@Sharlinda

ehee . makacehh yea lin , sebab paham Lyssa niyhh.. ~

avatar
cikmudatoxin
AUTHOR
April 22, 2011 at 8:37 PM delete

lumrah dunia la cik lyssa =,=

avatar
nuruashia
AUTHOR
April 22, 2011 at 8:44 PM delete

kuang ajoq laa faker tu. GGgrrr. kamu sabo yee :)

avatar
April 22, 2011 at 8:51 PM delete

@nuruashia

yupp .sabar je lah .. kenapa lah nasib lyssa asyik kena macam niyh jerpp ;(

avatar
April 22, 2011 at 8:54 PM delete

sys lyssa sabo sabo .. jahatnye powpuan tuwh ! siap gne gmbo sys sume nye .. kejamkejam ! sabo yea ..

avatar
April 22, 2011 at 9:01 PM delete

@STORY FAIS AQILAH

yupp ,smua orang sruh lyssa saboo .tp . ... hmmm ..

avatar
aina fukuchan
AUTHOR
April 22, 2011 at 9:16 PM delete

wahhh , gilaa lahhh pompuan tue . smpay sume pics k.lyssa dy amek .

avatar
April 22, 2011 at 9:20 PM delete

@aina fukuchan

haa .tahu tak per... memang GILA btol budakxx tuh !!D HHA

avatar
AzTiQah
AUTHOR
April 22, 2011 at 9:29 PM delete

report sudaa..kslhn penggunaan tknologi

avatar
chenta leyna
AUTHOR
April 22, 2011 at 9:31 PM delete

salam sis..sis sabar je la,sis kn cantik tu la org ambik gmbar sis..
adk harap sis sabar jew la..org mcm tu mmg x gune...x lyak idup at dunia nie...kesian sis...

avatar
April 22, 2011 at 9:35 PM delete

@AzTiQah

hahaha . maw report mcm mana pon tak taw ar...

avatar
April 22, 2011 at 9:35 PM delete

@chenta leyna

ALAMAKK !! sis mana de centik lah .. mefekk jerpp . dia GEDIKK sgt, tuh yg boleh EMBAT sis nyer pixiee~

avatar
Gadis
AUTHOR
April 22, 2011 at 9:35 PM delete

lysa..
boley buat 1 geng serang budak tu nieh..
Hehehe..
Rilex sudaa...
Dya jelez tuwh...
;p

avatar
April 22, 2011 at 9:37 PM delete

@Gadis

ahahah .nak masokk GENG Lyssa takk ? haha . jum2! p serang ramai-ramai !D

avatar
Eiyka Yusof
AUTHOR
April 22, 2011 at 9:42 PM delete

sabar je lha sys . blog saia uwn kene ,, dea send kat shoutbox saia asal blog lyssa same jer . link url thak letak pulak .

avatar
Dalila
AUTHOR
April 22, 2011 at 10:10 PM delete

Wah..scaRy nyeh! ade gak org wat gini..eRm..ingat ke org popular jek kna..erM..kna bhati2 ok?

avatar
aryIn
AUTHOR
April 22, 2011 at 10:33 PM delete

sy tumpang simpati dgn sys..kalo sy,sy mrh mcm tu juga..brengset punya minah..adoii..sbr ya sys lyssa..:)

avatar
April 22, 2011 at 10:42 PM delete

dik try tgk koment terbaru dri 62ke .. dya bwu post dlm 2 jam y lepas...

"gua rasa lu bgos buat camni.si lyssa tu pretend ja baik.padahal..sapa yg staf wif her 24 hours sure taw prangai sbnar dia.lyssa tu cari glemer ja lebih.gua pon tak taw kenapa ramai sangat fan org yg talam cam lyssa tu??" ney ayat 62ke 2 ..

avatar
mahirahnazlim
AUTHOR
April 22, 2011 at 10:46 PM delete

rajin jugak org tuh buat fake profile Lysa . hahaha kalau dpt cepuk jer laju3 budak tuh ngengader HAHA . bwk brtenang eah lyssa !

avatar
April 22, 2011 at 11:17 PM delete

biasa la tu, ntah2 dia tak lawa kot. hihi

avatar
April 23, 2011 at 12:39 AM delete

lyssa die jelez la tu lyssa comey , sweet plak tu..sbr la ye.. ^^V

avatar
Eiyka Yusof
AUTHOR
April 23, 2011 at 2:04 AM delete

then............3 !!
geram lha . ingat kan sys yg send . tapi ,, thak de lha . sys kan baik ??
kan ??

