Tutorial : Bentuk-Bentuk Border

Hii all ! :)
Macam mana semua ? Sihat tak hari ni ? hope ler korang sehat2 yerp !
Lyssa tak berapa nak sehat nehh..
Penink-penink pale ler. hehehe.
Tak pe lah ..
Pape pun , Lyssa ada nak share kat korang sumthikk niyhh ! :)

Alar , cuba lah korang tengok Lyssa nyer post title. Ada bentuk lengkung kan ?
Korang nak macam itu jugak ? Boleh lah , ikut step di bawah !
Ada banyak pilihan oo ~ ^_^







** Border-boder kat atas niyh . korang boleh guna untuk Post Title .. Sidebar pun boleh jugak ! ^_^
Untuk Post Title : seacrh >>  h3.post-title {  (kalau tak de, carilah kod yg lebih kurang macam ini taw? :)
Untuk Sidebar Title : search >>  h2 { (kalau tak de, carilah kod yg lebih kurang macam ini taw? :)

#Example_A  {
 
-moz-border-radius-bottomright: 50px;
border-bottom-right-radius: 50px;

#Example_B {


-moz-border-radius-bottomright: 50px 25px;
border-bottom-right-radius: 50px 25px;

#Example_C {


-moz-border-radius-bottomright: 25px 50px;
border-bottom-right-radius: 25px 50px;

#Example_D {


-moz-border-radius: 1em 4em 1em 4em;
border-radius: 1em 4em 1em 4em;

#Example_E {


-moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px;
border-radius: 25px 10px / 10px 25px;

#Example_F {


-moz-border-radius: 35px;
border-radius: 35px;

**! Paste kod yang warna MERAH sahaja di bawah kod yang perlu korang carikan tu yea! :)
**! Dah jadi kan ? Bagitaw Lyssa cepat ! Kalau tak jumpa kod tuh , Lyssa tak boleh nak tolong ! heehe.

Credit to : Putryy Nasuha
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

175 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
April 11, 2011 at 10:57 AM delete

kak lyssa ! dah jadi. hee. thankss ;)

avatar
April 11, 2011 at 12:04 PM delete

kaka thnkss da lme da crikk ni..btw kaka nye tutoo cmua lawa2 la

avatar
eVariena♥
AUTHOR
April 11, 2011 at 12:11 PM delete

sys lyssa,,jadi dh..tq :D

avatar
SyEraa
AUTHOR
April 11, 2011 at 2:09 PM delete

sis lysa..mcmne nk buat older post bwah entry yg kotak2 tu?

pelishh ajar kan.. suda buntu ooww :'(

avatar
April 11, 2011 at 4:28 PM delete

oo..gitu..seyes tak penah tau..thanks lisa.. =)

avatar
April 11, 2011 at 8:55 PM delete

lisa ...cmne nk buang shoutbox?

avatar
azie.iya
AUTHOR
April 12, 2011 at 5:37 PM delete

http://azienadzirah.blogspot.com/2011/04/berwajah-baru.html

credit to kak lyssa !! ngeee

avatar
Amirularfiq
AUTHOR
April 12, 2011 at 6:21 PM delete

kak lisa...nape ek..followers kte tade kt blog..tp kt dashboard de...ble add gadget followers,ye kte error...cne na solve mey....mceh:D

avatar
sengetsifara
AUTHOR
April 12, 2011 at 6:51 PM delete

lagu apa ek tu sdap sgt hihihih nak ltk kat fon

avatar
April 13, 2011 at 5:28 PM delete

lysa kalau dah aader bakground post title cmner nk letak boder ni lakk??
pastu cmner nk wat penat menaip cm lyssa tuh..nk letak banner thank for reading.. cm lyssa punyerr

avatar
mimie shahira
AUTHOR
April 13, 2011 at 9:46 PM delete

tak paham sangatlah sys . :(

avatar
si genit
AUTHOR
April 15, 2011 at 11:35 PM delete

tenz lyssa..nk tnye ne cmne lyssa bt
border y sidebar 2 ad gmbr rma2 n border mlgkung cm2??

avatar
April 16, 2011 at 12:39 AM delete

| ta jadi pon ka lysaaa =(

avatar
Eiyka Yusof
AUTHOR
April 16, 2011 at 10:41 PM delete

sys ,, yg nehh nak kene tick expand x ?? atau uwn x pyh ???

avatar
Aini
AUTHOR
April 17, 2011 at 7:27 AM delete

kak lyssa saya x paham mcm mane nk copy &paste..huhuhu.aoe tu html kt mane?x paham!!plz kak

avatar
dekman
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:41 AM delete

nak paste kt mner erk??

avatar
dekman
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:42 AM delete

nak paste kt mner erk???

avatar
MaIzUrA
AUTHOR
April 20, 2011 at 5:41 PM delete

akum lyssa.. tak jadi pon..please ajar

avatar
April 24, 2011 at 12:09 PM delete

sys. . .ta jdi pOwn. .ble sye paste kod mera 2,trOs ilang backgrOund sidebar n post title..cner ek??='(

avatar
April 24, 2011 at 12:11 PM delete

@♥cOkLaT sTrAwBeRrY♥

oh . okie.. conetoh nyer kan ,, kalau kod yang ini ..


-moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px;
border-radius: 25px 10px / 10px 25px;
}

kan yang bawah sekali tuh , ada simbol ini kan ?? }

tak yah letak yang itu , delete kan je ok ??

avatar
* Zaleta *
AUTHOR
April 29, 2011 at 11:47 AM delete

tak jadi la dear..xtau apa ke hey...dr smlm dah cuba...

avatar
Ifti Larina
AUTHOR
May 4, 2011 at 2:20 PM delete

kak lisa! tolong buat tuto psl sidebar menu yang mcm drop down tu. bila bila letak cursor kt situ dia jatuh ke bawah. side bar mcm tu nmpk lg kemas. bila alihkan cursor dia naik balik. tak nmpk byk sgt kt tepi tu, err kak lisa faham tak? taktau la nama die ape

avatar
Lurve mila
AUTHOR
May 8, 2011 at 10:56 PM delete

Yay... Jd pun.. hihi ;) thanks akak lyssa...

avatar
arifah
AUTHOR
May 19, 2011 at 9:28 PM delete

kak lisa ? cane na wat border 4 main background yg melengkung ?? ajakan ? (um , 1'st time bkak tutor nih , ingat an tutor 4 border main background , upenye , TIDAKK ..!!)
:(

avatar
May 25, 2011 at 1:10 PM delete

hai lyssa .nak tnye cmne nk copy tutorial u ?
nk tgglkn credit cmne ?
bleh copy x tuto u ?:)

avatar
Lysa Lianne
AUTHOR
June 1, 2011 at 3:03 AM delete

kak lyssa , nak tnya nie ,, border2 nie bule kha kakak buwat tuto tuk blockquote ,, cntohny sya nak border E untk blockquote sya ,, amacam kak ?

avatar
separajiwang
AUTHOR
June 2, 2011 at 1:48 AM delete

salam kak lyssa nak tanya cmne nak kecikkan shout box cbub jdik besar cgt la plez tolong...thanx:)

avatar
June 3, 2011 at 2:35 PM delete

kak lyssa ! macam mane nak buat animated border untuk gambar ? penat carii ..tapi x jumpe jugak ..

avatar
June 6, 2011 at 6:20 PM delete

kak lyssa,boleh ke nak buat border untuk new page??

avatar
@zUera@^-^
AUTHOR
June 7, 2011 at 12:33 PM delete

huhu,,,still xjd ag,,,help me,,,nk paste kt mne yerk,,sy da jmp h2 juz xtau nk paste code 2 kt mna sila beri tnjk ajr^_^

avatar
Izyan Idros
AUTHOR
June 10, 2011 at 11:41 PM delete

Thanks sis Lyssa =)
dah jadi and 1 more thing
mao ckap yg belog sis Lyssa
cute sngat ^_^

avatar
NiEsHA__nGexX
AUTHOR
June 11, 2011 at 1:53 PM delete

hee ~
ta jadi lhaa sis LySsA ,
dy jadi macam nyh ,
More than one widget was found with id: Navbar1. Widget IDs should be unique.

Error 500

adui2 eror plakk ,
nak buadd macam mner nyh ?
tolong miss lyssa ! ~

avatar
Siti Aishah
AUTHOR
June 12, 2011 at 10:53 AM delete

Lyssa asal ct buat x jd ? xkluar pape pun .. ct paste kod tu betol2 bwh h3.post-title . cemane ekk ?

avatar
Bibo Eyin (:
AUTHOR
June 19, 2011 at 8:55 AM delete

kaka lyssa , saya takk paham lhaa nak buadd bentuk bentuk border , hux hux ! sedihh neyy kaka :( aja bulee ? hee :D

avatar
myra sumot
AUTHOR
June 19, 2011 at 3:13 PM delete

dah jd dahh . tengs kak lyssa ! klau nak buad border bg jd wrna2 plak cena ?

avatar
AQILAH ALIAS
AUTHOR
June 24, 2011 at 2:32 PM delete

Kak Lysadh jd la.. TQ ye.. :)

avatar
Nur Zafirah
AUTHOR
July 1, 2011 at 7:42 PM delete

cam mana nk bg ada kaler? ni palin jehhh

avatar
abidara
AUTHOR
July 3, 2011 at 4:39 PM delete

lyssa,sy pnya x jd..dh b'bls kli dh bt..paste kod yg merah je kn?await xjd?

avatar
dewqra chacqk
AUTHOR
July 4, 2011 at 5:01 AM delete

sukasukasuka :) . berbaloibaloi .
tengs sys . jadikk . ehee . muahh tok sys .. ;)

avatar
July 9, 2011 at 3:12 AM delete

jadi jadi ! thanks kak Lyssa :)

avatar
wany azmy
AUTHOR
July 11, 2011 at 4:56 PM delete

dah jd...comel je tgok..huhuhu..thnx dik :)

avatar
ryeomin
AUTHOR
July 11, 2011 at 8:38 PM delete

akak.... yunk tittle post tu kan.. nk carik kt ane ? x jumpe la akak... cdeynyer....

avatar
aien rosman
AUTHOR
July 15, 2011 at 6:30 PM delete

kak. .aien wt x jdik puns. .urm. .nk crik pkataan seacrh >> h3.post-title { at ne? ?

avatar
Aina Rahman
AUTHOR
July 17, 2011 at 6:42 PM delete

kak lyssa, utk sidebar tu tak jadi pon :( nape erk?

avatar
mamai_cute
AUTHOR
July 22, 2011 at 12:17 PM delete

kak lyssa . knpa tuk sidebar tak jadi erk ?

avatar
tinker bell
AUTHOR
July 22, 2011 at 3:56 PM delete

kak lysssa ,, nk crik code post title yg kak lisa soh crik tuh kt mne yg h3.post-title,, tk jmpe pon, nk amek kt mne ??

avatar
NaD wAnIeY
AUTHOR
July 23, 2011 at 1:33 PM delete

kak lyssa.. x jafi larh.. cam ner nk buadd niy..?? tolong larh..!!

avatar
crush
AUTHOR
July 28, 2011 at 12:01 AM delete

ASSALAMUALAIKUM *versi upin . heee ..
*LYSSA, yaya buad tak jadik .. dah jenuh dah godek .. tak menjadi jugak .. agak2 nape ehh? REPLY PLEASEE ..

avatar
ayie_kecik
AUTHOR
July 30, 2011 at 12:26 AM delete

kak lyssa syew x phm larh . wat bnde nie kt edt html kn . then nk tick x expand widget templates ? agk confuse d c2 . ngee~

avatar
athirah
AUTHOR
August 1, 2011 at 3:40 PM delete

thnk u..menjadik laaa..lalala

avatar
ahmad hafiz
AUTHOR
August 4, 2011 at 6:33 AM delete

kenapa tak jadi cik lisa tlong ajar kan semula boleh..memang tak jadi lah

avatar
eyka awie
AUTHOR
August 6, 2011 at 2:30 AM delete

kak lysa , post title dgn sidebar title jd . boder tak jd . nak search ape klu boder ?
hii , tolong bg tau eyka eh kak lysa :)

avatar
August 7, 2011 at 9:46 PM delete

Kak Lyssa , xjdk pon .. Kak Lyssa tolong buatkan , bleyh ?

avatar
August 10, 2011 at 10:18 AM delete

Kak lyssa, bntk mcm ney untuk blog tkde kea? Post title dgn sidebar jea ea?

avatar
Easy Ishina
AUTHOR
August 12, 2011 at 9:12 PM delete

akq..sye wat x jdi la..camne eh..tolong kak lyssa..

avatar
budax gilax
AUTHOR
August 14, 2011 at 12:09 PM delete

dah jadik ,, thanks tau :D

avatar
zaima@emma
AUTHOR
August 14, 2011 at 2:02 PM delete

lyssa,,,sy wat x bole pon cmne?
@Fatma Diyana MB.

avatar
August 21, 2011 at 4:04 PM delete

Terima kasih Kak Lyssa! Sudah jadi =) Dah lame cari tuto yang niyh.. =)

avatar
eda
AUTHOR
September 2, 2011 at 9:08 PM delete

kak lyssa,, x jdik pon,,
try tgk blog sya,,

avatar
raidah iedaa
AUTHOR
September 7, 2011 at 4:24 PM delete

kak lyssa ,nak search kat ane h3.post title tuu ? kat edit html ke ? tq

avatar
raidah iedaa
AUTHOR
September 7, 2011 at 4:34 PM delete

ala , kak lyssa npe xjdi ahh ?
alaa ,. susahlaa . nak search kod h3 tuu kat ane ahh ? kat edit html ke ?

avatar
Ah Long
AUTHOR
September 10, 2011 at 7:31 PM delete

lyssa x dpt wat la. tgk saya nye blog . sidebar saya. die je line je x jd melengkong ~ :( please help ~

avatar
Scha Pretty
AUTHOR
September 20, 2011 at 4:39 PM delete

Kak lyssa, tak jadi pun -.-

avatar
Scha Pretty
AUTHOR
September 20, 2011 at 4:39 PM delete

Kak lyssa, tak jadi pun -.-

avatar
Hanna Amyla
AUTHOR
September 20, 2011 at 4:46 PM delete

kak lisa...aritu wat bley tpi bile nak tukar yg melengkung 2 terus x bley....:'(

avatar
My Story
AUTHOR
September 26, 2011 at 4:13 PM delete

lyssa nape ta jd wt ni???

avatar
ArianaFadzil
AUTHOR
October 2, 2011 at 5:31 PM delete

Kak Lyssa , lepas tekan EDIT HTML tu an kene tick Expand Widget Templates tak ?? =/

avatar
October 6, 2011 at 8:45 PM delete

kenape ta jadikk eh kak lyssa ?

avatar
yoya
AUTHOR
October 9, 2011 at 5:14 PM delete

pening la k.lysa..mnyerah je la ;'(

avatar
October 17, 2011 at 12:03 PM delete

Kak Lyssa tak jadilahh :< Tolong boleh ?

avatar
Mrs. Niena
AUTHOR
October 22, 2011 at 12:42 AM delete

nak cari kod tuh dekat mane ? dekat edit html ke ?

avatar
ejoyy
AUTHOR
October 26, 2011 at 12:33 PM delete

tak boleh pon kk lisa ? :'(

avatar
eifayana
AUTHOR
October 28, 2011 at 9:43 AM delete

ka' lyssa ta jadi lah dye kluar mcm biase je.

avatar
October 28, 2011 at 10:08 PM delete

Tk boleh la kak lysaaaaa :'(

avatar
October 29, 2011 at 1:21 PM delete

kak.lysaa , saya berjaye buat satu jer .. :(

avatar
FiqaSaleh
AUTHOR
October 29, 2011 at 3:16 PM delete

thanks for the tutorial.. :D

avatar
October 31, 2011 at 1:38 AM delete

cik lysa, kita tak bole pon ;(

avatar
November 1, 2011 at 12:51 AM delete

erkkkk, x jadik lahhh.. xtau dah nk wat cmne lg..

avatar
nurul
AUTHOR
November 5, 2011 at 6:16 PM delete

jadi lar..tq kak lyssa...

avatar
miss echa
AUTHOR
November 8, 2011 at 5:17 PM delete

akak , kite amek :D
thanks sis ^^

avatar
SyafyNajihah
AUTHOR
November 11, 2011 at 6:02 PM delete

kak lyssa, kena pegi ke edit html dulu pastu kena tick expand widget templates ke? pleasee answer meee..

avatar
November 14, 2011 at 2:12 PM delete

kak lyssa buat header @ kat mne??

avatar
IrA tHIrA
AUTHOR
November 14, 2011 at 8:10 PM delete

kak lyssa..kalau dalam entry..kode..nak letak border macammana??

avatar
Reen
AUTHOR
November 14, 2011 at 10:58 PM delete

Sis , untuk blockqoute pun boleh guna kod ni kan ? BTW , thanks :D

avatar
Still_Me
AUTHOR
November 17, 2011 at 10:32 PM delete

kak lyssa..jadi! heheee..
thx kak.. ^_^

avatar
November 23, 2011 at 12:22 PM delete

xdapat lar even dah dapat code tu....so how?

avatar
Anis Sabrina
AUTHOR
December 2, 2011 at 3:00 PM delete

Assalamualaikum ,
Kenapa x jadi Kak Lyssa?! :(

avatar
mel
AUTHOR
December 3, 2011 at 11:55 PM delete

lysa, mcm mane nak delete bentuk-bentuk border ni? :)

avatar
December 4, 2011 at 2:33 PM delete

x jd pown...=(
pykanurulshafikah.blogspot.com

avatar
farra
AUTHOR
December 7, 2011 at 11:53 PM delete

kak , knape ta bole ?
diaa tuleh : we were unable to ......
jwb please !! :D

avatar
airafaiqah
AUTHOR
December 9, 2011 at 1:32 PM delete

akak nak buat border tuu ken , ayat yg panjang tu na paste dekat mana ?

avatar
kyna.lee
AUTHOR
December 10, 2011 at 2:29 PM delete

Akak , nak mintak tolong bole ? saya nak pisahkan header dengan body . But , camne nak buat header tu tnpa background putih . just words and doodles je . ajarkan bole ? :)

avatar
Sharizat
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:21 AM delete

Kak Lyssa akhirnye jadi jgk tuto kak..
thanks ^_^

avatar
Nisa
AUTHOR
December 14, 2011 at 2:26 PM delete

KAK LYSSA ,, NIE NK TICK EXPAND WIDGET KE X ???

avatar
December 19, 2011 at 5:53 PM delete

kak lyssa cham ne nak wat nhe erk ? carii kod tuu kat ne ?

avatar
December 20, 2011 at 2:20 AM delete

kak lyssa , qilla ambil yang D tuh tau , terima kasih :)

avatar
sumysya
AUTHOR
December 27, 2011 at 10:00 AM delete

blh tk bg tutorial nak wat kotak2 bling2 star dlm entry tu???

avatar
Eykaa 0livia
AUTHOR
December 30, 2011 at 11:51 PM delete

salam,kak lyssa nak tanye ni kalau nak buad border n letak semue iklan churpchurp macam akak tu kan , macam mane ye ? plese ajar .

avatar
anncouple37
AUTHOR
December 30, 2011 at 11:54 PM delete

salam, akak nak mintak tolong ajarkan macam mane nak buadd border n letak semue iklan churpchurp macam akak tu . plese ajar .

avatar
Dya Milikku
AUTHOR
December 31, 2011 at 4:35 PM delete

kak lyssa ! nk cari kat edit html kne tick ke expend widget ?

avatar
Thini Safwan
AUTHOR
January 3, 2012 at 2:01 PM delete

nak yg mcm kak lyssa punye tak de ke ? :(

avatar
nAzmiN
AUTHOR
January 16, 2012 at 11:44 AM delete

cool. jadi ouh. thanx sys :)

avatar
NuR fAiZaH
AUTHOR
January 19, 2012 at 4:14 PM delete

lisa..tak boleh ponn buat..kod tu takde..

avatar
budakcomel
AUTHOR
January 20, 2012 at 4:07 PM delete

erm, jadi tu memangla jadi.. tapi macamane nak buang benda alah ni balik?

avatar
January 25, 2012 at 1:01 AM delete

Maafkan saya , saya x dpat buadd laa ~

avatar
Errynna
AUTHOR
January 25, 2012 at 1:02 AM delete

Ala ~ >_< geramnyep nak tau jgx mcm mne akaq lisa buadd nihh , xpi sye test bnyak kli x leyh laa ~

avatar
January 31, 2012 at 4:10 PM delete

kak lyssa , sye nak tanya sikit , macam mana nak ambil lagu dari youtube ke computer ? sye dah try macam-2 cara , tapi tak reti-2 jugak . akak boleh tolong ke ?

avatar
mira kecik
AUTHOR
February 1, 2012 at 11:27 AM delete

jadi dah . tenkiu lyssa

avatar
ecahtul
AUTHOR
February 5, 2012 at 1:27 AM delete

x bole buat pun .. dh paste kod tp x berbentuk la pulak .. aigoo~

avatar
AdeeyaMayeesa
AUTHOR
February 29, 2012 at 12:49 PM delete

Kakak ..ta dapat punnn .Deeya try dah ,p ta jadi pape ponn. Cu kakak tgok ,deeya punye belog bole gune tuto nie tak.
http://adeeyamayeesa.blogspot.com/

avatar
nur faiqah
AUTHOR
March 26, 2012 at 11:53 AM delete

kak lyssa .. tak jadi la ... huhu ..banyak kali dah buat tetap tak jadik ...huhuhu :(

avatar
April 10, 2012 at 10:09 PM delete

salam akak. nak tanya akak ada ke tutorial post title akak 2. yg warna pink.

