Cik Lyssa mula SUKA warna PINK sejak ........

Gadis Kidal Berceloteh..

.Assalamualaikum Semua.
Haii ~ Hows your life , girls / guys ?
hehe . Nampak macam bersemangat je ?
Bersemangat kenapa tu ? Tak sabar2 nak baca entry Lyssa kali ini ke?
hehehehe . Perasan je lah kaw , Lyssa ni ! haha.

Sshhh~ DIAM SEMUA !!!!!
Jangan kecoh-kecoh ..

Duduk diam-diam kat situ . Amboih .. budak-budak , kakak-kakak ,
pakcik-pakcik, makcik-makcik,... dengar sini .. hehehe~
Kali ni , Lyssa nak story ciket kat korang semua ..



Sejak bila Lyssa suka warna pink ni ?
hehe ;)

Haa.. nak tahu ke yunk ?.. 
NAK ?? NAK ?? NAK ??

hehe . oke  , sabar... sabar ...

Oke , Lyssa nak tanya kat korang nii . haa~
Dulu - dulu , Lyssa SUKA warna apa ?
Kalau tahu , angkat tangan cepat !!!~

Minah : ye ! ye ! Saya tahu ! saya tahu !!
Lyssa : Apa yang kau tahu minah ?
Minah : Minah tahu , Lyssa suka warna apa dulu..
Lyssa : Ok. Kalau tahu , sila jawab .
Minah : Dulu Lyssa suka warna putih kan?
Lyssa : Aiyoo .. Minah ! Salah jawapan kamu tu .. Warna putih tu , warna kesukaan Mr.Pritt lah!
Minah : Abis tu , Lyssa suka warna apa dulu?
Lyssa : haha . Lyssa terbalik dengan Mr.Pritt ! Lyssa suka warna hitam lah!
Minah : OoOo . Baru lah minah tahu sekarang.. hehe..

Haa.. dah baca dah perbualan antara Minah dengan Lyssa tuh ? hehe !
Yupp Yupp ! Memang ! Lyssa memang suka GILA GILA GILA punya dekat warna hitam ! Sampai SATU tahap tuh kan , boleh pulak Lyssa join EMO GROUP !
hahaha . Igt lagi .. Emo Goth Style! [E.G.S] ! Kalau siapa2 yang pernak tahu Lyssa budakk Emo dulu. diorang tahu lah ! 
Sampai dekat almari Lyssa .. penuh dengan baju warna HITAM lah ! Merah pun sama ! hahahaha . Gila lahh..


Haa.. Sekarang ni pulak . Tiba-tina lah Lyssa minat dekat Warna PINK !
Kenapa ehh ? Macam mana boleh minat/suka lakk ni ?
Pelik kan ? Kalau korang nak tahu , dulu lar kan ,
Lyssa ANTI-GILA dekat warna pink !!
Kesian pulak dekat warna pink ni semua... Lyssa tengok dulu.. warna pink ni , menjijikkan lah ! eeee yucks !! Geli rahhhhh  ~~~

Tapi , since bila pulak , kaw minat warna pink ni Lyssa ?
haaa.. SEJAK LYSSA MULA TERJEBAK DALAM DUNIA BLOG ni lah!
Dulu ,Lyssa pernah buat blog . kaler hitam .. tapi , itu dulu lah ..
Semasa zaman jahiliah dulu.. Haa.. sekarang ni ... Hati ku sudah bertukar menjadi LEMBUT alar2 MASHMELLOW gitu . hahahaha~
Bak kata "CIK IRINE NADIA MARCELLO"

Mana tak nye.. rupa-rupanya . warna pink ni , melambangkan ciri-ciri seorang perempuan yang alar2 keperempuanan.. paham ker ? hehe 
Merapuu sudahh~

ehee. Lembut je kan , bila tengok sesiapa je lah yang pakai pakaian alar-alar pink gitu ! nampak comey lote jer.. Then , Lyssa pun try lah jinak- jinak kan dengan warna pink ni .. ;)
Then , makin lama terasa makin sayang pulak dekat warna pink ni ! hehe ;)

Korang pulak , macam mana ?
Minat tak ,dengan warna PINK !?
Kalau minat , bagitaw Lyssa.. Bolehlah kita tubuhkan ..
"Group Minah Pinky" !! haha . Gurau jerp !:)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

40 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
April 30, 2011 at 7:45 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Amalina
AUTHOR
April 30, 2011 at 7:49 PM delete

Saya suke pink jugak! Since standard 1, hehe

Reply
avatar
April 30, 2011 at 7:52 PM delete

@::♥☺Eira Faziera☺♥::

hahaha .aisehh . sama lah kita yew.. ANTI-WARNA PINK dulu.. tapi now.... hahahaha

Reply
avatar
April 30, 2011 at 7:52 PM delete

@Amalina

wahhh . amboih.. kekal setia sampai sekarang nohh ? hhahaha ;)

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 30, 2011 at 8:01 PM delete

cik ezy dulu lgsg xmnat pink..
konon pink xmacho..
lps tu t'pikat pulak dgn kaler pink..
skrg ni sume mnde nk pink.. ekeke

Reply
avatar
April 30, 2011 at 8:06 PM delete

@Cik Ezy

hahaha .tahu tak per . cik ezy. dulu , bg Lyssa , PINK tak macho langsungg oh.. nmpk lembik ja! sekarang.. amboih.. kalah lady gaga Lyssa niy haa! HAHA :)

Reply
avatar
April 30, 2011 at 8:16 PM delete

Akak memang suka sangat kaler pink gan kaler purple...hehehe

Reply
avatar
April 30, 2011 at 8:18 PM delete

@Isteri @ Ibu Cute

ehh .tersama pulak , dengan Lyssa erk .hik3! :) go go pink kaler!!! _^

Reply
avatar
--hunny--
AUTHOR
April 30, 2011 at 8:21 PM delete

sis..kita pon suka gila ngan warna pink ni...sweet gila,...

