Memang Nak Kena Terajang Betullah Seekoq-Seekoq !

Gadis Kidal Berceloteh...

Entry yang agak TAK puas hati !!
So , SILAKAN baca erkk ..

Memang Lyssa pendam je selama ni .. Apa ?
Kalau berani , tunjuk kan lah diri kau yang pengecut tuh ... 

Korang tahu ke , apa yang Lyssa dok marahkan nih ??

Haa.. Tak tahu kan ? Ada lah sorang "MINAH" or "MAMAT" mana ntahh..
Lyssa tak tahu lah kan .. wallahua'lam~
Boleh pulak nak jatuhkan Lyssa...
Haa , tak serik-serik lagii ke , weyhh ?

Ada aku kacau hidup kau ke ?
Weyhh ! Kalau berani , kau tunjukkan lah diri kau tuh?
Aku nak tengok sikit rupa cantik kau tuh......

Huh . Nak marah arr ni ! .Gila kot , orang-orang macam ni ! ..
Mana tak nyer,  boleh pulak , dia gunakan nama Lyssa ,then pergi post dekat Shoutbox Orang lain ! grr. Geram betul lan dengan manusia zaman sekarang ni.

Nak kata tak de akal , rasanya  , semua manusia ada akal KECUALI ,orang GILA lah kan ..? Kenapa ? Kau orang Gila ker? ooo . patot lah kau selalu ganggu hidup aku kan ? ... hmmm ..

Ok , Korang Tengok lah ni . Manusia yang TAK berakal tu.. Tengok , dia guna nama Lyssa , untuk mengutuk blog orang lain ? Kenapa weyh ? Mak Bapak kau Tak kasi nama kat kau ker? Kesian..Kesian.. Patot lah kau jadi GILA kan ?
Tak bernama rupanya... hahahahaah~

Ni , tengok lah , dia anta apa kat shoutbox Hanie ni...

 

Boleh dia kata TAK BOLEH BLAH PUNYA BLOG ?
Padahal ,  blog Hanie tuh , bukan main lawa lagii kan ?
Tak de OTAK jugakk kot ? hahahahaha .~


To Hanie : Akak , nak bagitahu ni , yang benda tuh , bukan akak yang tulis taw! Ntah orang GILA mana ntah yang tulis . Ingat blog dia tuh , bagus sangat kot ?.... hmm . And kepada para bloggers : Korang percaya Lyssa kan ? Kalau ada perkataan yang TAK ELOK dekat shoutbox korang yang gunakan nama Lyssa , korang IGNORE je ehh ? Sebab bukan Lyssa yang taip benda tuh semua.. Tak de faedah nyer kan ? :) 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

80 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
April 24, 2011 at 12:00 PM delete

Salam lysaa..

Siapalah org yg busuk hati tu erk...

avatar
Ct Aja
AUTHOR
April 24, 2011 at 12:06 PM delete

haikkk...ade gak org cm2...hi3, kalau ye pon malu nak mengaku name sndiri, jgn la gn name org kan...tulis la monyet ke kambing ke...ish2 kecian cik lyssa..

avatar
April 24, 2011 at 12:08 PM delete

hadoi -.- mmg nak kene belasah tau org tuh -.- kalau Aeedaa yg kene bgitu sda Aeedaa makimaki org die tak pun tampar je kalau ade depan muke -.- kcian akak lyssa . hohoo. sabar ye kak .

avatar
April 24, 2011 at 12:12 PM delete

@Isteri @ Ibu Cute

yupp .yupp . wslm . tuh lah pasal.. Lyssa pun tk thu lah siapa lah gerangan orang yang suka jatuh kan Lyssa tuh... sedihh ahh ;(

avatar
April 24, 2011 at 12:13 PM delete

@Ct Aja

aahh . betul tuh . tulislah Cik Keldai ker.. kan sesuai tuh kan ? HAHA!!

avatar
April 24, 2011 at 12:14 PM delete

@Aeedaa Meerah ♥

ehehe .kalau boleh tahu orang nyer , siapa , senang lah kan ? TAMPORR je dia ! puas hati ! jom kita serbu dia sama2! hehe~

avatar
Hanietwisties
AUTHOR
April 24, 2011 at 12:14 PM delete

Huhu kesian akak , mungkin sebab akak famous sangat kot , Hehe . Mata akak kiut sangat xD

avatar
April 24, 2011 at 12:16 PM delete

@Hanietwisties

lol. kecian kat hanie lah . tak pasal2 , hanie yang kena kutukk . teruk org macm tuh kan ,?? :'(

avatar
April 24, 2011 at 12:32 PM delete

sapela yg jhat sgt tu.be strong k lyssa. ;]

avatar
dollymoon
AUTHOR
April 24, 2011 at 12:36 PM delete

pa la prob dia tu lyssa..hadoii..

avatar
April 24, 2011 at 12:41 PM delete

@elyzatul nastaysah

hehehh . tuh lahh . JAHAT betol manusia zaman sekarang kan ??

avatar
April 24, 2011 at 12:42 PM delete

@dollymoon
hehe .tuh lah pasal. tuh lah Lyssa kata dia GILA XD

avatar
azie.iya
AUTHOR
April 24, 2011 at 12:44 PM delete

nme dye xbest lah tuu . hahahaa . cntik header baruu

avatar
April 24, 2011 at 12:54 PM delete

@azie.iya

hee. nama takk beshh ? boleh jadii jugakk ? ngee~XD

avatar
April 24, 2011 at 12:57 PM delete

kak , kalau dapat taw orang dia uh , memang lanyak betoi2 lah , suka hati guna nama orang , maybe nama yg mak bapak dia kasi at dia tak se-sedap nama kak kot , haha ! tu yg dia TER-hingin nak guna nama kak ..

avatar
April 24, 2011 at 1:07 PM delete

@zeyrabubu 2619

ohhh . macam tuh pulakk dahh ! ngeh22!! JOM ! kita p lanyakk sama2! weeXDD :) jom .jom.. hik3!~

avatar
MiSz IeyFa
AUTHOR
April 24, 2011 at 1:11 PM delete

slm ..
spe lh 2 yer agk nya ..
maybe dia jeles kot dngan kak lyssa..
yelh .. kak lyssa nie kn cntk :)
hehhe ..
anywy , cntk header .. i lurve it ..

avatar
MiSz IeyFa
AUTHOR
April 24, 2011 at 1:11 PM delete

slm ..
spe lh 2 yer agk nya ..
maybe dia jeles kot dngan kak lyssa..
yelh .. kak lyssa nie kn cntk :)
hehhe ..
anywy , cntk header .. i lurve it ..

avatar
April 24, 2011 at 1:19 PM delete

@MiSz IeyFa

hehehe . mana de cantikk lol yunkk ! heik2! header cantikk yeac? makacehh yaww ^_^

avatar
April 24, 2011 at 1:37 PM delete

dia dengki dngn blog lyssa yg cantik n style nie...sbr je lar lyssa...

avatar
April 24, 2011 at 1:44 PM delete

@Syed Hilmi Syed Yahya

ehehehee .ada jugak org laki nak komen ye.?hehe . okie. ye lah kot.. tp , tertnaya2 , cantik ke pun , blog ni ? ahaha!

avatar
MiSz fiFiEyQa
AUTHOR
April 24, 2011 at 1:47 PM delete

huhu..sabo je la lyssa ye..org mcm tu mmg x leh nk tengok org lebih cikit..asek nak mendengki je..ish3..

avatar
April 24, 2011 at 2:12 PM delete

ade jugak org mcm ney kan , die dgki lah tu . sabor je le ~

avatar
Syachan
AUTHOR
April 24, 2011 at 2:19 PM delete

syan lak dekat lyssa..em
manusia skrg ni teruk laa.xtau kenapa dengan manusia di dunia skrg.. sbr k lisa ;) kami pecayakan lyssa~

avatar
Hanietwisties
AUTHOR
April 24, 2011 at 2:37 PM delete

@Lyssa DollixiousHehe , Hani tak ambil kisah sangat pasal tu , memanglah kadang2 adat berblogger ni memang macam tu hehe

avatar
April 24, 2011 at 3:12 PM delete

@MiSz fiFiEyQa

ishihs.. btol tuh. thu tak pe yunkk ! HAHAXD :)

avatar
April 24, 2011 at 3:13 PM delete

@nurulsyaheera :)

heheh .btol tuh. nak buat mcmmana lagii kan .. bersaborr je lah ;)

avatar
April 24, 2011 at 3:14 PM delete

@Syachan

thu tk pe . kann.. thnxx yawwXD :(

avatar
April 24, 2011 at 3:15 PM delete

@Hanietwisties

hee .yup yup .btol tuh hanii . adat berblogger;)

avatar
April 24, 2011 at 3:18 PM delete

sbar dear..org mcm tuh sslunyer dengki dgn apa yg kite ade..n ade je cre dyer na jtuhkan org lain..busuk hati betul.. :D

avatar
April 24, 2011 at 3:21 PM delete

@miss nuratikah eika

tuh lah kann .. sokong itu ! memang busuk hati dia.. bau apa ntah lahh ..hahah`

avatar
April 24, 2011 at 3:34 PM delete

sabar2..org yg buat jahat ni, xkan leh idup tenang ...huhu..

avatar
April 24, 2011 at 3:35 PM delete

mesti keje budak yg lyssa mrh suatu ketika dulu tu kot..xsyak lg la lyssa..mesti dia nye keje ni..

avatar
Mirul
AUTHOR
April 24, 2011 at 4:05 PM delete

akak,
mirul pown kena...
mirul pown ade buat entry pasal neyh...
bengong tol...

avatar
Izzah Liyana
AUTHOR
April 24, 2011 at 4:49 PM delete

sabar erk kak . kita bako jerr dyaa tu . xptut2x . hehe .

avatar
Eiyka Yusof
AUTHOR
April 24, 2011 at 5:10 PM delete

hye ~
sabar je lha yer sys lyssa :)
entah2 org tuh yg clon sys lyssa kodd?
mane lha tau enn ??

avatar
April 24, 2011 at 5:26 PM delete

@♥ norlida ♥

ehee .btol jugak tuh.. nak buat apa lagii .sabo je lah kan ?:)

avatar
April 24, 2011 at 5:27 PM delete

@♥MiKa FasHa♥

mika..mika.. boleh jadii jugakk ennn ;)

avatar
April 24, 2011 at 5:27 PM delete

@Mirul

tuh pasal arr.. manusia zzman skunk bnyk yg busuukkk hatii yaw~

avatar
April 24, 2011 at 5:28 PM delete

@Izzah Liyana

tahu tk per.. org macam ni , kasik rentung jer dia . hehe

avatar
April 24, 2011 at 5:28 PM delete

@Eiyka Yusof

boleh jadi jugakk ler eiyka . huhu ;;)

ades... fenink btoll ;(

avatar
aten rahmad
AUTHOR
April 24, 2011 at 6:01 PM delete

orang tu dengki dgan cik lyssa la tu.harap cik lyssa sabar je :)

avatar
Nurul Mazni
AUTHOR
April 24, 2011 at 6:04 PM delete

setahu akak klu lyssa tulis nama kat shoutbox pun tak der lah tulis secret kat belakang tu. ker akak yg tk pasan?? hehehehe.. ape2 pun akak percaya lyssa~

avatar
April 24, 2011 at 6:12 PM delete

@aten rahmad

ye lah . kalau dengki sekalipon , jgn lah nak guna nama lyssa , tak gitu ?

avatar
April 24, 2011 at 6:13 PM delete

@Nurul Mazni

ehehe .ada lah kak ! . wee~ akk yg tak prasan niyh.. hik3!D

avatar
Eiyka Yusof
AUTHOR
April 24, 2011 at 9:30 PM delete

tape2 !! Eiyka dapad tau sape yg buad mcm uwh ,, cyap dia Eiyka kerjekan !!

avatar
putryteya
AUTHOR
April 24, 2011 at 9:50 PM delete

owh! jahat betul sape yg bt cm tuh..
dy ingat dy bagos sgt?? tak pe Lyssa, blogger len sumer pcayakan awak..:)

avatar
Adeyn ;)
AUTHOR
April 24, 2011 at 10:07 PM delete

sabar ye cik lyssa :))

avatar
Omaq oTai
AUTHOR
April 24, 2011 at 11:51 PM delete

zaman skrg..mcm2 jnis manusia ada..hope bwa brsabor bebanyak ye..~

avatar
Fiya Ahmad
AUTHOR
April 25, 2011 at 2:35 AM delete

ish ish.. dengki la tewww kan..

avatar
zubect
AUTHOR
April 25, 2011 at 10:20 AM delete

kalau sy yang kena dah lama terlipat badan budak tuwh

avatar
April 25, 2011 at 11:35 AM delete

org tu jeles sebab name lyssa sedap tu, dia xd name mcm tu, hehe =)

avatar
aten rahmad
AUTHOR
April 25, 2011 at 1:57 PM delete

yup tol jugak.blog kawan sye pun ade kene mcm ni, tapi rasa nye bnyak org tau cik lyssa tak mcm tu.

avatar
Meera Roslee
AUTHOR
April 25, 2011 at 4:15 PM delete

mcm ni punya org pun ade ke?confirm bdk ni obses terhadap lyssa smpai jagi gila mcm ni huhu..abaikan je,we ols owez support u dear...

avatar
April 25, 2011 at 5:30 PM delete

kesian kak lyssa .
ade pulak orang dengki nan akk .
tape la akk .
jgn peduli orang yg denki nan akk .
yg penting ramai orang pecaya kat akk .
saya pown pecaya akk yg comey nie =) .

avatar
April 25, 2011 at 6:48 PM delete

anis pon dah kene dah..
pastu satu lagy ade la someone ni..
dia ktuk belog anis and gne link kkak anis..
gram btoi..

avatar
rinaDOrina
AUTHOR
April 25, 2011 at 6:54 PM delete

ada jugak orang macam tu..

avatar
April 25, 2011 at 7:59 PM delete

@Eiyka Yusof
amboihh.. semangat nyer dia yerr ;)

avatar
April 25, 2011 at 7:59 PM delete

@putryteya

heheh .tuh lah . bagos abess kodd. btw , thnx taww ^^

avatar
April 25, 2011 at 8:00 PM delete

@Adeyn ;)

sabar.. sabar.. sabar,, hehehehe ;)

avatar
April 25, 2011 at 8:00 PM delete

@Omaq oTai

terpaksa bersabr lah kann .sebab mmg tk boleh nak buat pe ler..~

avatar
April 25, 2011 at 8:01 PM delete

@aten rahmad

trima kasik kaau ckp mcm ituu :)

avatar
April 25, 2011 at 8:02 PM delete

@lieya stillovermylife


heheheeh .btol niyhh? makacehh dekk ;)

avatar
April 25, 2011 at 8:03 PM delete

@nurul anis amira

ohh . sama kes ngn sis lah yekk;;)

avatar
aina fukuchan
AUTHOR
April 25, 2011 at 9:31 PM delete

lol ~ sje nakk mnjtuhkn mruah akk lyssa je . yoooo ~

avatar
Eiyka Yusof
AUTHOR
April 27, 2011 at 1:59 AM delete

HAHA . of course lha semangat . saje je POMPUAN/JANTAN mane nhak jatuh ken maruah sys . BANGANG betol orang tho .

avatar
adya shengal
AUTHOR
April 28, 2011 at 8:57 PM delete

BODOH nye ! nak jatohh en maruahh orgg ! pegyy skola wt pa tak tauu !
x blajaqq ! jgn isaw sys ! biar ALLAH jea yg balass ! duluu unn cie pena kena gakk

avatar
June 9, 2011 at 10:18 AM delete

jahatnyerr owng glerr uh! X(
cian kak lyssa! :(
lau owng glerr uh at dpn mata sy uh
mmg sy tumbuk2 jerrr!! X(

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 30, 2011 at 1:09 AM delete

heheheee..trok tol kan sape yg watt cm 2..
biasala org busuk ht mmg byk kt dunia ni..
yg penting saba je k ^^

avatar
Cinta Hazel
AUTHOR
December 9, 2011 at 5:28 PM delete

org sabar di sayang tuhan,,,huhu

avatar
January 31, 2012 at 8:28 PM delete

mak aii! berani tol dak uh. giler la. jgn lyn ye lisa. bia je die . k? lisa ta mscm tuh. i know u :)

avatar

Google+ Followers