Tolong Letak Banner Tutorial Baru Lyssa dekat Sidebar Korang ye!

Gadis Kidal Berceloteh..

.Assalamualaikum.
Hii . 
Entry Ringkas je nih... 

Tadi , Lyssa ada create Banner Tutorial Baru Lyssa..
So , Hope  , pada sesiapa yang dah ada letak kat blog korang tuh , 
Tolong tukar yang baru ini yer ;)
Sebab , banner tu , dah lama . saja2 mahu tukar angin ..
Tak syiokk lah asyik tengok benda yang sama je kan ? 
CEPAT !! CEPAT !!
Tukar taww ?
Kalau bagi sesiapa yang tak letak lagii ,
korang boleh lah letak sekaran kat SIDEBAR BLOG korang..
Bukan nyer apa , ianya , memudahkan korang jugak , kalau nak cari apa2 tutorial Lyssa nanti kan ? 
So , apa tunggu lagii . Copy And Paste Oke ?
Kalau tak tahu cara nak copy
(bagi new bloggers) :

1. Highlight Code.
2. Tekan Ctrl serentak dengan huruf C.
3. Paste di ruangan Add Gadget > Html/Javascript




*Copy And Paste it into your blog ok?:)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

7 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
littletiny
AUTHOR
April 27, 2011 at 8:35 PM delete

okey kak lyssa, on my r0ad nak tukar yg bwu nieyh,TQ^_^

avatar
April 27, 2011 at 8:37 PM delete

Am I first? LOL yo! I've done on it. My pleasure if you wanna come and see it. Hehehe. ty so much for the sharing yo! :)

avatar
MiSz fiFiEyQa
AUTHOR
April 27, 2011 at 11:38 PM delete

lyssa ni rajin benor la..ehehe..da tukar dah..nmpk mkin berseri pulak blog sye.. =D

avatar
cik kinchnaf
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:00 PM delete

hii, cik lyssa..

done!

da copy n paste kt mai blog ;)

avatar
August 29, 2012 at 4:01 PM delete

Kak!gimane caranye bikin banner?saye ingin cuba bikin banner ka Lyssa!Plisssss kak Lyssa ;D

avatar
August 29, 2012 at 4:03 PM delete

Kak Lyssayang comel!Gimane cara bikin banner?saye ingin cuba namun tak bisa kak Lyssa!Tolong ya Kak Lyssa!Plisss!Thanks kak Lyssa ;D

avatar

Google+ Followers