Home
tutorial
Tips-Tips

19 May 2011

Follower Bertuah Hari Ini . Nombor Cantikk Punya !!!

Gadis Kidal Berceloteh.....

.Assalamualaikum.

Hii , heloww koranggg ! hehe .

Wah Wahh Wahh . Tengok lah sekarang ..
Follower Lyssa sudah mencapai 5000++ dalam masa 5 bulan ni ..

Sebenarnya memang Lyssa tertunggu tunggu dah ternanti nanti followers yang agak bertuah ..
Followers ke berapa ye... nak tahu eh ?

Yupp ! Followers yang Lyssa carikan tuh..
Followers ke-5484 !!!

No ini , lambang no kesetiaan family Lyssa !
HAHA . nakk tahu kenapa ?

hehehe ..
No plat kereta Lyssa..
**Honda Jazz : PJJ 5484
**Viva : PHH 5484

Moto kesayangan Lyssa..
**LC 135 : PJQ 5484

HEHEHE. Dan disebabkan itu lah , Lyssa pilih no itu , sebagai no bertuah pada kali ini .. Memang bertuah orang yang Follow Lyssa time tu ..

HEHE . Nak tengok bukti dan siapakah orang itu ?
Lihat di bawah yea !!



Dan kepada pemilik blog yang bertuah tuh , 
SILA Ambikk Award yang tak seberapa neyhh ehh .
Sory kalau burokk .
 Letakk lah , dekat blog kamu ye , Cik KikylaLa.
Hope kamu baca , sebab kamu tak letakk link blog kamu ..
Susah pulak , nak cari kannn . hehe ~

 

Oke .. Selesai sudah kes follower bertuah ini .
Nanti kan entry Lyssa seterusnya ..

Rajin-rajin lah komen Entry Lyssa taww ?
Trimass donggg >.<
 
 

20 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Miss Xyz =) said...

saya pun nk jugak hehehe ^_^"

mizzCloudy said...

askom hai cantik blog. ^_^

Scya Lollita said...

wah3
mmg no keramat family ni ;D

-Musyahadah Munawarah bt Ahmad Mahadzir- said...

Cantik Blog kak lyssa... Same la mcm Tuan punya blog Cantik orgnye... :D

baby said...

sis..cmanerr nk wt award tuh...w0ow!!...mahu jugaaak siik...ahaaaa

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

salam lissa akak ader bagik mesej kat facebook lisa tapi mungkin lissa tak bukak lagik yer...so akak nak bg tau akak nak minta lisa editkan blog akak oraite ke tak?

null said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Diny Athyrah said...

hye , k.lyssa !

RAINBOWgirl said...

Bertuah org tuu . Sye ta penah dpt award :((

Cik aPpLe said...

camne nak wat award tuh ? EHEHE new bloger ~

Xochitl Ayuuz said...

Saya juga ingin dapatkan award..
Huhuhu

Noor Anis said...

w0w!!cntek no.2

Noor Anis said...

.

Nurhafizah p i j a said...

wah , sonok ah .

l i t t l e m i n n i e said...

Helo cik lyssa .. tenx a lot yup coz da bg award kat kitew .. wt susa susa aje .. hehe =DD . btw , keep in touch yup .. <3

aira nazira said...

i like this blog . . like cgt2x . .
thanks bab share tuto . . anywy . lyssa ni pon cute . .

eyka tsk said...

sye pon nk .. hehe

nurhaziqah_ikah said...

5484 mcm no ikah la.. no ikah 54854.. hihi..

Anonymous said...

Btl kha ni. Klau nda kna mengamuk ni..haha

Panda Biru said...

Bestnya orang yang dapat award tu. Tak cantik akak kata? Cantik sangat sehh. Nak sangat kumpul award dari Kak Lyssa. Huhuhuhu