avatar
mas edayu
AUTHOR
April 11, 2012 at 7:42 PM delete

asklm,lyssa,,sy bt tak jd dua2 pn :(

avatar
AliaHusna
AUTHOR
April 20, 2012 at 8:56 PM delete

Kak Lyssa,kenapa saya punya tak jadii?

avatar
fiefie afifah
AUTHOR
April 21, 2012 at 4:13 PM delete

k.lysa... xdapat pown...?ad something wrong barangkali , time nak paste.. =.=

avatar
Sakinah ♥
AUTHOR
April 22, 2012 at 5:26 PM delete

Ngee~~
akak ! tq !
nice la !
n tq jugak untuk yg buble effect tu !
:D

avatar
Ara Nafcy
AUTHOR
April 30, 2012 at 4:24 PM delete

salam.. x jadik pon.. :(

avatar
May 11, 2012 at 1:14 PM delete

@Lyssa Dollixious
saya wt xjadikla....kecewa....nk jgk kotak2 mcm lyssa unnye

avatar
May 11, 2012 at 1:14 PM delete

@Lyssa Dollixious
saya wt xjadikla....kecewa....nk jgk kotak2 mcm lyssa unnye

avatar
Wawa Yuni
AUTHOR
May 30, 2012 at 11:42 PM delete

kak lyssa , kenapa xjd ?
dh cari + paste dh apa yg akak suruh .
bila preview tadee ape pun .

avatar
Nur Syazwani
AUTHOR
June 6, 2012 at 3:01 PM delete

kak , tak jadik pun ?

avatar
Athirah
AUTHOR
June 15, 2012 at 4:27 PM delete

Kak Lyssa klau nak buat body blog kita melengkung mcm mana ?? Harap membantu . ;)

avatar
n a a f a h
AUTHOR
July 29, 2012 at 10:38 AM delete

jadi la, thanx for da info.

avatar
August 15, 2012 at 3:49 PM delete

tak jadi pun...macam mana editnya

avatar
Jihan
AUTHOR
December 7, 2012 at 2:16 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
ratu
AUTHOR
December 21, 2012 at 4:22 AM delete

kak lyssa, thnx for the tuto .. ianya menjadi :D

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
January 8, 2013 at 8:36 PM delete

Saye Suka BEntuk Border E dan D

avatar
March 25, 2013 at 2:16 PM delete

ka lyssa . cna 2 . xjd pun . sedih :(

avatar
Nurul Anisah
AUTHOR
March 27, 2013 at 10:15 AM delete

Thanks for the tutorial :)

avatar
~Liya Sufiah~
AUTHOR
May 17, 2013 at 9:55 PM delete

lyssa mcm mana nak buat border guna dashboard baru tu? boleh tolong tak?

avatar
Sarah Sylph
AUTHOR
June 11, 2013 at 1:53 AM delete

Thanks for this tutorial!! Suka sangat :)

avatar
Niey Nahar
AUTHOR
February 5, 2014 at 10:35 PM delete

salam , kak lisa , tak jadi :(

http://nieynahar.blogspot.com/

avatar
Chinta Myiera
AUTHOR
February 7, 2014 at 11:27 AM delete

akak , kenapa saya buat tak jadi pon .. hmm :(

avatar
March 29, 2014 at 4:28 PM delete

Kak Lyssa,boleh tolong buatkan untuk saya tak?Ini blog saya--->www.wani-siulatbuku.blogspot.com Kalau boleh,PM saya.Saya mahu beri emel dan password acc saya

avatar
April 11, 2014 at 8:15 PM delete

Kak Lyssa.Tak jadilah.Dah cuba dua kali dah.T_T

www.wani-siulatbuku.blogspot.com

avatar
May 27, 2014 at 7:20 PM delete

copy kt mane??x fhm ler :(

avatar
Mimi Shariffudin
AUTHOR
August 11, 2014 at 3:42 PM delete

Kak Lyssa,Nak bubh kat ner yee??

avatar
September 1, 2016 at 5:31 PM delete

tq dear sis guna tuto ni ya :)

avatar

Google+ Followers