Yuyu Zulaikha - Ferrero Random GiveAway

Wah wah wah ! :) 
Kali ini , Lyssa nak join GA yang dianjurkan oleh 
Si Blogger Famous !
Siapa lagi .. kalau bukan ...

Cik Yuyu Zulaikha! ^_^

Siapa tak kenal dengan Cik Yuyu yang comel lagii femes nih kan ? :)

hehe . oke.. oke . kalau korang semua nak join jugak , mari ! mari !
Ramai-ramai memeriahkan lagi , GA ini ! :))

Lagi , ramai , lagi best ! Ramai -ramai , lagi bertambah lah cabaran nyer , kan? SUKA !?
Klik Header beliau di bawah ini ye ? 


 

HEHE ! . okie .
Cik Lyssa mahu TAG kepada semua Bloggers , yang telah membaca entry ini =)

Adoisss~
Assalamualaikum ! <3


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

12 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Feeqa_Yuka
AUTHOR
April 7, 2011 at 8:45 PM delete

salam..kak..skali lagi sya offside membri komen..hihihi..sya nak tw..cemana kakak edit yg posted by tu??? kakak ubh pi " penat menaip : ....." cemana kakak edit tue??? ^^, maf ye ofside..

avatar
saie PUYIE
AUTHOR
April 7, 2011 at 8:46 PM delete

kalu saya nk join boleh x? ;D

avatar
April 7, 2011 at 9:06 PM delete

@Feeqa_Yuka

okee. nnty , akk buat kan tuto nyer erkk .~

avatar
April 7, 2011 at 9:06 PM delete

@saie PUYIE

yup yupp . mari kita join ramai2 erkk . lagi lah bertambah meriah ! kan ? :))

avatar
Ez Goodies
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:55 PM delete

kak lyssa macam mane nak tukar ayat macam kat shoutbox kak lyssa tu tukar kepada lain please bagi thu macam name tukar kepada owner

avatar
Ez Goodies
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:56 PM delete

kak lyssa macam mane nak tukar ayat macam kat shoutbox kak lyssa tu tukar kepada lain please bagi thu macam name tukar kepada owner

avatar
Feeqa_Yuka
AUTHOR
April 8, 2011 at 1:01 PM delete

okey kak. sya tgu tuto kakak..^^, tima kasih..

avatar
key_taemin
AUTHOR
April 8, 2011 at 1:25 PM delete

kak,blh ajar x cam ne akk buat blog lawa..

avatar
~shakey~
AUTHOR
April 8, 2011 at 4:39 PM delete

assalammualaikum lyssa'nama saya zaween nazeeerah.saya tinggal dekat taman desa jaya 1.umur saya 8 tahun.saya barasal dari pekan sri maulana.saya belajar di sekolah sk dj.kawan karib saya ialah amira,izzati dan aisyah.

avatar
April 8, 2011 at 8:13 PM delete

@Ez Goodies

ohh. nnty , akk buatkab tuto nyerr oraitt ??

avatar
April 8, 2011 at 8:14 PM delete

@key_taemin

hehehe . ikot tutorial akk erkk :)

avatar

Google+ Followers