Reply
avatar
April 30, 2011 at 8:35 PM delete

@Lyssa Dollixious haha..2 lahh pasallnye..ade persamaan laa..eira suke wne pink pon sejak mule berblogging nie la...pelik,,hehe

Reply
avatar
April 30, 2011 at 9:12 PM delete

sy x suka pink tp pink warna yg menarik. mata x sakit memandang blog-blog warna pink. ^^

Reply
avatar
April 30, 2011 at 9:42 PM delete

@--hunny--

hhehe . warna pink memang SWEET !:)

Reply
avatar
Nurfadhlina
AUTHOR
April 30, 2011 at 11:08 PM delete

saya pun suka warna pink :))

Reply
avatar
April 30, 2011 at 11:32 PM delete

ye, dulu minat sangat dengan pink. tapi sekarang macam dah jemu kot. nak tukar warna faveret laa. haha.

Reply
avatar
re'an raihan
AUTHOR
May 1, 2011 at 1:35 AM delete

rean pun suka warne pink since baby.hehe
jum sis tubuhkan group~wee.kidin jew

Reply
avatar
May 1, 2011 at 2:33 AM delete

@Fatma Diyana MB.

hahaha .suka kaler apa lak sekarang ?:)

Reply
avatar
May 1, 2011 at 2:35 AM delete

ohhoo . nak tubuhkan group ehh ? idea yg bgos tuh ! hehehe;)

Reply
avatar
May 1, 2011 at 2:46 AM delete

saye suke pink sejak darjah 1..hu3x..skrg pon still ske g..hu3x..=)

Reply
avatar
May 1, 2011 at 9:11 AM delete

mika suka warna pink sejak dulu lagi...obses dah ngn pink...

Reply
avatar
May 1, 2011 at 9:22 AM delete

@~~faizatul akma~~

wahhh .memang setia giler kat warna pink yerr ;)

Reply
avatar
May 1, 2011 at 9:22 AM delete

@♥MiKa FasHa♥

wwaahhh . Lyssa baru je rasa nak suka lol . hahah ;)

Reply
avatar
May 1, 2011 at 12:08 PM delete

hahahha ! kita sama lah akak , dulu zeyra pun suka wana wana hitam tapi skunk nie dok start nak suka kaler pink . hahaha !

Reply
avatar
Nazura Hanim
AUTHOR
May 1, 2011 at 12:13 PM delete

hehe .. dulu sayaa ni PEMINAT WARNE PINK time kecik kecik lagi ! mase tengok baju time baby .. BANYAK WARNE PINk .. da besa sikit sukee warne putih sbb putih nmpak bersih jea . Then skunk pening kepalee .. sbb putih dan pink dua dua comell !

Reply
avatar
yayaMARZUKHI
AUTHOR
May 5, 2011 at 9:37 AM delete

kita sama . dlu ska itam . n anti gila dgn kaler pink . lastly , suma brg na kaler pink ja.
BETOI la org kta jgn bnci2 .
nty jtuh hati . KAN KAN :)

Reply
avatar
Mashitah
AUTHOR
September 15, 2011 at 9:37 PM delete

same la . dulu , kite suka gile kale biru . Tapi , bila terjebak dgn dunia blog ni , pink je keje .

Reply
avatar
October 30, 2011 at 10:00 PM delete

Haha . 'Group Minah Pinky' ? Boleh jugakk .

Reply
avatar
Honey Liyana
AUTHOR
November 3, 2011 at 10:17 AM delete

Lyssa... Ama la kta..dlu sy pn x ska kaler pink... Siap myampah g..tp skunk da gla sakan ngan kaler 2...

Reply
avatar
Izz_Zaty
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:26 PM delete

Sofie pun dulu suke warna pink jugak! dari kecik lagi suke warna pink.. hehe! comel jer pink color tu~

Reply
avatar
Miss Lovouis
AUTHOR
December 16, 2011 at 5:31 PM delete

Samela sys ..
Dulu anti-pink gler3la,tp addicted kat warna kuning.
Lambang warna diraja gituuu (^_^)

Reply
avatar
June 5, 2012 at 9:49 PM delete

hye kak lyssa !! ct pun minat giler giler kat pink . kalo bule suma nak pink . hik3

Reply
avatar
Miss Farhah
AUTHOR
June 6, 2012 at 2:35 PM delete

farhah dulu suka ngan wane pink ni.. cntik.. farhah rindu dgn bl0g kak lyssa yang wane pinky tu.. kak lyssa.. bole x ajarr cam ne nk wat home,toturial,tip2
hope kak lyssa bagi tunjuk ajar

Reply
avatar
June 6, 2012 at 9:44 PM delete

Pink mmg comel.....sweet colour tuh,tnng aty ble tgk wane pink...

Reply
avatar
Eira_Nzgurlz
AUTHOR
June 6, 2012 at 9:51 PM delete

kak lyssa, eira pun suka warna pink jugak .. hampir semua barang warna pink .. hehehe ..

Reply
avatar
June 7, 2012 at 2:17 AM delete

Ehh, such a coincidence!! Dulu saya pun ala-ala Goth jugak macam Kak Lyssa, sekarang pun gilakan PINK!

Reply
avatar
salju putih
AUTHOR
March 5, 2014 at 5:15 PM delete

dulu pun saya anti pink jugak,sekarang dah jd peminat fanatik

Reply
avatar