Home
tutorial
Tips-Tips

01 May 2011

Cik Lyssa mula SUKA warna PINK sejak ........

Gadis Kidal Berceloteh..

.Assalamualaikum Semua.
Haii ~ Hows your life , girls / guys ?
hehe . Nampak macam bersemangat je ?
Bersemangat kenapa tu ? Tak sabar2 nak baca entry Lyssa kali ini ke?
hehehehe . Perasan je lah kaw , Lyssa ni ! haha.

Sshhh~ DIAM SEMUA !!!!!
Jangan kecoh-kecoh ..

Duduk diam-diam kat situ . Amboih .. budak-budak , kakak-kakak ,
pakcik-pakcik, makcik-makcik,... dengar sini .. hehehe~
Kali ni , Lyssa nak story ciket kat korang semua ..



Sejak bila Lyssa suka warna pink ni ?
hehe ;)

Haa.. nak tahu ke yunk ?.. 
NAK ?? NAK ?? NAK ??

hehe . oke  , sabar... sabar ...

Oke , Lyssa nak tanya kat korang nii . haa~
Dulu - dulu , Lyssa SUKA warna apa ?
Kalau tahu , angkat tangan cepat !!!~

Minah : ye ! ye ! Saya tahu ! saya tahu !!
Lyssa : Apa yang kau tahu minah ?
Minah : Minah tahu , Lyssa suka warna apa dulu..
Lyssa : Ok. Kalau tahu , sila jawab .
Minah : Dulu Lyssa suka warna putih kan?
Lyssa : Aiyoo .. Minah ! Salah jawapan kamu tu .. Warna putih tu , warna kesukaan Mr.Pritt lah!
Minah : Abis tu , Lyssa suka warna apa dulu?
Lyssa : haha . Lyssa terbalik dengan Mr.Pritt ! Lyssa suka warna hitam lah!
Minah : OoOo . Baru lah minah tahu sekarang.. hehe..

Haa.. dah baca dah perbualan antara Minah dengan Lyssa tuh ? hehe !
Yupp Yupp ! Memang ! Lyssa memang suka GILA GILA GILA punya dekat warna hitam ! Sampai SATU tahap tuh kan , boleh pulak Lyssa join EMO GROUP !
hahaha . Igt lagi .. Emo Goth Style! [E.G.S] ! Kalau siapa2 yang pernak tahu Lyssa budakk Emo dulu. diorang tahu lah ! 
Sampai dekat almari Lyssa .. penuh dengan baju warna HITAM lah ! Merah pun sama ! hahahaha . Gila lahh..


Haa.. Sekarang ni pulak . Tiba-tina lah Lyssa minat dekat Warna PINK !
Kenapa ehh ? Macam mana boleh minat/suka lakk ni ?
Pelik kan ? Kalau korang nak tahu , dulu lar kan ,
Lyssa ANTI-GILA dekat warna pink !!
Kesian pulak dekat warna pink ni semua... Lyssa tengok dulu.. warna pink ni , menjijikkan lah ! eeee yucks !! Geli rahhhhh  ~~~

Tapi , since bila pulak , kaw minat warna pink ni Lyssa ?
haaa.. SEJAK LYSSA MULA TERJEBAK DALAM DUNIA BLOG ni lah!
Dulu ,Lyssa pernah buat blog . kaler hitam .. tapi , itu dulu lah ..
Semasa zaman jahiliah dulu.. Haa.. sekarang ni ... Hati ku sudah bertukar menjadi LEMBUT alar2 MASHMELLOW gitu . hahahaha~
Bak kata "CIK IRINE NADIA MARCELLO"

Mana tak nye.. rupa-rupanya . warna pink ni , melambangkan ciri-ciri seorang perempuan yang alar2 keperempuanan.. paham ker ? hehe 
Merapuu sudahh~

ehee. Lembut je kan , bila tengok sesiapa je lah yang pakai pakaian alar-alar pink gitu ! nampak comey lote jer.. Then , Lyssa pun try lah jinak- jinak kan dengan warna pink ni .. ;)
Then , makin lama terasa makin sayang pulak dekat warna pink ni ! hehe ;)

Korang pulak , macam mana ?
Minat tak ,dengan warna PINK !?
Kalau minat , bagitaw Lyssa.. Bolehlah kita tubuhkan ..
"Group Minah Pinky" !! haha . Gurau jerp !:)


40 000 orang Pengomen Terhebat !!:

::♥☺Eira Faziera☺♥:: said...

hehehe..Eira dulu anti gak wne pink !!Skrg tbe2 suke2 plak...haha :D

Amalina said...

Saya suke pink jugak! Since standard 1, hehe

Lyssa Dollixious said...

@::♥☺Eira Faziera☺♥::

hahaha .aisehh . sama lah kita yew.. ANTI-WARNA PINK dulu.. tapi now.... hahahaha

Lyssa Dollixious said...

@Amalina

wahhh . amboih.. kekal setia sampai sekarang nohh ? hhahaha ;)

Cik Ezy said...

cik ezy dulu lgsg xmnat pink..
konon pink xmacho..
lps tu t'pikat pulak dgn kaler pink..
skrg ni sume mnde nk pink.. ekeke

Lyssa Dollixious said...

@Cik Ezy

hahaha .tahu tak per . cik ezy. dulu , bg Lyssa , PINK tak macho langsungg oh.. nmpk lembik ja! sekarang.. amboih.. kalah lady gaga Lyssa niy haa! HAHA :)

Isteri @ Ibu Cute said...

Akak memang suka sangat kaler pink gan kaler purple...hehehe

Lyssa Dollixious said...

@Isteri @ Ibu Cute

ehh .tersama pulak , dengan Lyssa erk .hik3! :) go go pink kaler!!! _^

--hunny-- said...

sis..kita pon suka gila ngan warna pink ni...sweet gila,...

Siti Sofeah Abd Wahab. said...

Saya suka jugak warna pink.

::♥☺Eira Faziera☺♥:: said...

@Lyssa Dollixious haha..2 lahh pasallnye..ade persamaan laa..eira suke wne pink pon sejak mule berblogging nie la...pelik,,hehe

Mr.Thinker@Ali said...

sy x suka pink tp pink warna yg menarik. mata x sakit memandang blog-blog warna pink. ^^

Lyssa Dollixious said...

@--hunny--

hhehe . warna pink memang SWEET !:)

Lyssa Dollixious said...

@Siti Sofeah Abd Wahab.

ehh .tersama pulak ;;) hehe

Lyssa Dollixious said...

@::♥☺Eira Faziera☺♥::

ehehehe .tuh lahh .dulu suka warna apa ?:)

Lyssa Dollixious said...

@Mr.Thinker@Ali

hehehehe .thnx !:)

Nurfadhlina said...

saya pun suka warna pink :))

Fatma Diyana MB. said...

ye, dulu minat sangat dengan pink. tapi sekarang macam dah jemu kot. nak tukar warna faveret laa. haha.

re'an raihan said...

rean pun suka warne pink since baby.hehe
jum sis tubuhkan group~wee.kidin jew

Lyssa Dollixious said...

@Nurfadhlina

ehh , tersama pulakk ;)

Lyssa Dollixious said...

@Fatma Diyana MB.

hahaha .suka kaler apa lak sekarang ?:)

Lyssa Dollixious said...

ohhoo . nak tubuhkan group ehh ? idea yg bgos tuh ! hehehe;)

~~faizatul akma~~ said...

saye suke pink sejak darjah 1..hu3x..skrg pon still ske g..hu3x..=)

♥MiKa FasHa♥ said...

mika suka warna pink sejak dulu lagi...obses dah ngn pink...

Lyssa Dollixious said...

@~~faizatul akma~~

wahhh .memang setia giler kat warna pink yerr ;)

Lyssa Dollixious said...

@♥MiKa FasHa♥

wwaahhh . Lyssa baru je rasa nak suka lol . hahah ;)

zeyrabubu 2619 said...

hahahha ! kita sama lah akak , dulu zeyra pun suka wana wana hitam tapi skunk nie dok start nak suka kaler pink . hahaha !

Nazura Hanim said...

hehe .. dulu sayaa ni PEMINAT WARNE PINK time kecik kecik lagi ! mase tengok baju time baby .. BANYAK WARNE PINk .. da besa sikit sukee warne putih sbb putih nmpak bersih jea . Then skunk pening kepalee .. sbb putih dan pink dua dua comell !

yayaMARZUKHI said...

kita sama . dlu ska itam . n anti gila dgn kaler pink . lastly , suma brg na kaler pink ja.
BETOI la org kta jgn bnci2 .
nty jtuh hati . KAN KAN :)

Mashitah said...

same la . dulu , kite suka gile kale biru . Tapi , bila terjebak dgn dunia blog ni , pink je keje .

Fatin Tin Nasuha's said...

Haha . 'Group Minah Pinky' ? Boleh jugakk .

Honey Liyana said...

Lyssa... Ama la kta..dlu sy pn x ska kaler pink... Siap myampah g..tp skunk da gla sakan ngan kaler 2...

Izz_Zaty said...

Sofie pun dulu suke warna pink jugak! dari kecik lagi suke warna pink.. hehe! comel jer pink color tu~

Miss Lovouis said...

Samela sys ..
Dulu anti-pink gler3la,tp addicted kat warna kuning.
Lambang warna diraja gituuu (^_^)

c-tea' Izzatul said...

hye kak lyssa !! ct pun minat giler giler kat pink . kalo bule suma nak pink . hik3

Miss Farhah said...

farhah dulu suka ngan wane pink ni.. cntik.. farhah rindu dgn bl0g kak lyssa yang wane pinky tu.. kak lyssa.. bole x ajarr cam ne nk wat home,toturial,tip2
hope kak lyssa bagi tunjuk ajar

gades merah jambu said...

Pink mmg comel.....sweet colour tuh,tnng aty ble tgk wane pink...

Eira_Nzgurlz said...

kak lyssa, eira pun suka warna pink jugak .. hampir semua barang warna pink .. hehehe ..

Nadrah Zulkifly said...

Ehh, such a coincidence!! Dulu saya pun ala-ala Goth jugak macam Kak Lyssa, sekarang pun gilakan PINK!

salju putih said...

dulu pun saya anti pink jugak,sekarang dah jd peminat fanatik