Tak Serik-Serik Lagi ke ?

Helow All Guyss ! ;)
Assalamualaikum ! :*
hehehhe. Apa lah entry Lyssa kali ni erkk ;)
 Korang nak tahu kerp ?
Apa ?? Apa ?? Apa ??

Tak tahu mehh ? hahaahaha!~
Alar.. jangan lah buat2 tak tahu lakk sygg oitt !
 huhuhuhuhu ;))

Jap , b4 tuh , Lyssa nak tanya ..
Korang ada tak baca entry ini :


Ada kan ? Ini  , boleh dikatakan sambungan hari tu lah kott ! :)
hehehe . b4 tuh , Lyssa nak mintakk maaf dulu kat Cik Niko ehh :))

hahahahaha  . Puas.. Puass. ! Akhirnya , Lyssa sudah ketemu sama itu blog ..
Penat ohh. Lyssa cari .! (  pulun + gediknya saya! ) haha! Memang pun !
Dahulu , seperti yang kita ketahui , dia sudah tukar URL blog kan ?
Padahal , dia delete blog tu , and buat blog baru ler. :)

Korang nak tengok blog dia ?

ehehe.. Nape Lyssa kata dia ni tak serik-serik2 lagi ehh ?:)
Cuba ah  , tgk tutorial tuh . Boleh lagi dok copy-copy ayat Lyssa.!
Sebijik lak uh.. Lyssa tak kata lah semua kan , tp , tengok lah .. nak copy pon pada2 lah ..
Tengok ler.. sampai nama Lyssa pun ada tertinggal tu.. hehe . Apa lah punya orang  , dah tahu nak copy tuh  ,boleh pulak bagi kitorang nampak terang-terangan kan ?
Jap ! Lyssa nak kata , kod maybe sama, tapi , ayat , korang boleh ubah kan ?
Penat ohh ,Lyssa taip semua tuh , tapi , ada pulak orang yang nak copy2 niyh kan ?
Kalau korang.. apa korang rasa ? Mesti sakit hati kan ? Macam tuh jugak Lyssa ler. Sakit hati + Gewam!
dushhh ! dushh ! Haiyakkk !! 

Tapi tak pe , Cik Niko , Lyssa tak buat aduan polis la hehh ! haha .
So , tok sah takot .  Lyssa tak sekejam itu ler saayang ! :) 
Tapi , tolonglah .. insaflah !! Sory bgt ! kalau nak copy sekali pon . juz taip benda ni ..
Credit to : Cik Lyssa


okiee. dah lah ciket2. papai ! :))
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

28 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
asyraf wife
AUTHOR
April 10, 2011 at 1:34 PM delete

sabo je la sys.. ape buley buat.. tk de modal la tu nk bg blog dye famous cm blog sys nie :D

avatar
April 10, 2011 at 1:37 PM delete

@asyraf wife

ehehe .femes mcm blog sis ? haha! . tak lah . blog sys tak femes mana pon ;)

avatar
Putryy Nasuha
AUTHOR
April 10, 2011 at 1:39 PM delete

akak akak ^^ sabar je lah. nanti dia dapat lah balasannya.

avatar
April 10, 2011 at 1:40 PM delete

@Putryy Nasuha

hehe .aisehh .ada pnyokong rupa nye erkkk :)

avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 10, 2011 at 1:54 PM delete

selambe je copy2..
pastu kantoi kn..
hihik..
die xmalu kn..

avatar
April 10, 2011 at 2:00 PM delete

@Cik Ezy

hehe , maybe , dia jenis tk de perasaan kott ?:)) wee.. tk pe lah. kesah apew Lyssa ;))

avatar
April 10, 2011 at 2:23 PM delete

heee, sab0w yep....
dy jeles tue.....
(=

avatar
sabrina
AUTHOR
April 10, 2011 at 3:13 PM delete

haish..nk copy pon agak2 la..
edit la ckit..x malu btol!!