avatar
April 23, 2011 at 2:05 AM delete

kesian lysa..sbr ek.. :) nnti dah tau sape buat..ktuk2 kpla dia.haha.

avatar
April 23, 2011 at 2:14 AM delete

ciannya..huhu sbr ya dek..

avatar
April 23, 2011 at 2:19 AM delete

@Dalila

ohokxx2! yeahh . must always BEWARE :)

avatar
April 23, 2011 at 2:20 AM delete

@aryIn

tuh ah pasal ! mana nyer tak marah, kalau org buat mcm niyh , at kte kan ? sampai hati betol ! adess ;'(

avatar
April 23, 2011 at 2:23 AM delete

@☀ Izzaty Hedry☀

hahaha .dia cakap macam tuh , sebab dia tak pusa hati kat Lyssa lah tuh.. GILA kot.. biaring saja orang yang tak guna macam tuh.. huk3!XD

Sapa yang kenal Lyssa , lebih mengenali Lyssa kan ??

avatar
April 23, 2011 at 2:24 AM delete

@mahirahnazlim
hehe . kalau tahu , memang rasa nak cepukk je haa.. heheXD ..
Nak tgk , pasniyh , dia nak buat apa pulak ? HAHA!

avatar
April 23, 2011 at 2:25 AM delete

@Aliana Ruhizat

eheee . tak taw la npew .. TAKLAWA lah kot ! haha .tapi , lyssa ni , bukannye lawa mana . bole pulak dia buat cm tuh kan ? PELIK BIN AJAIB sungguh ..

avatar
April 23, 2011 at 2:26 AM delete

@~$AKURA M!AKA~

ALAMAKK ! Lyssa mana de comel lah yunkk ;)

avatar
April 23, 2011 at 2:26 AM delete

@Eiyka Yusof

hahaha .tk de makna nyer , sys nak send semua bnda tuh ;)

avatar
April 23, 2011 at 2:27 AM delete

@♥ solehah ♥

yupp! btol tuh sis .. ktuk pale dia! tarkk idong ngn tlinga dia! HHAH!!

avatar
April 23, 2011 at 2:27 AM delete

@[sutera kasih]

okiee,,, terpaksa SABAR je lah . tak taw nak buat per daa~

avatar
Anonymous
AUTHOR
April 23, 2011 at 4:03 AM delete

ARAYSHI - THANX LA AKU PUN MUNCUL SEKALI DALAM BLOG KAU. DO U THINK IM APPRECIATE? .BIG F WORD FOR YOU!.

avatar
April 23, 2011 at 8:09 AM delete

jhtnye org yg jdi klon tuu

avatar
April 23, 2011 at 8:49 AM delete

@Aishah A'syiqin

ahhh .dia memang jahat! macam tak sedar diri langsung yaww!XD

avatar
April 23, 2011 at 12:52 PM delete

plik la hana. cm ne yew amekk sume pic akk ep?/ lawo2 lak 2 ;) hehe.. coz kak fb akk wt private kn gmbr 2?

avatar
SWEET GIRL
AUTHOR
April 23, 2011 at 1:32 PM delete

kak lyysa ssh nyer nk wat smua tutorial nie .. syer tk phm larr yg part nk tkn ctrl + f .. tuh cam ner nk wat ??

avatar
iEyNa_AmirinA
AUTHOR
April 26, 2011 at 10:16 PM delete

sbr la lyysa ek...mcm2 lak jdi kt blog lyysa nie....da yg copy lak 2...cian..sabo jela.....sume nie dugaan...hadapi lh dgn tenang..insyallah will be ok...btw..nice blog..suke2 sgt tgok...chumel cgt..^_______*

avatar
June 9, 2011 at 10:30 AM delete

bdak2 kawanlah mmg bnykk glerr yg fake!
sperr arr yg fake kak lyssa uh!
artis yg x popular at malaysia ny downg skerr sgt wat fake,, cam alyssa bernal,, menyampah sy tngokk! cberr kak lyssa usha,,
http://www.alyssabernal.com/
lau kak lyssa nkk tau sy mmg anti glerr
ngn laman web kawanlah ny,,
kak lyssa jgn arr aderr niat nkk
join kawanlah ny,,
admin dyerr cam siot jerr,,
jahat nkk mampos,, bengang jerr blerr tringat! admin kawanlah ny jealous ngn sy smpi snggup delete account sy at kawanlah! mentang2 arr sy bleh tahan arr famous nyerrr! X( terukk btol!!!
:'( HUH!
lau kak lyssa join kawanlah ny t tah2 kak
lyssa pon knerr cam sy!
jgn arr join!
sorry lerrr nyebokk at sni -_-
:)

avatar
imanie
AUTHOR
July 30, 2011 at 12:37 PM delete

..ciannye... lyssa.. y FACEBOOK TUE.. lyssa punye ker?? "cik lyssa"...conpiuslh...

