Dolly Doodle From : Mas Ahmad Safwan

Assalamualaikum!~
Salam SATU Malaysia :)


Oke . Actually , Lyssa tulis entry ni , sebab Lyssa nak berterima kasih pada sorang mamat ni .
Seorang Blogger baru , yang agak femes lah jugak ! Sapa lagi , kalau bukan


MAS AHMAD SAFWAN!


Kenal beliau tak ? hehe !
Kalau korang tak kenal jugak , boleh lah korang klik di atas ni , untuk mengenali beliau dengan lebih rapat!
Seorang yang tidak sombong , dan agak baik hati lah ~


Nak tahu sebab apa Lyssa cakap dia baik ?
HEHE , Sebab , dia ada bagi kat Lyssa SATU hadiah , yang kira special lah gak! haha.
Korang nak tengokk ker ? Boleh jer!


Tengok lah CEPAT !! hee~

 
 
Haa.. ok.ok.Sudah tengok kan ? Macamana ?
Apa pendapat korang ..?
Comel tak ? Cantik tak ? Cute tak ? Smart tak ?

hehehe.. alahaii . Lyssa bukan suruh tengok gambar ORI Lyssa tuh lah ..
Lyssa suruh korang tengok Doodle comel kat tepi tuh !
HEHE . Comel kan ?
Wahh ! Terharu + Bangga lah , bila someone , sanggup buatka doodles Lyssa tuh..
Sama kan , dengan gambar Lyssa tuh . ? HAHA!
Thannxx bangat ye , Mas ! Thnx a lot ! I appreciate it !
 
Dia kata , Lyssa MENTOR dia . Tapi , Lyssa bukanlah hebat sangat , nak jadi MENTOR2 niyh semua!
hahaha . Tak gitu , Mas ? HAHA! . 
Tapi , tak pe lah Mas , Lyssa akan sentiasa sokong Mas , untuk terus tingkatkan kualiti blog mas , dalam dunia blogging niyh !~

And , Yang terakhir sekali ,
Korang boleh lah jenguk2 , and singgah baca entry niyh yer.
Special from : Mas Ahmad Safwan
http://www.masahmadsafwan.com/2011/04/permulaan-mas-ahmad-safwan-berblogging.html

Daa ! Lyssa Kenyit Mata kat Korang ! >.^
hehe~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

11 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
shiema sufian
AUTHOR
April 20, 2011 at 5:53 PM delete

comel comel :D comel sgt sgt :D lyssa , ialah telah membuatkan mas jdi blogger :D

avatar
si ngokngek
AUTHOR
April 20, 2011 at 5:55 PM delete

waaa jelous2..nk jugak...!!!boleh takkk

avatar
ria
AUTHOR
April 20, 2011 at 6:02 PM delete

pergh. . sgt cantik la :)

avatar
April 20, 2011 at 6:08 PM delete

@shiema sufian

yupp... memang.. memang.. agak TRHARU niyh. hahahaha

avatar
Dayana AZ
AUTHOR
April 20, 2011 at 7:06 PM delete

heee cutenye dolly tu :D

avatar
April 21, 2011 at 12:29 AM delete

lyssaaaaaaa....nak jugak!hehehe..lyssa pandai buat doodle x?nak2..tp nk free... =D

meh singgah belog ^__^

avatar
Ah Long
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:42 PM delete

jujur dan ikhlas , mmg lawa , pndai die wat font ;D

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers