Follower Bertuah Hari Ini . Nombor Cantikk Punya !!!

Gadis Kidal Berceloteh.....

.Assalamualaikum.

Hii , heloww koranggg ! hehe .

Wah Wahh Wahh . Tengok lah sekarang ..
Follower Lyssa sudah mencapai 5000++ dalam masa 5 bulan ni ..

Sebenarnya memang Lyssa tertunggu tunggu dah ternanti nanti followers yang agak bertuah ..
Followers ke berapa ye... nak tahu eh ?

Yupp ! Followers yang Lyssa carikan tuh..
Followers ke-5484 !!!

No ini , lambang no kesetiaan family Lyssa !
HAHA . nakk tahu kenapa ?

hehehe ..
No plat kereta Lyssa..
**Honda Jazz : PJJ 5484
**Viva : PHH 5484

Moto kesayangan Lyssa..
**LC 135 : PJQ 5484

HEHEHE. Dan disebabkan itu lah , Lyssa pilih no itu , sebagai no bertuah pada kali ini .. Memang bertuah orang yang Follow Lyssa time tu ..

HEHE . Nak tengok bukti dan siapakah orang itu ?
Lihat di bawah yea !!



Dan kepada pemilik blog yang bertuah tuh , 
SILA Ambikk Award yang tak seberapa neyhh ehh .
Sory kalau burokk .
 Letakk lah , dekat blog kamu ye , Cik KikylaLa.
Hope kamu baca , sebab kamu tak letakk link blog kamu ..
Susah pulak , nak cari kannn . hehe ~

 

Oke .. Selesai sudah kes follower bertuah ini .
Nanti kan entry Lyssa seterusnya ..

Rajin-rajin lah komen Entry Lyssa taww ?
Trimass donggg >.<
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Xyz =)
AUTHOR
May 19, 2011 at 9:47 PM delete

saya pun nk jugak hehehe ^_^"

Reply
avatar
mizzCloudy
AUTHOR
May 19, 2011 at 10:09 PM delete

askom hai cantik blog. ^_^

Reply
avatar
Scya Lollita
AUTHOR
May 19, 2011 at 10:39 PM delete

wah3
mmg no keramat family ni ;D

Reply
avatar
May 19, 2011 at 11:22 PM delete

Cantik Blog kak lyssa... Same la mcm Tuan punya blog Cantik orgnye... :D

Reply
avatar
baby
AUTHOR
May 20, 2011 at 8:26 AM delete

sis..cmanerr nk wt award tuh...w0ow!!...mahu jugaaak siik...ahaaaa

Reply
avatar
May 20, 2011 at 11:58 AM delete

salam lissa akak ader bagik mesej kat facebook lisa tapi mungkin lissa tak bukak lagik yer...so akak nak bg tau akak nak minta lisa editkan blog akak oraite ke tak?

Reply
avatar
RAINBOWgirl
AUTHOR
May 20, 2011 at 12:53 PM delete

Bertuah org tuu . Sye ta penah dpt award :((

Reply
avatar
Cik aPpLe
AUTHOR
May 20, 2011 at 1:40 PM delete

camne nak wat award tuh ? EHEHE new bloger ~

Reply
avatar
Xochitl Ayuuz
AUTHOR
May 20, 2011 at 4:04 PM delete

Saya juga ingin dapatkan award..
Huhuhu

Reply
avatar
May 20, 2011 at 7:47 PM delete

Helo cik lyssa .. tenx a lot yup coz da bg award kat kitew .. wt susa susa aje .. hehe =DD . btw , keep in touch yup .. <3

Reply
avatar
aira nazira
AUTHOR
May 20, 2011 at 8:59 PM delete

i like this blog . . like cgt2x . .
thanks bab share tuto . . anywy . lyssa ni pon cute . .

Reply
avatar
February 23, 2012 at 9:41 PM delete

5484 mcm no ikah la.. no ikah 54854.. hihi..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
October 19, 2013 at 11:07 AM delete

Btl kha ni. Klau nda kna mengamuk ni..haha

Reply
avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 2:56 PM delete

Bestnya orang yang dapat award tu. Tak cantik akak kata? Cantik sangat sehh. Nak sangat kumpul award dari Kak Lyssa. Huhuhuhu

Reply
avatar