avatar
cinta nazera
AUTHOR
September 18, 2011 at 7:29 PM delete

hope kak lyssa sabar :) ren pun pernah kene mcm ni kat myspace dulu. last2 jumpe jugak orang yang fake tu. erghh, wujud lagi orang2 mcm ni. ingatkan time myspace2 dulu je ada. hahaha. pelik lah diorang ni...

avatar
Azzy Zieyya
AUTHOR
September 22, 2011 at 12:51 AM delete

tingin nak tgok owg 2 cmne tp web not found..:(

avatar
Hailmie©
AUTHOR
September 25, 2011 at 8:37 PM delete

Oqang penang ckp... bagi mkn pasiaq ja oqang mcm nie...hak3 x dak keja nak curi gmbaq oqang.. haishhhh

avatar
Eyra Arezmie
AUTHOR
September 27, 2011 at 1:32 PM delete

Mcm CIBAI doh pmpwan gedik tuh. Dahlah pmwan murahan! X sedr diri! Myb dye jeles ngn muke akk kowt. Sbb 2 lah dye nx jadik akk. Fuck of lah!

avatar
michi
AUTHOR
October 17, 2011 at 4:56 AM delete

Rileks itu separuh dari Kak Lyssa :D
Chill oke ? Hihihi..

avatar
Naqib Winx
AUTHOR
October 17, 2011 at 8:54 AM delete

Garang nye kakak lyssa ni! hehe
tak sangke kak lyssa garang
seram niyh~ hahaha
bawak bertenang kak lyssa yew ! =D
maybe orang tu biggest fan kak lyssa
sebb tu die buat cam tu! huhuhuhu!
kalau Naqib pon geram jugak. tampo kang siape buat bende tu

avatar
Naqib Winx
AUTHOR
October 17, 2011 at 8:55 AM delete

@Eyra Arezmie oit2 ! bahase kene jage cik adek chumel! =D

avatar
Siti Hajjar
AUTHOR
November 12, 2011 at 9:14 AM delete

cian kak lyssa !!mmg kjam la orng tu..:)

avatar
Secret Garden
AUTHOR
December 11, 2011 at 4:16 PM delete

kak Lyssa terlampau femous! Semua org nak jadi cam kak Lyssa...

avatar
Park So Eun
AUTHOR
December 12, 2011 at 12:38 PM delete

kak lyssa,adik dini nak nasihat nie...walaupun diorang wat camtu kat kak lyssa tersayang ni,sabar je menghadapi cabaran...adik dni kat facebook pun pernah walaupun 10 tahun..itu pun sbb adik dini selalu dikenali ramai,(x perasan eh..)die pon jeles..and nak jd popular gak..sampai adik dini nyer facebook pun dah x ramai kawan sbb diorg teradd klon adik dini ni..sedih..pastu dadik dini jelaskan sumenye kat kawan adik din..jadi,diorg pun ..pecaya..and klon tu adik dini wat slow talk kat dier at school and lama-lama,dier minta maap..

p/s:diadik dini dpt tau sapa klon,adik dini cari org yang benci adik dini cowang jer.....

avatar
Fyrah
AUTHOR
December 19, 2011 at 10:12 PM delete

ya allah .. kejamnya dia .. kesian kak lyssa ..

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 9, 2012 at 3:44 PM delete

sampai skrg still ada lagi acc faker nie . geram pown ada . dia da tade kje laen ke na bwat ??

avatar
February 18, 2012 at 12:13 PM delete

huhu,, cian kak lyssa,, kak lyssa c0mey ngatt,, sbb tu ade org yg nk jdi kaka,,,

avatar
February 29, 2012 at 11:30 AM delete

ayyoo,saba kak lyssa,marah nnti cepat tua,nnti kak lyssa yg comeyy ni,kang jdi kerepot pulak,haha :D

avatar
June 27, 2012 at 9:25 PM delete

kak.. profile pic tu muke akak ke?... mcm len je..

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
December 6, 2012 at 4:38 PM delete

entri ni kak lyssa type mase 23 april & masih ade lagi acc tuu.. memang tak tau malu lah dye tuh kan.

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 2:30 PM delete

Kalau saya pun marah. BTW, Kak Lyssa jgn humbankan laptop akak kat laut. Nanti blog ni takda entry. hihihi

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers