Luahan Hati Seorang Blogger

Gadis Kidal Berceloteh

..Assalamualaikum..
Selamat Pagi .. Selamat ke , Pagi ni ? hehe ..
Alhamdulillah . Selamat lah hendak nya ehh ..


Ok , pertama sekali , Lyssa nak ucapkan lah terima kasih dekat korang semua yang telah banyak menyokong diri Lyssa ini , sehinggakan , Lyssa berjaya menjadikan blog Lyssa sebagai blog yang mempunyai TUTORIAL yang sangat berguna untuk korang ehh ..

Walaupun Lyssa tahu , banyak yang di luar sana tu , ada yang TIDAK menyukai Lyssa , Lyssa bersyukur sangat-sangat sebab ada jugak yang sanggup menyokong Lyssa . Pada sesiapa yang TAK SUKA Lyssa tu , kalau Lyssa ada buat salah kat korang ke , Lyssa nak minta maaf awal2 lah ye..Bukan apa , kita sesama blogger , jangan lah bermusuh-musuhan sesama sendiri.. Kan elok , kalau kita berbaik-baik kan ? tak gitu ke?

 Maybe , korang rasa , Lyssa ni agak GEDIK kan ? Tak pe , Lyssa terima semua tuh . Prinsip Lyssa : "Pedulikan apa orang nak kata".. 
So , kalau korang tak puas hati apa .. Jangan lah tuduh and maki Lyssa tak tentu pasal ye.. Terutamanya , kepada Anonymous , yang selalu muncul di Shoutbox and Comment Lyssa .Lyssa tahu , Lyssa ni bukanlah cantik mana pun kan ? Alar . So , kalau korang nak maki Lyssa pun , janganlah sampai tak letak link blog korang tuh.. tuh nama nya , "PENAKOT!" kan ? kan ?
Sementara Lyssa boleh sabar lagi ni .. Tak pe .. Lepas ni , kalau dah MELETOPP kang .. payah pulak kan ? So , BEWARE ye ! :)

Lyssa rasa , itu je lah kot , yang Lyssa nak cakap kan ..
Nanti kan entry yang seterusnya oke ?:)



Entry lepas : Kalau rajin , VOTE lah Lyssa untuk Blog Tercantik ye , kalau korang rasa blog Lyssa ni cantik ;) VOTE NO 6 !! <<<
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
cikk EME :]
AUTHOR
April 24, 2011 at 9:03 AM delete

Salam...
sis.. sabo taww..
kasi BAKO jea anonymous tuu. ehee :p

avatar
April 24, 2011 at 10:20 AM delete

hahaha.. lawoooo gila ! header kak lisa ;) voela! cntik sgt ;) sal cik anon 2 wt buduss ja;) sje la 2 nk cri pasal. hana sntese sokong kak lisa ;)

avatar
April 24, 2011 at 10:24 AM delete

@cikk EME :]

ahahah . kalau boleh , memang sis nak BAKO jer.. senang hidopp HHAX

avatar
April 24, 2011 at 10:25 AM delete

@αωαи иαиσ

hehehehe .cehh.. HANA ! ,thnxx sebab paham akk yerr !! ,muahhxxx

avatar
afiqah nadia
AUTHOR
January 3, 2012 at 5:02 PM delete

lyssa . hye . ehehe . emm , just nak say saya suka baca blog lyssa . menarik . :) kadang,kadang jeles jgk tgok blog lyssa yg cantik ni . ehehe . teringin nak buat blog mcm lyssa ! :))

avatar
alice YGK
AUTHOR
March 14, 2012 at 9:35 AM delete

yew lah tue,kadang orang kat dunia maya nih tak suka dengan kita,janji kita tak buat salah,dhune care lah,tutorial lysa ini sangat berguna sekali,thanks ya lyssa

avatar

Google+ Followers