sabo ea..:))

avatar
April 10, 2011 at 3:17 PM delete

@sabrina

aahh .mmg tak malu ! haiyakkXD :))

avatar
Nor Suraya
AUTHOR
April 10, 2011 at 3:35 PM delete

sabor je lh kak lyssa oi,biaselah tuh,budak2,HAHA,die nk bagi blog die cantik cam blog akak,btw,akak lyssa followlah saye tau3,hihi

avatar
April 10, 2011 at 3:57 PM delete

Yup sys , ad yg mmg sebijik sejibik nan ayat sys . Gedik lhaa Niko tuu . Good Job sys . Nnt ad bende yg ta jmpe bley tnye sys . Hha ((:

avatar
April 10, 2011 at 3:57 PM delete

Yup sys , ad yg mmg sebijik sejibik nan ayat sys . Gedik lhaa Niko tuu . Good Job sys . Nnt ad bende yg ta jmpe bley tnye sys . Hha ((:

avatar
Ct Aja
AUTHOR
April 10, 2011 at 4:05 PM delete

a'ah la, ade t'tnggal name Lyssa, heehehe....

avatar
April 10, 2011 at 6:15 PM delete

hye....im niko..soe sbb...totirial..i2..my fwenn..yg..baud..sbb..i swohh..dye..edit my...blog..n buadd.toturiall..soo...untukpengetahuann..cik lyssa...i no..i ponn..grm..dgn kwn....so....i mintax..maaff...i2..msalh..u my fwenn.not...tp blog..i jdi.mgse..soe..ekk...ok...i mintax..maaf..klau...termki2...ke ap..ke..n stop....fucker..my blog

avatar
April 10, 2011 at 7:14 PM delete

biar je la cik lyssa oi...maklumlah kan..kalo dah namanya kaki ciplak..tetap penciplak jugak..nak kasi pengajaran pun xguna jgk...budak hingusan mcm cik niko tu mmg suka nk ciplak hasil keje org...budak2 la katakan...ops!!!! dah xde keje lain la tu..kesian jugak tgk org yg ciplak2 nih...ada otak xreti nak pakai..agak2 dia xreti nk baca perkataan "credit to : lyssa"...

avatar
azie.iya
AUTHOR
April 10, 2011 at 7:26 PM delete

jom hentam !!!! haiyakkkkk ! tai chi same dyee

avatar
April 10, 2011 at 8:10 PM delete

http://babysesukehaty.blogspot.com/2011/04/mrahhtp-syg.html

untuk sis .

avatar
April 10, 2011 at 8:21 PM delete

hehe..sabar jep lar sis..
btw..tenkiu 4 da tutO..
amat2 b'guner.. :)
feel free fOllOw me k.. :)
i da fOllOw sis..

avatar
April 11, 2011 at 9:17 AM delete

@Nor Suraya

hahahaha .budax2 apew? sama baya ngn Lyssa ler!hahah :))

avatar
April 11, 2011 at 9:18 AM delete

@SteadyCoolFunky Girl

hehehe . gediikk ker ? haha! ntah . eh . kalau pape nk tnya, tnya je ok ?)

avatar
April 11, 2011 at 9:18 AM delete

@Ct Aja

hehe .ada pwasan ehh ? igt ker, tak pwasan ;) huhu :*

avatar
April 11, 2011 at 9:20 AM delete

@♥MiKa FasHa♥

hehehe .aisehh , cik mika kte.. pandai lak dia buat hujahan ehh . makacehh ! haiyaaa... cik niko kata , dkawan dia yg buat .. bukan dia .. hahaha .boleh percaya ker ? ciket pon Lyssa taj cye lah mika! haha .

avatar
April 11, 2011 at 9:20 AM delete

@azie.iya

hehehe .jom kte dush2x dia jom ! huikssxD

avatar
April 11, 2011 at 9:20 AM delete

@aienie shayunx

heheh .yupp ! makacehh tlong gtaww erkk ;)

avatar
April 11, 2011 at 9:21 AM delete

@leeya zulkifli

hehhe .okie . sys akan follow .tapi , kasik ler link blog leeya . huhuhXD

avatar
baby monster
AUTHOR
April 11, 2011 at 4:31 PM delete

hai sys, just nak ckap yg tadi mase tengah blogwalking tu, sy dpat tau jugak ade org lain post psal blog niko ni copy tuto dia jugak :/

avatar
ZieSalikan
AUTHOR
April 22, 2011 at 9:23 AM delete

heheheh...adat lah tue.....tapi agak2 lah kan nak copy...

avatar

Google+ Followers