Fuhh ! Penat meng-EDIT blog !!


Heloww Semua ! 
Camat pagi yeah ! :)
Korang tengah buat apa tu ??
..........
Masih tido lagi ye?
Sapa yang tengah tido tuh...bangun ! bangun ! Haiyyaa.. susah nyer, nak bangun korang nih..
Liat sungguh .. hehe . Bangun la ! Jom Teman Lyssa BW . Kita jalan-jalan , ronda-ronda masuk blog orang jom !! heheh . TERJAH sama-sama! :)

Alarr , Lyssa tak de yang nak teman ni . haha ! Sape nak teman Lyssa ? Angkat kaki anda! haha .
ngee! Lyssa guraw je lah .. 

Actually , entry niyh , Lyssa nak kasitaw kat korang .. 
yang Lyssa capekk sungguh edit-edit blog orang niyh ! :)
Ni pun , baru je lepas edit blog someone! :)
hehehehe . Tapi , Tak pe ! Lagi pon , Lyssa memang suka edit2 blog orang ! :)
Dah memang hobi Lyssa . nak buat cam ner kan ? wee !:)
Tapi , siapa yang suruh Lyssa edit tuh , Lyssa kasi caj RM 10 taw? !
Murah kan ? Murah kan ?  Alar , sepuluh hengget je pon ..
Korang tak payah penat-penatkan tangan korang nak edit blog korang tu ,  and..
Tak payah buang masa pikir,, segala benda yang tak jadi .. kan? hee~
Di sini , Lyssa ada terima permintaan daripada korang ..
Kalau korang nak Lyssa edit kan blog korang , or nak cantik kan blog korang ..
Korang juz kasitaw Lyssa dekat inbox Facebook Lyssa !! 

untuk ker Facebook Lyssa !
Yang tak pernah ADD Lyssa.
Korang tak payah add taw!
Friend List Facebook Lyssa sudah fulled !..
So  , korang juz kasik message je auh  ?:)

Okiee dokiee.. Trimass  <3
Love you all !! :*

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

37 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Yasmin SofiYa
AUTHOR
April 9, 2011 at 10:13 AM delete

akq ..x ley add akq lha ..

avatar
April 9, 2011 at 10:15 AM delete

@Yasmin SofiYa

lol.. niyh,, kompom tk baca abiss niyh kan? adoyy. akk kata kt bawah tuh,, tk pyh add kaka erkk ?

avatar
Dea
AUTHOR
April 9, 2011 at 12:23 PM delete

jom kiter bw sama2.. hehe

avatar
siti suraya
AUTHOR
April 9, 2011 at 1:16 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Nur athirah
AUTHOR
April 9, 2011 at 2:11 PM delete

akk , bleh buad tuto tak camner nak gune icon kecik yg ade kt sidebar tu . greasemonkey dah dload n icon bleh gune kt post tp kat sidebar tak bole :(

avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 9, 2011 at 3:33 PM delete

background entry tu cantek la..

avatar
azi nur
AUTHOR
April 9, 2011 at 4:28 PM delete

blog ni pon comel mcm tuannye...pandai edit ek...kite tataooo pape poon hehe :)

avatar
April 10, 2011 at 10:19 AM delete

@Nur athirah

ohh.. mmg kat post je boleh .. lepas pilih icon tuh kt post.. copy jer. then , paste dekat sidebar ;)

avatar
April 10, 2011 at 10:20 AM delete

@Cik Ezy

heheh . makacehh , cik ezy ;)

avatar
April 10, 2011 at 10:20 AM delete

@azi nur

hehehe . klau tak thu , boleh lah suruh sis yg editkan !AHHA

avatar
April 10, 2011 at 3:09 PM delete

kak lsa ade sampel blog yg kak lisa edit? nk tgk cm ne ;) hehehe

avatar
April 10, 2011 at 3:10 PM delete

@αωαи иαиσ

hehehe .akak edit sama macam blog akk ler. ;)

guna template yg sama ^^

avatar
Syaz
AUTHOR
April 10, 2011 at 7:19 PM delete

akak...reti x nak wat jQuery tab?
thank u

avatar
April 11, 2011 at 9:38 AM delete

@Syaz

tak bpe reti sgt ler. susah . cuba rujuk tutorial org lain ekk ;)

avatar
April 11, 2011 at 3:56 PM delete

lawa2, hehe berbakat ang ni:P

avatar
raraa igleasias
AUTHOR
April 11, 2011 at 4:19 PM delete

kaya sys mcm ney kn..haha

avatar
April 11, 2011 at 5:44 PM delete

lyssa..bleh tlong niko..x buad header....

avatar
April 11, 2011 at 5:45 PM delete

lyssa..blh tlg buad kn header..at blog niko..x...please

avatar
Alan
AUTHOR
April 12, 2011 at 10:33 AM delete

hyeee...lagu apa kat blog awak ni..ley tahu tajuk lagu dan penyanyi tak?

avatar
Kyril
AUTHOR
April 12, 2011 at 8:46 PM delete

amboiii
gtao siap2 x pyah add ;D

avatar
faranadhira
AUTHOR
April 14, 2011 at 6:52 PM delete

ellow kak lyssa.... nak mnt kakak edit blog bule ?
tpi byrn dia gimana eh ? dunno la ! - -'

avatar
hanna holena
AUTHOR
April 14, 2011 at 7:14 PM delete

cantex lha blog lysa !
na cmni gak ):

avatar
April 14, 2011 at 8:08 PM delete

@hanna holena

hehe . kalau nak , inbox kt fesbukk okiexD:)

avatar
Shafika Beevi
AUTHOR
April 15, 2011 at 4:39 PM delete

uat kan untuk sy ckaly....
ley kan????

avatar
fatin emiera
AUTHOR
April 16, 2011 at 2:48 PM delete

akak yg rm10 tu nk byar mcm mane ye?? :DD

avatar
April 20, 2011 at 10:48 AM delete

follow blog saya jgk ye??http://silat-endol.blogspot.com... tolong sebarkan juga blog saya ni pada semua kengkawan atau member-member awak ye??tolong sgt3...

avatar
dekman
AUTHOR
April 26, 2011 at 2:03 AM delete

kkljkjkljlkjlkjlkjl

avatar
May 15, 2011 at 1:56 PM delete

Camne nk suroh ? umh jaohh . free bley ? :D

avatar
nUreuL SteLLa
AUTHOR
May 15, 2011 at 3:47 PM delete

done! dh msg dh...but ni feedback..:) tolong2..editkn plus cntek blog akk eh dik...ley,,...??

avatar

Google+ Followers