Attention ! Read This . IMPORTANT !!!

Gadis Kidal Berceloteh ...


.Assalamualaikum.

Heloww korangg .! Hii ! hee~
Cepat , singgah sekejap kat blog Lyssa ni .
Ada benda penting Lyssa nak bagitahu .
Itu pun kepada sesiapa yang selalu mengikuti TUTORIAL Lyssa.
Tolong baca yerr.
Ehh , ada LOVE LETTER lah untuk korang ..

.
.
.



 

.
.
.
.

Dah baca ker ? Boleh paham ke tulisan sekecil kuman tu ?
Sory , tak boleh pulak Lyssa nak upload yang besar kedabaq punya..
Nanti tak muat pulak screen laptop korang tuh . haha~ 

Ok . Sudah .. sudahh . Kalau korang tak paham , Lyssa boleh terangkan dekat korang erkk :) 1st-ly , Lyssa mahu tanyakan pada korang ni ? Korang pernah ambil Lyssa punya contoh URL untuk Shoutbox dan Reply Button kan ?

For sure lah ada .. Oke , atas sebab-sebab tertentu , Lyssa nak minta korang tolong gantikan URL yang baru di tutorial tersebut ye . Minta tolong sangat ?
Cuba korang tengok shoutbox korang ? Pada sesiapa yang buat "Hide Shoutbox" tu , korang punya gambar hilang kan ? Begitu jugalah dengan reply button..

Oke , sekarang korang pergi link di bawah ini..
Ikut balik tutorial itu  , and then korang boleh lah gantikan URL yang baru ok ?

 dan 


Ada apa-apa masalah lagi , just bagitahu Lyssa erk !
Lyssa sedia membantu ! >.<
Adiosss~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

21 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
May 30, 2011 at 8:01 AM delete

lyssa , thanxx . .dah buat dah (:

avatar
amiera_sys
AUTHOR
May 30, 2011 at 8:02 AM delete

KAK LISA,
sye x bley buat pon Hide Shoutbox..npe erk ??
klu sye wat,dy x HIDE pon ! why ?

avatar
Wanaa Nana
AUTHOR
May 30, 2011 at 8:14 AM delete

owh, okay... dah tukar yang baru... thank you kak lyssa... nasib baik saya sempat baca...

avatar
farahd101
AUTHOR
May 30, 2011 at 8:50 AM delete

lyssa, yg reply comment tu xbleyh pown? mmg awal2 lgi dah pkai url yg lain.tpi xmuncul pown

avatar
May 30, 2011 at 9:04 AM delete

@amiera_sys

ohh . mybe . salah copy kod hide shoutbox tuh . then , ataupun . tak letak kod shoutmix tuh dengan btol .. paste url pun kena btol . try buat lek lok yer.

avatar
May 30, 2011 at 9:05 AM delete

@Wanaa Nana

heheh . btol btol . kalau tak sempat baca tadii ? haa. kan dah susahh . hoho :*

avatar
May 30, 2011 at 9:05 AM delete

@farahd101

salah step kott >? tgk btol2^^

avatar
May 30, 2011 at 9:33 AM delete

akak , nk tny , cmner nk buad button facebook , yg mcm kat tpi blog akak . . yg law tkan je trus kuar kite unye profile

avatar
Sofie Ezzaty
AUTHOR
May 30, 2011 at 9:35 AM delete

@Lyssa Dollixious
kak lyssa , ni untuk yang guna pict kak lyssa jer ke ?

avatar
May 30, 2011 at 9:40 AM delete

@Apabila Saya Mula Bercakap

ohh . boleh pergi dekat floating button :)

avatar
Nur Adilla
AUTHOR
May 30, 2011 at 9:49 AM delete

hye, lyssa, dila try buad shout box, tp xboleh nak save after dh copy paste semua. kenapa eh..?

avatar
neeza
AUTHOR
May 30, 2011 at 10:47 AM delete

adik lyssa :) salam. akak selalu nie silent readers je kat blog adik nie. akak blogger baru. selalu ikot tuto dari adik. nk mintak tlg kat adik dan tnye kat adik, cemane nk centerkan gambar kat blog ye? akak letak gambar kat blog akak. tapi tak reti nak centerkan gambar tue. leh bagi tutor tak?

avatar
May 30, 2011 at 1:26 PM delete

naseb baek kaka lyssa gtau . hahah .
sye ingt rosak ke ape .
thanxs yaww ~

avatar
mynameismy
AUTHOR
May 30, 2011 at 5:42 PM delete

ala dah xigt la amik tuto ape kat sini//-.-'

avatar
LiFe StOrY
AUTHOR
May 30, 2011 at 9:53 PM delete

assalamualaikum lyssa..mcm mna nk buat button kt tepi-tepi 2?

avatar
Cik aPpLe
AUTHOR
May 31, 2011 at 5:53 PM delete

tahu x pe ! ingat ak je yg x nampak ! kome nampak rupe nye memg tade ~ paptot la tergerak hati nak bce entry lyssa :D

avatar
Una
AUTHOR
May 31, 2011 at 7:16 PM delete

salam lyssa..

akak tak paham la..sebab bila pergi dekat tutorial tuh, takde kata kena cari apa2 pun..

nak paste kod2 tuh dekat mana? huhu..confius2..

avatar
Fara's (:
AUTHOR
December 9, 2011 at 11:17 PM delete

Alaa , kak lyssa . fara dah lupa ID dgn password untuk shoutmix lah . Mcm mana nak amek URL untuk shoutmix tuh ? Nak sign up baru tapi dia kata 'SIGN UP IS TEMPORARY CLOSE ' kenapa eh ? dah byk kali try dah .

avatar

Google+ Followers