Home
tutorial
Tips-Tips

30 May 2011

Attention ! Read This . IMPORTANT !!!

Gadis Kidal Berceloteh ...


.Assalamualaikum.

Heloww korangg .! Hii ! hee~
Cepat , singgah sekejap kat blog Lyssa ni .
Ada benda penting Lyssa nak bagitahu .
Itu pun kepada sesiapa yang selalu mengikuti TUTORIAL Lyssa.
Tolong baca yerr.
Ehh , ada LOVE LETTER lah untuk korang ..

.
.
.



 

.
.
.
.

Dah baca ker ? Boleh paham ke tulisan sekecil kuman tu ?
Sory , tak boleh pulak Lyssa nak upload yang besar kedabaq punya..
Nanti tak muat pulak screen laptop korang tuh . haha~ 

Ok . Sudah .. sudahh . Kalau korang tak paham , Lyssa boleh terangkan dekat korang erkk :) 1st-ly , Lyssa mahu tanyakan pada korang ni ? Korang pernah ambil Lyssa punya contoh URL untuk Shoutbox dan Reply Button kan ?

For sure lah ada .. Oke , atas sebab-sebab tertentu , Lyssa nak minta korang tolong gantikan URL yang baru di tutorial tersebut ye . Minta tolong sangat ?
Cuba korang tengok shoutbox korang ? Pada sesiapa yang buat "Hide Shoutbox" tu , korang punya gambar hilang kan ? Begitu jugalah dengan reply button..

Oke , sekarang korang pergi link di bawah ini..
Ikut balik tutorial itu  , and then korang boleh lah gantikan URL yang baru ok ?

 dan 


Ada apa-apa masalah lagi , just bagitahu Lyssa erk !
Lyssa sedia membantu ! >.<
Adiosss~


21 000 orang Pengomen Terhebat !!:

PUTERI NATASSIA said...

lyssa , thanxx . .dah buat dah (:

amiera_sys said...

KAK LISA,
sye x bley buat pon Hide Shoutbox..npe erk ??
klu sye wat,dy x HIDE pon ! why ?

Wanaa Nana said...

owh, okay... dah tukar yang baru... thank you kak lyssa... nasib baik saya sempat baca...

farahd101 said...

lyssa, yg reply comment tu xbleyh pown? mmg awal2 lgi dah pkai url yg lain.tpi xmuncul pown

Lyssa Dollixious said...

@PUTERI NATASSIA

hehhe .gud gudd^^

Lyssa Dollixious said...

@amiera_sys

ohh . mybe . salah copy kod hide shoutbox tuh . then , ataupun . tak letak kod shoutmix tuh dengan btol .. paste url pun kena btol . try buat lek lok yer.

Lyssa Dollixious said...

@Wanaa Nana

heheh . btol btol . kalau tak sempat baca tadii ? haa. kan dah susahh . hoho :*

Lyssa Dollixious said...

@farahd101

salah step kott >? tgk btol2^^

Apabila Saya Mula Bercakap said...

akak , nk tny , cmner nk buad button facebook , yg mcm kat tpi blog akak . . yg law tkan je trus kuar kite unye profile

Sofie Ezzaty said...

@Lyssa Dollixious
kak lyssa , ni untuk yang guna pict kak lyssa jer ke ?

Lyssa Dollixious said...

@Apabila Saya Mula Bercakap

ohh . boleh pergi dekat floating button :)

Lyssa Dollixious said...

@Sofie Ezzaty

yupp . huhuuh :*

Nur Adilla said...

hye, lyssa, dila try buad shout box, tp xboleh nak save after dh copy paste semua. kenapa eh..?

neeza said...

adik lyssa :) salam. akak selalu nie silent readers je kat blog adik nie. akak blogger baru. selalu ikot tuto dari adik. nk mintak tlg kat adik dan tnye kat adik, cemane nk centerkan gambar kat blog ye? akak letak gambar kat blog akak. tapi tak reti nak centerkan gambar tue. leh bagi tutor tak?

princess d0UbLe F said...

naseb baek kaka lyssa gtau . hahah .
sye ingt rosak ke ape .
thanxs yaww ~

mynameismy said...

ala dah xigt la amik tuto ape kat sini//-.-'

LiFe StOrY said...

assalamualaikum lyssa..mcm mna nk buat button kt tepi-tepi 2?

Cik aPpLe said...

tahu x pe ! ingat ak je yg x nampak ! kome nampak rupe nye memg tade ~ paptot la tergerak hati nak bce entry lyssa :D

Una said...

salam lyssa..

akak tak paham la..sebab bila pergi dekat tutorial tuh, takde kata kena cari apa2 pun..

nak paste kod2 tuh dekat mana? huhu..confius2..

Hafyzah Anuar said...

kenapa jadi camtu?

Fara's (: said...

Alaa , kak lyssa . fara dah lupa ID dgn password untuk shoutmix lah . Mcm mana nak amek URL untuk shoutmix tuh ? Nak sign up baru tapi dia kata 'SIGN UP IS TEMPORARY CLOSE ' kenapa eh ? dah byk kali try dah .