Luahan Hati Seorang Blogger

Gadis Kidal Berceloteh

..Assalamualaikum..
Selamat Pagi .. Selamat ke , Pagi ni ? hehe ..
Alhamdulillah . Selamat lah hendak nya ehh ..


Ok , pertama sekali , Lyssa nak ucapkan lah terima kasih dekat korang semua yang telah banyak menyokong diri Lyssa ini , sehinggakan , Lyssa berjaya menjadikan blog Lyssa sebagai blog yang mempunyai TUTORIAL yang sangat berguna untuk korang ehh ..

Walaupun Lyssa tahu , banyak yang di luar sana tu , ada yang TIDAK menyukai Lyssa , Lyssa bersyukur sangat-sangat sebab ada jugak yang sanggup menyokong Lyssa . Pada sesiapa yang TAK SUKA Lyssa tu , kalau Lyssa ada buat salah kat korang ke , Lyssa nak minta maaf awal2 lah ye..Bukan apa , kita sesama blogger , jangan lah bermusuh-musuhan sesama sendiri.. Kan elok , kalau kita berbaik-baik kan ? tak gitu ke?

 Maybe , korang rasa , Lyssa ni agak GEDIK kan ? Tak pe , Lyssa terima semua tuh . Prinsip Lyssa : "Pedulikan apa orang nak kata".. 
So , kalau korang tak puas hati apa .. Jangan lah tuduh and maki Lyssa tak tentu pasal ye.. Terutamanya , kepada Anonymous , yang selalu muncul di Shoutbox and Comment Lyssa .Lyssa tahu , Lyssa ni bukanlah cantik mana pun kan ? Alar . So , kalau korang nak maki Lyssa pun , janganlah sampai tak letak link blog korang tuh.. tuh nama nya , "PENAKOT!" kan ? kan ?
Sementara Lyssa boleh sabar lagi ni .. Tak pe .. Lepas ni , kalau dah MELETOPP kang .. payah pulak kan ? So , BEWARE ye ! :)

Lyssa rasa , itu je lah kot , yang Lyssa nak cakap kan ..
Nanti kan entry yang seterusnya oke ?:)



Entry lepas : Kalau rajin , VOTE lah Lyssa untuk Blog Tercantik ye , kalau korang rasa blog Lyssa ni cantik ;) VOTE NO 6 !! <<<
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
cikk EME :]
AUTHOR
April 24, 2011 at 9:03 AM delete

Salam...
sis.. sabo taww..
kasi BAKO jea anonymous tuu. ehee :p

avatar
April 24, 2011 at 10:20 AM delete

hahaha.. lawoooo gila ! header kak lisa ;) voela! cntik sgt ;) sal cik anon 2 wt buduss ja;) sje la 2 nk cri pasal. hana sntese sokong kak lisa ;)

avatar
April 24, 2011 at 10:24 AM delete

@cikk EME :]

ahahah . kalau boleh , memang sis nak BAKO jer.. senang hidopp HHAX

avatar
April 24, 2011 at 10:25 AM delete

@αωαи иαиσ

hehehehe .cehh.. HANA ! ,thnxx sebab paham akk yerr !! ,muahhxxx

avatar
afiqah nadia
AUTHOR
January 3, 2012 at 5:02 PM delete

lyssa . hye . ehehe . emm , just nak say saya suka baca blog lyssa . menarik . :) kadang,kadang jeles jgk tgok blog lyssa yg cantik ni . ehehe . teringin nak buat blog mcm lyssa ! :))

avatar
alice YGK
AUTHOR
March 14, 2012 at 9:35 AM delete

yew lah tue,kadang orang kat dunia maya nih tak suka dengan kita,janji kita tak buat salah,dhune care lah,tutorial lysa ini sangat berguna sekali,thanks ya lyssa

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers