Alhamdulillah . Aku Menang Tempat Kedua Blog Tercantik by WootWoot

Gadis Kidal Berceloteh...

.Assalamualaikum.
~Selamat sejahtera~ (bagi orang bukan Islam).
Hii . Hari ini , Lyssa digemparkan dengan SATU berita yang agak baik lah ..
hehe . Lyssa menang tempat kedua dalam contest blog tercantik berdasarkan undian .. yang dianjurkan oleh wootwoot pada bulan lepas ;)


Di sini , Lyssa nak ucapkan terima kasih kepada yang telah mengundi Lyssa..
Tak lupa jugak , pada yang selalu singgah dekat blog Lyssa yang tak seberapa ni .. hehehe .. thnx tolong VOTE ok ?:)
Lyssa bersyukur sangat-sangat . .. walaupun hanya mendapat tempat kedua ..
Hadiah nyer , begitu lumayan ! 
Tempah kedua pun , Lyssa boleh dapat RM50 dan satu free design template citarasa sendiri .. 

Tapi kan , Lyssa tak pikir lagi lah , nak design macam mana ?
Saayang pulak nak tinggalkan blog ini macam itu saje.
Takot nanti , kalau tukar template baru kang , tak boleh nak edit ape2 dahh .
Tuh yang takot tuhh ..

Apa pendapat korang ehh ? Rasa-rasa nye , Lyssa patot ke , buat template baru ? hee . konfiuss GILA2 nih . whuaaaa! ;'(

Kalau korang nak tengok  , siapa menang tempat pertama hingga ke5 , boleh lah korang tekan je link blog dekat bawah ni ok .


Ok , lagi sekali , Lyssa nak ucapkan terima kasih sebab undi blog Lyssa ni ok . hee..
Jasamu akan ku kenang sampai bila-bila~
cewahhhh~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mirul
AUTHOR
May 1, 2011 at 7:24 PM delete

ala,
templates kamu dah cantik bha...
so mirul suggest lyssa bg jew hadiah kat org laen...
buat contest sendiri....

Reply
avatar
May 1, 2011 at 7:25 PM delete

ubah sikit2 lar. kalo beza sgt, mcm trasa janggal plak nti. Anyway, tahniah yo! :)

Reply
avatar
nurain
AUTHOR
May 1, 2011 at 7:32 PM delete

weee..tahniah.memang chumel pon, cam tuan die jugak!

Reply
avatar
May 1, 2011 at 7:32 PM delete

@Mirul

ohh . mcm tuh yerk ? boleh jugak ! good suggestion ! Tak terpikir lak dohh. hehe ;) thnx taww! ^_^

Reply
avatar
May 1, 2011 at 7:33 PM delete

@Mr.Thinker@Ali

hehee . thnxx mr.thinker. hehe . ubah ciket2 tuh , mcm mana eaa ? huik22 ;)

Reply
avatar
May 1, 2011 at 7:33 PM delete

@lyana ying..

thnxx lyna . tuh lah . igt tk nk buat tmplate . tk thu ler. hik3~

Reply
avatar
May 1, 2011 at 7:35 PM delete

@nurain

hehee .aisehh . maw bodekk ehh ? huk3!XD

Reply
avatar
saya YANA
AUTHOR
May 1, 2011 at 8:01 PM delete

hmm.. Yana rasa tak yah kot.. hehe...

Reply
avatar
mlyn
AUTHOR
May 1, 2011 at 8:24 PM delete

hye, tahniah.. mmg patut menang pun.. =)

Reply
avatar
May 1, 2011 at 8:49 PM delete

wah tahniah ok =)
bg ida x yah tukar pun ok..sebab dh canteeekkk!hehe

jom join contest blog ida ^__^

http://norlida89.blogspot.com/2011/05/contes-i-love-my-mom.html

Reply
avatar
May 1, 2011 at 9:40 PM delete

@mlyn

hheehehe . memang patot pun ?

Reply
avatar
May 1, 2011 at 9:41 PM delete

@♥ norlida ♥

heehehhe .cantikk ehhh ? alar. tk thu lagi yaw..

Reply
avatar
May 1, 2011 at 9:42 PM delete

tahniah lyssa :)
urm, tak perlu tukar kot, cz template yg ni lah yg menyebabkan rmai undi lyssa..sbb dh ckup cantik :)
tp kalo lyssa nk yg terbaru pulak, apa slhnya, just back up yg lama k dear..

Reply
avatar
May 1, 2011 at 10:06 PM delete

yayy!!! berbaloi gak undian saia...congrats 2 kak lyssa...!!!

Reply
avatar
May 1, 2011 at 10:09 PM delete

@[sutera kasih]

wahhh . nice ieda sutera ! hee ;) thnx yoo . Lyssa pikir2 kn blk ye nanti .. huk2! ;)

Reply
avatar
May 1, 2011 at 10:10 PM delete

@Fanessia Ivy Tera

hee..
memaaang BERBALOI ! hahaha ;) thnx VOTE ok ;)

Reply
avatar
May 1, 2011 at 10:40 PM delete

tahniah akak ! tak sia-sia, vote akak. cewahh. ikhlas-ikhlas, jangan risau. hee :D

Reply
avatar
leeza
AUTHOR
May 2, 2011 at 12:35 PM delete

congrats:D
xyah tuka lah kot..
yg nie dh cun :D

Reply
avatar
May 2, 2011 at 2:37 PM delete

@leeza

hehhe .btol ker ? tk rasa rugi kerpp ?:)

Reply
avatar
Hani Hunny II
AUTHOR
May 2, 2011 at 11:30 PM delete

congrats kaq lyssa
adex hani rase ta payah kot
sbb blog neh dah trlalu cun !
tpy kalw kaq lyssa nx tukar
tukar lah
<3
tahniah kaq lyssa :)

Reply
avatar
Helloimaqeela
AUTHOR
February 8, 2012 at 10:45 AM delete

Tahniah!Cantik design biru blog akak!

Reply
avatar